Seminar Natulique

NATULIQUE Training Seminar // Romania

NATULIQUE Seminar // Romania

Tinta noastra, la NATULIQUE, este de a lua pulsul cu privire la ceea ce se intampla in lumea infrumusetarii organice. In Romania, din ce in ce mai multi oameni incep sa imbratiseze conceptul sustenabil de viata, prin urmare, conectarea cu aceste persoane este foarte importanta pentru noi. Una dintre aceste persoane este Aurelia. Ea este extrem de dedicata stilului de viata organic – si suntem bucurosi sa spunem, ca ea este de acum si o membra a familiei noastre NATULIQUE!

Fara oamenii devotati de care suntem inconjurati, NATULIQUE nu ar putea exista! Prin relatiile noastre puternice cu artisti dedicati, distribuitori si clienti din intreaga lumea, suntem capabili sa raspandim un stil de viata sustenabil, pe care il valoram atat de mult. Acesta este motivul pentru care ne straduim sa intalnim aceste persoane pasionate fata in fata. Atunci cand Aurelia a devenit parte a echipei noastre, vizitarea ei a fost prioritara pe lista noastra. Saptamana trecuta, CEO-ul NATULIQUE, Stig Bundgaard a fost in Romania si a participat impreuna cu Aurelia la un seminar de instruire de 2 zile in minunatul centru organic de infrumusetare GWS Organic Beauty Center & Spa. Printre cei care au luat parte la seminar a fost, de asemenea, si cantareata romana foarte talentata, Sarah JSun.

Dorim sa multumim tuturor romanilor dedicati implicati in acest seminar. Intalnirea voastra este ceea ce ne motiveaza sa continuam pe acelasi drum. Asteptam cu nerabdare sa distribuim impreuna pe viitor mesajul natural. Bine ati venit in familie!

 

 

 

 

NATULIQUE

Natulique Romania,disponibile în reţeaua Green Salon şi prin GWS Organic Beauty Center, sunt singurele produse profesionale pentru păr certificate ca fiind „organice” ECOCERT şi USDA Organic. Interviu acordat postului Prima TV de catre Stig Bundgaard, fondatorul NATULIQUE, brand de produse profesionale pentru păr, prezent în peste 40 de ţări din toată lumea.

Posted by Clara Ilie PR Agency on 26 Ianuarie 2016

 

 

GALERIE FOTO

MODELE

...
 

SEMINAR

...