Despre noi

Povestea noastră începe in 2014, atunci când Aurelia Dumitru, transformând o misiune personală intr-o misiune universală, a pus bazele primului concept integrat de frumusețe Non-Toxică • Global Wellness System • dezvoltat in multiple arii profesionale: Salon True Non Toxic, Academie Educațională exclusiv cu produse organice, Servicii Health & Wellness și Tehnologii Alternative inovative.

Prin activitatea sa de Centru de Frumusețe Model & Salon True Non Toxic, GWS Organic Beauty Center oferă servicii profesionale bazate pe esență și transparentă, respectand principii solide si standarde internaționale care prioritizează sănătatea și calitatea produselor și a brandurilor folosite.

Centrul nostru continuă astfel, sa fie o inspiratie și o motivatie in abordarea Non-Toxica si Organică a frumuseții in România, iar clientii noștri se bucură de frumusețe și sănătate deopotrivă cu produse organice profesionale certificate in toate departamentele: Hair, Skin & Nails, de cele mai evoluate tehnologii și servicii de recuperare rapidă a oricărui tip de durere/ inflamație dar si de terapia stresului cu dispozitive terapeutice avansate. 

Totodată încurajăm achizițiile responsabile, prietenoase cu mediul și oferim posibilitatea continuării ritualurilor sănătoase și acasă, având disponibilă o gamă completă de produse, pentru o frumusețe care începe din interior și se reflectă la exterior.

Cu fiecare alegere constienta, etică și benefică, scriem împreună noi capitole de frumusețe sănătoasă și ne continuam misiunea de a crea o diferență benefică in industria Beauty.

Fii Gorgeous Well & Safe și alege frumusetea by GWS Organic Beauty Center - the Green Way Salon.

 

“DACĂ NU EȘTI DISPUS SĂ FACI SCHIMBĂRI ÎN VIAȚA TA, ATUNCI NU POȚI FI AJUTAT!” HIPPOCRATES


Ne face o deosebită plăcere să vă facem cunoștință cu CONCEPTUL nostru “GLOBAL WELLNESS SYSTEM“ și vă invităm să împărtășiți cu noi valorile și chintesența acestui concept !


CUM DEFINIM CONCEPTUL “GLOBAL WELLNESS SYSTEM“?
Un wellness global , o abordare holistică , un stil de viață sănătos , educație valoroasă și bunăstare implicită pe toate planurile , prevenția și menținerea sănătății cu soluții de medicină integrativă dincolo de limitele corpului fizic , frumusețe și sănătate deopotrivă cu produse organice profesionale certificate, achiziții responsabile, prietenoase cu mediul , cele mai evoluate tehnologii și servicii de recuperare rapidă a oricărui tip de durere /inflamație, terapia stresului cu dispozitive terapeutice avansate.

CUI NE ADRESĂM?

Așa cum ne spune și Hippocrates, ne adresăm celor care sunt dispuși să facă schimbări în viața lor, misiunea noastră fiind de a vă ajuta!
Ne adresăm persoanelor cu probleme de sănătate care urmează un tratament alopat, cât și persoanelor sănătoase care muncesc 8-10-12 ore/zi și au nevoie de un suport energetic pentru a face față solicitărilor la care sunt expuse și pentru a elimina riscul de îmbolnăvire.

Mulți dintre noi , căutăm frecvent să găsim locuri și oameni care să ne ajute sau să ne încânte cu experiență și valoare exprimată pe mai multe planuri și , de ce nu, un loc unde să putem beneficia în același timp de servicii și informații de calitate care să ne ajute acolo unde avem nevoie !

În stresul cotidian în care trăim , de obicei timpul este cel care ne controlează viața și, suntem permanent în competiție cu propriul nostru timp pe care îl avem “ocupat” aproape în întregime !
Și pentru că înțeleg atât de bine cum este să nu ai timp de tine , de viața ta , de o educație în stilul de viață din perspectiva abordării unui stil de viață sănătos , și mai ales să încerci să prinzi sporadic informații pe care ai vrea să le aplici dar nu ești sigur că le aplici corect , ….ne-am propus să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o abordare holistică dar și științifică .
Pacienții noștri vor fi încurajați să întrebe /să chestioneze medicul/terapeutul , să discute despre piedici, despre schimbarea stilului de viață, despre acțiuni posibile, flexibilitate în atitudine și abordare, status mental și inițiativă în plan fizic. Munca este cu adevărat aceea de a desface cât mai multe blocaje la cât mai multe nivele.

Așadar , dacă sunteți de acord cu Hippocrates și doriți să faceți schimbări în viața dvs. și, implicit să adoptați un stil de viață sănătos pe toate planurile , vă invităm la "GLOBAL WELLNESS SYSTEM “!

CE VĂ OFERĂ GLOBAL WELLNESS SYSTEM?


Centrul nostru a fost înființat în anul 2014 ca o necesitate a medicinei modern integrative, medicină în care accentul se pune în primul rând pe acțiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cât mai incipient al dereglării / bolii / simptomatologiei. Serviciile oferite îmbină medicina alternativă, naturistă sau complementară cu medicina alopată, au în vedere evaluarea completă a stării de sănătate prin metode neinvazive, precum și protocoale de tratament personalizate cu produse și tehnologii neinvazive , de cea mai bună calitate și de ultimă generație , inovative .
Fiecare dintre vizitatorii noștri , va putea găsi AICI locul ideal, multidimensionat , soluția profesională pentru problema sa de sănătate, serviciile ideale pentru o abordare holistică a unui stil de viață sănătos pe toate planurile, inclusiv soluții de îngrijire personală având la bază căile exclusiv organice și profesionale .

Vă invităm să explorați profesionalismul specialiștilor noștri și a modului de abordare holistic accesând următoarele departamente :