Lavyl Auricum si Lavyl Auricum Sensitive

 

LAVYL AURICUM SI LAVYL AURICUM SENSITIVE - Produs bazat pe nanotehnologie, analgezic, hemostatic, antiviral,...

Posted by Global Wellness System on 19 Ianuarie 2016

Produs bazat pe nanotehnologie, analgezic, hemostatic, antiviral, antibacterian, antifungicid, cicatrizant si regenerator la nivelul epidemei.

COMANDA PRODUSUL: AICI

Pentru colaborari in regim de consultant va rugam sa completati acest:

FORMULAR DE INSCRIERE: AICI

Produsul este disponibil in urmatoarele variante:

LA-050-02 Lavyl Auricum (cu alcool ) - 50 ml
LA-150-02 Lavyl Auricum (cu alcool ) - 150 ml
LAS-050-02 Lavyl Auricum Sensitive - 50ml
LAS-150-02 Lavyl Auricum Sensitive - 150ml

Este un produs unic, atat datorita tehnologiei nano folosita in procesul de fabricatie cat si datorita eficientei maxime si rapide a produsului.

Stimuleaza procesele de autovindecare a organismului, este foarte eficient in cazul tratamentului local al diferitelor leziuni ale pielii suferite in urma unor muscaturi de insecte, arsuri, zgarieturi, plagi deschise, infectii cutanate, alergii, eczeme, furuncule, fistule, varice, flebite, escare, ulceratii, acnee, diferite afectiuni cutanate (rozacee, herpes, alunite, melanoame, psoriazis, zona-zoster, cicatrici, vergeturi, fragilitate capilara, etc, in stimularea proceselor de vindecare ale unor afect iuni cum ar fi: sinuzite, hipertensiune, artroze, artrite, diabet, boli genitale, precum si in restabilirea echilibrului functionarii organelor interne. Are efect analgezic, antiinflamator local, antibacterian, antifungic precum si antivirotic, inactivand si virusul HPV.

Prin activarea enzimei telomeraza are efect regenerator. Este foarte eficient in tratamentul bolilor reumatismale si un bun regenerator al articulatiilor deteriorate!

Acest produs putem sa-l folosim in orice problema de sanatate care necesita regenerare celulara. Materia prima (plantele medicinale si mineralele) din care sunt extrase substantele active sunt culese din zone curate, nepoluate de mana omului. Aceste materiale sunt culese manual si atent selectionate, analizate si masurate astfel incat in produsul finit sa ajunga numai substante de cea mai inalta calitate.
Procesul tehnologic a fost realizat in asa fel, incat s-a exclus orice procedeu care ar putea afecta in vreun fel negativ mediul inconjurator. In produse nu veti gasi urme de substante chimice, de origine animala, sau plante protejate de lege.

Nanostructura deosebita a produselor le confera acestora o proprietate rapida de absorbtie la nivel celular, putand fi utilizat in mod direct si foarte eficient de catre celula. Stimuleaza ERITROPOIEZA= eritrogeneza , procesul de formare a eritrocitelor în măduva roșie a oaselor. Aceasta asigura o productie continua ce înlocuieste pierderile fiziologice mentinand constanta masa eritrocitara totala din organism.

REZULTATELE EXPERIENTELOR CU ACESTE PRODUSE:
- Au fost folosite cu un succes de 100% in saloanele de cosmetica pentru a preveni inflamatiile si senzatia de durere si arsura dupa epilare.
- Pentru prevenirea inflamatiilor si iritatiilor in cazul tratamentelor antiacneice. S-a constatat ca recuperarea a fost foarte rapida iar fata nu prezenta cicatrici dupa tratament.
- Se pot folosi in cazul alunitelor (semnelor de mama), dupa o saptamana au inceput sa se restranga, sa se usuce incet si dupa cateva saptamani chiar sa dispara complet fara nici o urma sau cicatrici.
- Eficient in cazul arsurilor solare, in cazul arsurilor de orice fel, in cazul degeraturilor avand in toate cazurile efect analgezic si antiinflamator. Pulverizarea se face tot de 3-5 ori/zi pana trece inflamatia si durerea, precum, si pana se regenereaza tesutul afectat.
- In cazul bolilor articulare ( artrite, artroze, reumatism, guta, poliartrita reumatoida, scleroza multipla, intinderi musculare, rupturi de muschi, de ligament, fracturi, menisc,) bolnavii au putut constata pe pielea lor efectele antialgice, miorelaxante si antiinflamatoare ale produselor, prin simpla sprayare a locului afectat de 3-5 ori/zi, sau de la caz la caz in functie de gravitatea afectiunii.
- In cazul durerilor lombare, sacrale, hernie de disc, tasari ale discurilor intervertebrale, chiar si prin simpla sprayare a locului afectat, durerea a scazut simtitor in cateva minute.

- Efecte rapide si vizibile s-au observant in cazul ranilor, ulceratiilor, gangrenelor,flictenelor, decubitului dorsal, in cazul transpiratiei excesive, psoriazis, alergiilor, intepaturilor de insecte, iritatiilor, etc…

Produsele Lavyl Auricum si Lavyl Auricum Sensitive fac parte din gama LAVYLITES - produse revolutionare in regenerarea celulara si terapiile anti-aging, bazate pe nanotehnologie, cu efect deosebit asupra procesului de remisie a unor boli grave si, mai ales, asupra complexelor procese de regenerare ale organismului,produse ce contin NANOEFECTORI ,obiect al unei inventii unice in lume ,brevetata international ce constă in descoperirea unui nano purtator, denumit NANOEFECTOR (o particulă de dimensiune 10-9) a carui marime este egala cu distanta dintre doua trepte ale spiralei ADN-ului). Pe structura acestui nano-efector s-a amprentat INFORMATIA unui complex de 100 de plante ,oligoelemente,minerale,cristale, intr-un cuvant INFORMATIA a 3.500 de substante active ce sunt amplificate de 30 de ori adica 105.000 de actiuni benefice simultane la o singura pulverizare ! Nanoefectorii se afla intr-o solutie de AUR si ARGINT coloidal la care se adauga extracte din plante specifice zonei de tratat ; Nanoefectorii reactiveaza TELOMERAZA ,o enzima creata de GENA LONGEVITATII care RECONSTRUIESTE continuu TELOMERII (capetele cromozomilor care transporta ADN-ul in procesul diviziunii celulare ).

MOD DE UTILIZARE LAVYL AURICUM SI LAVYL AURICUM SENSITIVE

PENTRU ZONA AFECTATA :
Se aplica: De 2-3 ori pe zi se agită bine flaconul şi se pulverizează de la o distanţă de 10-15cm câte o pulverizare în următoarele zone:
-Pe prima vertebra (se inchide o poarta de intrare a energiilor exogene,patogene)
-Pe ZONA AFECTATA 1-2 pufuri de 2-3 ori pe zi in zonele de tratat (pe arsura, articulatii, pancreas,ficat,stomac, etc.- in functie de afectiune)
- Se bea incet ,tinand sublingual o perioada 5-8 puf-uri in 100 ml apa de 2-3 ori pe zi.

PENTRU STIMULAREA SISTEMULUI IMUNITAR:
Se aplica: De 2-3 ori pe zi se agită bine flaconul şi se pulverizează de la o distanţă de 10-15cm câte o pulverizare în următoarele zone:
-Pe prima vertebra (se inchide o poarta de intrare a energiilor exogene,patogene),pe ultima vertebră şi încă în trei puncte pe coloana vertebrală (toracal,lombar,sacral).
-Pe oasele late si anume :
*pe oasele coxale (solduri) stanga,dreapta si fata,spate
*umeri stanga,dreapta si fata,spate

PENTRU PROBLEME GENITALE SAU DE PROSTATA SAU HEMOROIZI:
Se aplica: De 2-3 ori pe zi se agită bine flaconul şi se pulverizează de la o distanţă de 10-15cm câte o pulverizare în următoarele zone:
-Pe prima vertebra (se inchide o poarta de intrare a energiilor exogene,patogene)
- pe ZONA AFECTATA (ovare, uter, vagin, hemoroizi, prostata, din exterior )
-se mai folosesc si supozitoarele LAVYL ALLIN.(se tin in frigider)
*PENTRU FEMEI: Intr-o zi se pun in vagin si a doua zi prin anus in rect astfel:
In prima zi: Dimineata si seara se pune 1 supozitor in vagin si se sta culcata pe burta
In a doua zi: Dimineata si seara se pune 1 supozitor prin anus in rect si se sta culcata pe spate 30 de minute
*PENTRU BARBATI : Dimineata si seara se pune 1 supozitor prin anus in rect si se sta culcat pe spate 30 de minute

PENTRU PUSEU DE TENSIUNE:
Se aplica: De 2-3 ori pe zi se agită bine flaconul şi se pulverizează de la o distanţă de 10-15cm câte o pulverizare în următoarele zone:
-Pe prima vertebra (se inchide o poarta de intrare a energiilor exogene,patogene)
-In aceeasi zona in stanga si dreapta coloanei
-Se aplica in zona inimii in fata si spate
-Se bea incet, tinand sublingual o perioada 5-8 puf-uri in 100 ml apa

Produsul Auricum Contine: Aqua, Alkohol, Glycerin, AscorbiC Acid,Tocopherol, Melissa Officinalis Leaf Extract,Salvia Officinalis Leaf Extract, Citrus Grandis Seed Extract, Helichrysum Italicum Extract.

Produsul Senzitive Contine: Aqua, Glycerin, Ascorbin Acid, Tocopherol, Melissa Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Extract, Citrus Grandis Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract.

ATENTIONARE:

Produsele au fost testate biologic si dermatologic.
Nu conțin parabeni, SLS sau alte substanțe toxice daunatoare sanatații.
Extractele au fost realizate din plante atent selecționate din culturi ecologice.
Produsele nu au contraindicatii sau efecte adverse, nu interactioneaza cu alte tratamente alopate sau homeopate!
Unele produse conțin propolis!.
Persoanele care sunt alergice la propolis sa nu foloseasca aceste produse!
În timpul tratamentului nu se consuma produse lactate !

Pentru o recomandare personalizata va rugam sa ne contactati aici :
Global Wellness System:
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, Bucuresti
Tel: 031-226-1201 / 0744-302-332 / 0740-849-591
Email: office@gwsconcept.ro