Lavyl Nose Spray nazal

 

LAVYL NOSE SPRAY NAZAL BAZAT PE NANOTEHNOLOGIE - Produs nanocosmetic pentru afectiuni respiratorii, activator de...

Posted by Global Wellness System on 18 Ianuarie 2016

Produs nanocosmetic pentru afectiuni respiratorii, activator de telomeraza dar si a organului vomeronazal cu rol in perceptia feromonilor.

COMANDA PRODUSUL: AICI

Pentru colaborari in regim de consultant va rugam sa completati acest:

FORMULAR DE INSCRIERE: AICI

Produsul este disponibil in urmatoarea varianta:
LN-030-03 Lavyl Nose Spray Nazal - 30 ml

 • Se recomanda pentru:
  Rinita
  Raceli
  Deviatie de sept nazal
  Alergii
  Atrofia mucoasei nazale
  Probleme astmatice
  Sinuzite cronice
  Polipi

Prin intermediul mirosului, subconștientul trimite o comanda catre organul olfactiv vomeronazal, care se mai numește și organul Jacobsen.
In acest organ exista 200-300 milioane de terminații nervoase/mm patrat, deci cele mai multe terminații nervoase din organism, astfel ca acesta este capabil de a percepe chiar și o singura molecula straina.
Organul vomeronazal recepteaza feromoni și alte substanțe aromatice volatile, care nu pot fi percepute de al nostru simț al mirosului si activeaza dorinta sexuala.

Spray-ul Lavyl Lavyl Nose face parte din gama LAVYLITES - produse revolutionare in regenerarea celulara si terapiile anti-aging, bazate pe nanotehnologie, cu efect deosebit asupra procesului de remisie a unor boli grave si, mai ales, asupra complexelor procese de regenerare ale organismului,produse ce contin NANOEFECTORI ,obiect al unei inventii unice in lume ,brevetata international ce constă in descoperirea unui nano purtator, denumit NANOEFECTOR (o particulă de dimensiune 10-9) a carui marime este egala cu distanta dintre doua trepte ale spiralei ADN-ului). Pe structura acestui nano-efector s-a amprentat INFORMATIA unui complex de 100 de plante ,oligoelemente,minerale,cristale, intr-un cuvant INFORMATIA a 3.500 de substante active ce sunt amplificate de 30 de ori adica 105.000 de actiuni benefice simultane la o singura pulverizare ! Nanoefectorii se afla intr-o solutie de AUR si ARGINT coloidal la care se adauga extracte din plante specifice zonei de tratat ; Nanoefectorii reactiveaza TELOMERAZA ,o enzima creata de GENA LONGEVITATII care RECONSTRUIESTE continuu TELOMERII (capetele cromozomilor care transporta ADN-ul in procesul diviziunii celulare ).

Produsul Lavyl Nose - Spray Nazal Contine: Aqua, Prorpolis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Mentha Spicata Crispa Herb Extract Glycerin, Sodium Chloride, Panthenol, Tocopherol, Grapefruit Seed Extract

MOD DE UTILIZARE: Se aplica de 2-3 ori pe zi cate un puf in fiecare nara.

ATENTIONARE:
Produsele au fost testate biologic si dermatologic.
Nu conțin parabeni, SLS sau alte substanțe toxice daunatoare sanatații.
Extractele au fost realizate din plante atent selecționate din culturi ecologice.
Produsele nu au contraindicatii sau efecte adverse, nu interactioneaza cu alte tratamente alopate sau homeopate!
Unele produse conțin propolis!.
Persoanele care sunt alergice la propolis sa nu foloseasca aceste produse!
În timpul tratamentului nu se consuma produse lactate !

Pentru o recomandare personalizata va rugam sa ne contactati aici :
Global Wellness System:
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, Bucuresti
Tel: 031-226-1201 / 0744-302-332 / 0740-849-591
Email: office@gwsconcept.ro