Lavyl 3.1 Spray de gura energizant

 

LAVYL 3.1 SPRAY DE GURA BAZAT PE NANOTEHNOLOGIE - Energizant, schimbator de stare , dar util si pentru o respiratie...

Posted by Global Wellness System on 18 Ianuarie 2016

Spray bucal bazat pe nanotehnologie energizant, schimbator de stare , dar util si pentru o respiratie placuta si revigoranta a cavitatii bucale pentru o lunga perioada de timp.

COMANDA PRODUSUL: AICI

Pentru colaborari in regim de consultant va rugam sa completati acest:

FORMULAR DE INSCRIERE: AICI

Produsul este disponibil in urmatoarea varianta:
E3I-030-05 Lavyl 3.1 – 30 ml

Lavylites 3.1 Este o solutie sub forma de spray realizat dintr-un concentrat de plante special selectionate, care confera organismului un surplus de energie.
Este un foarte bun energizant, ce reuseste totodata sa pastreze si o respiratie placuta si revigoranta a gurii pentru o lunga perioada de timp.
Produsul nu incarca sistemul digestiv si nu perturba functiile ficatului sau ale rinichilor.
Energizantul sub forma de spray este o minune pentru acei oameni care sunt suprasolicitati. Nu e nevoie sa beti un litru de cafea sau sa consumati bauturi energizante nesanatoase. Este un produs care e bine sa ne insoteasca oriunde mergem!

Spray-ul Lavyl 3.1 face parte din gama LAVYLITES - produse revolutionare in regenerarea celulara si terapiile anti-aging, bazate pe nanotehnologie, cu efect deosebit asupra procesului de remisie a unor boli grave si, mai ales, asupra complexelor procese de regenerare ale organismului,produse ce contin NANOEFECTORI ,obiect al unei inventii unice in lume ,brevetata international ce constă in descoperirea unui nano purtator, denumit NANOEFECTOR (o particulă de dimensiune 10-9) a carui marime este egala cu distanta dintre doua trepte ale spiralei ADN-ului). Pe structura acestui nano-efector s-a amprentat INFORMATIA unui complex de 100 de plante ,oligoelemente,minerale,cristale, intr-un cuvant INFORMATIA a 3.500 de substante active ce sunt amplificate de 30 de ori adica 105.000 de actiuni benefice simultane la o singura pulverizare ! Nanoefectorii se afla intr-o solutie de AUR si ARGINT coloidal la care se adauga extracte din plante specifice zonei de tratat ; Nanoefectorii reactiveaza TELOMERAZA ,o enzima creata de GENA LONGEVITATII care RECONSTRUIESTE continuu TELOMERII (capetele cromozomilor care transporta ADN-ul in procesul diviziunii celulare ).

Ingrediente :Aqua,Alcohol,Glycerin,Xilitol,Propolis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract,Pimpinella Anisum Seed Extract,Mentha Piperita Leaf Extract,Ascorbic Acid,Tocopherol,Grapefruit Seed Extract.

MOD DE UTILIZARE: 2-3 pufuri/zi sprayat in cavitatea bucala (sub lingual), sau ori de cate ori este nevoie. Efectul energizant/linistitor apare dupa un interval de 15-20 min si tine aprox. 8-10 ore.

ATENTIONARE:
Produsele au fost testate biologic si dermatologic.
Nu conțin parabeni, SLS sau alte substanțe toxice daunatoare sanatații.
Extractele au fost realizate din plante atent selecționate din culturi ecologice.
Produsele nu au contraindicatii sau efecte adverse, nu interactioneaza cu alte tratamente alopate sau homeopate!
Unele produse conțin propolis!.
Persoanele care sunt alergice la propolis sa nu foloseasca aceste produse!
În timpul tratamentului nu se consuma produse lactate !

Pentru o recomandare personalizata va rugam sa ne contactati aici :
Global Wellness System:
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, Bucuresti
Tel: 031-226-1201 / 0744-302-332 / 0740-849-591
Email: office@gwsconcept.ro