Tratament pentru par si scalp Lavyl Hair si Solvyl Hair

 

TRATAMENT LAVYL HAIR SI SOLVYL HAIR - Produse bazate pe Nanotehnologie, cu rol revitalizant pentru păr si scalp, cu...

Posted by Global Wellness System on 18 Ianuarie 2016
Produse bazate pe Nanotehnologie, cu rol revitalizant pentru păr si scalp, cu efect regenerator asupra firelor de par, intarindu-le radacina, regenerand firele de par slabite si oprind caderea parului.

COMANDA PRODUSUL: AICI

Pentru colaborari in regim de consultant va rugam sa completati acest:

FORMULAR DE INSCRIERE: AICI

Produsele sunt disponibile in urmatoarele variante:

LH-200-02 Lavyl Hair pentru par nevopsit - 200 ml
SH-200-02 Solvyl Hair pentru par vopsit - 200 ml

Produsul are efect regenerator asupra firelor de par, intarindu-le radacina, regenerand firele de par slabite si oprind caderea parului.
Dupa o folosire prelungita a produsului putem observa o regenerare a parului, o redobandire a sanatatii si luciului parului, in unele cazuri chiar recolorarea firului de par incaruntit.
In cazul calvitiei are efect doar in zonele in care mai exista folicul pilos (unde mai exista radacina parului), deoarece acolo unde nu mai exista, nu mai are cum sa o regenereze.
Se poate observa o imbunatatire a circulatiei sanguine la nivelul scalpului redand astfel utilizatorului atat acuitatea vizuala, auditiva, precum si cea olfactiva.
Regenerator celular, activator de telomerază şi organul vomeronazal care receptează feromoni și alte substanțe aromatice volatile, care nu pot fi percepute de al nostru simț al mirosului si activeaza dorinta sexuala.

Spray-ul Lavyl 3.1 face parte din gama LAVYLITES - produse revolutionare in regenerarea celulara si terapiile anti-aging, bazate pe nanotehnologie, cu efect deosebit asupra procesului de remisie a unor boli grave si, mai ales, asupra complexelor procese de regenerare ale organismului,produse ce contin NANOEFECTORI ,obiect al unei inventii unice in lume ,brevetata international ce constă in descoperirea unui nano purtator, denumit NANOEFECTOR (o particulă de dimensiune 10-9) a carui marime este egala cu distanta dintre doua trepte ale spiralei ADN-ului). Pe structura acestui nano-efector s-a amprentat INFORMATIA unui complex de 100 de plante ,oligoelemente,minerale,cristale, intr-un cuvant INFORMATIA a 3.500 de substante active ce sunt amplificate de 30 de ori adica 105.000 de actiuni benefice simultane la o singura pulverizare ! Nanoefectorii se afla intr-o solutie de AUR si ARGINT coloidal la care se adauga extracte din plante specifice zonei de tratat ; Nanoefectorii reactiveaza TELOMERAZA ,o enzima creata de GENA LONGEVITATII care RECONSTRUIESTE continuu TELOMERII (capetele cromozomilor care transporta ADN-ul in procesul diviziunii celulare ).

Produsul Lavyl Hair Contine: Aqua, Alcohol,Potassium Cocoate, Glycerin, Potassium Ricinoleate, Ascorbic Acid, Arctium Majus Extract, Citric Acid, Potassium Lanolate, Potassium Jojobate, Tocopherol, Citrus Grandis Seed Extract, Urtica Dioica Extract, Potassium Citrat.

Produsul Solvyl Hair Contine: Aqua Alcohol,Potassium Cocoate,Glycerin,Potassium Ricinoleate, Ascorbic Acid, Chamomilla Recutita Extract, Citric Acid, Potassium Lanolate, Potassium Jojobate, Tocopherol, Citrus Grandis Seed Extract,Salvia Officinalis Leaf Extract, Potassium Citrat.

MOD DE UTILIZARE : Tratamentul se face odata pe saptamana sau odata la 10 zile. Se umezeste parul cu apa si se freaca parul si scalpul capului cu sampon, se inveleste capul intr-un prosop cald si se lasa asa timp de 5-10 minute astfel incat samponul sa actioneze la nivelul scalpului ca un tratament, dupa care se clateste parul cu apa calda. Este un ingredient retard.

Alaturi de acest tratament pentru par putem folosi mai departe samponul nostru obisnuit fara nici o problema, cu conditia sa fie un sampon BIO, fara adaosuri de parabeni, SLS, sau alte substante toxice. Daca folosim un sampon inainte de tratament, atunci punem produsul pe parul curat, masand usor scalpul.
Atentie! ajunge sa folositi din produs doar cateva picaturi, deoarece este foarte emolient si seintinde usor pe suprafata scalpului.

ATENTIONARE:
Produsele au fost testate biologic si dermatologic.
Nu conțin parabeni, SLS sau alte substanțe toxice daunatoare sanatații.
Extractele au fost realizate din plante atent selecționate din culturi ecologice.
Produsele nu au contraindicatii sau efecte adverse, nu interactioneaza cu alte tratamente alopate sau homeopate!
Unele produse conțin propolis!.
Persoanele care sunt alergice la propolis sa nu foloseasca aceste produse!
În timpul tratamentului nu se consuma produse lactate !

Pentru o recomandare personalizata va rugam sa ne contactati aici :
Global Wellness System:
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, Bucuresti
Tel: 031-226-1201 / 0744-302-332 / 0740-849-591
Email: office@gwsconcept.ro