Matrix Drops

"Dacă nu ești dispus să faci schimbări în viața ta, nu poți fi ajutat." Hippocrate

     Poate cea mai complexă tehnologie din domeniul fizicii cuantice, homeopatiei, psihologiei, astrologiei, etc care poate imprima în picăturile Matrix Drops informațiile scanate din planul fizic, emoțional, energetic, mental, sufletesc, spiritual, într-o combinație unică din  cele 108 elemente minerale specifice corpului uman, precum un soft care dă un refresh sistemului propriu energetic și informațional ce va reechilibra acolo unde este nevoie ; măsoară și identifică inclusiv toxicitatea cu metale grele, elementele homeopate și picăturile  Matrix Drops personalizate , estimează problemele inainte de manifestarea lor în corpul fizic, prezența entităților, crește vitalitatea, elimină dezechilibrele din toate planurile (stress, frici, remușcări, frustrări ), armonizare și reechilibrare dincolo de limitele corpului fizic.

 În prezent, aproape toți folosim dispozitive fizice cuantice, precum telefoane mobile, camere digitale, laptop-uri care ne ajută în a cunoaște în detaliu mediul înconjurător care este în continuă creștere. Cu toate acestea,  pînă acum nu a existat nici un aparat capabil să mapeze sau să capteze un instantaneu al sinelui nostru interior. Matrix Drops Computer este primul dispozitiv capabil să reliefeze lumea interioară și problemele emoționale  ale ființei umane.

 În zilele noastre omenirea dorește trezirea minții conștiente, înțelegerea valorilor interne ascunse. Pentru a atinge aceste lucruri, un nou tip de gândire este necesar, precum și o  abordare a emoțiilor și relațiilor, toate ghidate și personalizate prin intermediul noului nostru echipament. Cel mai evident exemplu este o persoană care iese din închisoarea sa  obișnuită de paradigme și își pune capabilitățile latente în mișcare. Știința a descoperit că oamenii folosesc, în medie, 10% din conștiința lor. Restul de 90% ar putea să ne confere o  îmbunătățire ce ne-ar putea conduce către locul nostru binemeritat din lume. Percepția dincolo de simțuri poate deveni un atribut al femeilor și bărbaților din ziua de azi care,  împreună cu cheia sufletului nostru, ne-ar putea conduce către o îmbunătățire semnificativă a calității vieții noastre.

 Mai multe invenții și recunoașteri ale epocii digitale au fost predecesorii trezirii conștiinței de sine. Primul aparat singular, Matrix Drops Computer, în  timp ce deschide conștiința utilizatorului și extinde capacitatea senzorială, conectează și persoana cu conștiința sa atotcuprinzătoare. Ne pune în  contact cu propria noastră realitate și ne livrează mesaje de la propriul nostru suflet. Are capacități analitice pe care nici cele mai luminate minți de-a  lungul istoriei nu le-au putut realiza. Depășind limitele fizicii cuantice, Matrix Drops Computer acționează la nivel informațional.

 Un alt produs singular în sinergie cu Matrix Drops Computer sunt Picăturile Matrix Drops Quintessence, ce conțin  tipare de informație impregnate în apă. Picăturile Matrix Drops sunt capabile să ridice nivelul conștiinței noastre la  30-40%, nivel la care suntem capabili de a obține rezultate fantastice. O astfel de creștere a conștiinței se poate  manifesta chiar și in alterarea problemelor fizice. Această realizare mentală și spirituală este dincolo chiar și de cea  mai sălbatică imaginație a noastră. Programul Matrix Drops este conceput pentru acele persoane cu o dorință de  dezvoltare a conștiinței într-un ritm fără precedent.

  Dă-i o șansă!

Vezi mai mult