Terapii

 


 

TEHNOLOGII  TERAPEUTICE

 

Protocol Abordare Integrativă pentru Bianca Poptean: Prevenţie – Menţinere – Recuperare la Global Wellness System, Centrul de Frumuseţe Organică, Recuperare şi Medicină Integrativă

 

În luna decembrie a anului trecut, jurnalista Bianca Poptean a trecut prin cel mai dificil moment din viața sa. „Am făcut o operație radicală, o mastectomie bilaterală urmată de reconstrucție de sân, pentru a îndepărta orice suspiciune de apariție a unui cancer la sân. Mai ales că am trăit un astfel de coșmar alături de mama mea”, scrie Bianca pe blogul său, ce îi poară numele.

Pentru că nu a vrut ca nodulii descoperiți să se transforme treptat în cancer, Bianca a făcut o operație de mastectomie bilaterală urmată de reconstrucție de sân, asigurată de doctor Dragoș Zamfirescu, președintele Asociației Chirurgilor Plastici din România.

La patru luni, după efectuarea dificilei intervenții chirurgicale, Bianca Poptean a început un program complex de recuperare în cadrul Centrului de Recuperare și Medicină Integrativă Global Wellness System din Bucureşti, care se va întinde pe o perioadă de mai multe luni. Echipa de specialiști, între care se regăsesc dr Cristina Popescu, medic geriatru cu competența în medicină integrativă, inginer chimist Aurelia Dumitru Managerul Centrului și kinetoterapeuții Valentin Ghinea și Miki Țîmpău-Cristinoiu, îi asigură Biancăi un protocol terapeutic personalizat pentru recuperarea, prevenția și menţinerea sănătăţii.

Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă, Global Wellness System aduce în România un nou concept de abordare în prevenţia şi tratamentul oricărei afecţiuni fiind un centru model de evaluare holistică dar şi ştiinţifică a pacienţilor prin extinderea conceptului de sănătate dincolo de limitele corpului fizic, luând în calcul întreaga persoană (corp, minte, suflet, emoţional, energetic, spiritual factori externi, misiune personală). Continuarea AICI...