Centrul Organic de Înfrumusetare & Spa

Centrul Organic de Înfrumusetare & Spa

Povestea noastră începe in 2014, atunci când Aurelia Dumitru, transformând o misiune personală intr-o misiune universală, a pus bazele primului concept integrat de frumusețe Non-Toxică • Global Wellness System• dezvoltat in multiple arii profesionale: Salon True Non Toxic, Academie Educațională exclusiv cu produse organice, Servicii Health & Wellness și Tehnologii Alternative inovative.

Prin activitatea sa de Centru de Frumusețe Model & Salon True Non Toxic, GWS Organic Beauty Center oferă servicii profesionale bazate pe esență și transparentă, respectand principii solide si standarde internaționale care prioritizează sănătatea și calitatea produselor și a brandurilor folosite.

Centrul nostru continuă astfel, sa fie o inspiratie și o motivatie in abordarea Non-Toxica si Organică a frumuseții in România, iar clientii noștri se bucură de frumusețe și sănătate deopotrivă cu produse organice profesionale certificate in toate departamentele: Hair, Skin & Nails, de cele mai evoluate tehnologii și servicii de recuperare rapidă a oricărui tip de durere/ inflamație dar si de terapia stresului cu dispozitive terapeutice avansate. 

Totodată încurajăm achizițiile responsabile, prietenoase cu mediul și oferim posibilitatea continuării ritualurilor sănătoase și acasă, având disponibilă o gamă completă de produse, pentru o frumusețe care începe din interior și se reflectă la exterior.

Cu fiecare alegere constienta, etică și benefică, scriem împreună noi capitole de frumusețe sănătoasă și ne continuam misiunea de a crea o diferență benefică in industria Beauty.

Fii Gorgeous Well & Safe și alege frumusetea by GWS Organic Beauty Center - the Green Way Salon.

Conceptul " Frumusete Organica Certificata " lansat de Academia GWS Organic Beauty Center in Romania, in domeniul ingrijirii profesionale, satisface cele mai inalte exigente si necesitati ale clientilor si ale stilistilor, nivelul de protectie fiind de 98,02 % ingrediente organice certificate cu Green Salon, USDA Organic si 360*Biocert Organic.

Obiectivul GWS este de a va arata ca putem fi frumoase si ingrijite cu ajutorul industriei cosmetice organice protective. Trebuie sa cunoasteti efectele nocive pe care le au produsele conventionale, care irita pielea si scalpul, dau alergii si sunt potentiali cancerigeni si sa alegeti achizitiile responsabile.

Adevarata Frumusete este cea Naturala!

Va invitam sa aflati detalii despre primul concept protectiv de ingrijire la nivel profesional in Romania „Frumusete Organica Certificata” – Healthy Holistic Beauty – Eco Friendly – Organic Focussed ce are la baza produse organice profesionale pentru ingrijriea parului si a corpului.

NO AMMONIA • NO PPD • NO PTD • NO SLS • NO PPG • NO RESORCINOL • GLUTEN FREE • 100% VEGAN  • PARABENS FREE 

Academia GWS Organic Beauty Center promoveaza si distribuie in Romania primele produse organice profesionale de colorare, ingrijire si tratamente certificate cu 360*Biocert Organic, Green Salon si USDA Organic de la NATULIQUE – LISSFACTOR – NATURIGIN – MASTEY – DERMORGANIC

Primele produse profesionale certificate ce iti ofera garantia calitatii si a protectiei tale! Alege si tu achizitiile responsabile si ecosustenabile!
 
  ALEGE FRUMUSETEA ORGANICA  PENTRU SANATATEA TA!
 

Global Wellness System la Cosmobeauty 2016

Centrul de sanatate si frumusete GWS Organic Beauty Center te invită într-un spațiu de bunăstare holistică, bazat pe tratamente personalizate într-o atmosferă relaxanta și regenerare SPA.

Parte a Conceptului Global Wellness System, GWS Organic Beauty Center ofera un Concept Nou de Ingrijire si Infrumusetare pe piata de Beauty din Romania cu cele mai protective Formule  Profesionale de Colorare , Ingrijire si Tratamente pe baza de produse organice profesioanale organice certificate cu 360Biocert Organic, USDA Organic si Green Salon , care va ofera garantia calitatii si a protectiei .

La baza conceptului de tratament personalizat sta cu prioritate diagnosticarea scalpului si a firului de par cu microcamera Dino Lite in baza careia se personalizeaza ingrijirea dar si colorarea potrivita !  Recomandam vopseaua Vegana  Mastey de Paris daca firul de par este deshidratat , a suferit supraprocesari agresive precum decolorarea sau colorari chimice cu oxidanti inalti , fiind un ritual de tratament prin colorare , hidratarea avansata  , luciul si culorile cu reflex natural fiind beneficiile majore!

In cazul unui par fin , fara volum, subtiat din cauza colorarilor succesive , este recomandat Natulique , un sistem de colorare cu 98,02 % ingrediente organice care ofera corpolenta , volum si lifting firului de par, luciul si reflexul natural fiind de asemenea beneficii care fac diferenta intre un sistem de colorare chimic si unul organic ! Ambele sisteme de colorare au la baza formule protective fara amoniac , fara ppd si resorcinol , ingrediente organice certificate pe baza de vitamine si antioxidanti , un sistem de oxidare controlat , un factor natural de hidratare vegan fiind posibile peste 100 de tonuri cu luciu si reflex natural.

Conceptul  ofera si primele tratamente non-toxice de cosmetica capilara Lissfactor Paris cu formule protective : îndreptare permanentă Lissage Japonaise, ondulare permanentă digitala Digital Curl, hidratare şi reconstrucţie  activa pe termen lung Soin de Bonheur. Formule fără amoniac,fara PPD , fara Resorcinol, fara Sulfati , fara formaldehidă  sau alti conservanti  care generează formaldehide. Ritualuri care restaurează și revitalizează părul. Efectele fără precedent oferă o catifelare incredibilă pentru mai multe săptămâni. Părul este fortifiat și mai sanatos  în fiecare zi.

GWS Organic Beauty Center va invita la achizitii responsabile cu impact favorabil asupra sanatatii dar si a mediului , la un stil de viata sanatos si ecosustenabil .