Cosmetica Organica

Povestea Phyt’s incepe în 1972 in Franța când biologul și naturopatul Jean Paul Llopart și-a unit fortele cu Rosanne Verlé - cosmetician și au pus bazele Naturo-Esteticii și dezvoltând de-a lungul anilor produse și metode inovatoare și eficiente fara conservanti sintetici.

Toate produsele cosmetice Phyt’s sunt certificate organice și sunt create cu ingrediente de origine 100% naturala, avand la bază eficacitate tehnica, know-how și proceduri specifice, care raspund tuturor nevoilor din industrie și care asigura clientilor cea mai inalta calitate si cel mai inalt nivel de siguranta, respectand in acelasi timp biodiversitatea si comunitatile.

Phyt's France este singurul brand profesional de ingrijire facială care vine cu RISC DE CONTAMINARE ZERO - toate tratamentele sunt sub forma de plachete cu fiole de sticla de UNICA FOLOSINTA, ce contin doze unice pentru o singură utilizare. Placheta este desigilata in fata clientei si contine produsele necesare intregului ritual de infrumusetare, de la demachiere si tonifiere pana la serumuri si crema de final.

Formulele Phyt’s sunt ZERO parabeni | ZERO phenoxietanol |  ZERO conservanti sintetici | și 100% certificate organic de catre Qualité France si de către Cosmébio iar întreg portofoliul, atat tratamentele profesionale din salon, cat și gamele de retail pentru ingrijirea acasă, sunt structurate pe tipuri de nevoi ale pielii.

Cosmetice și tratamente faciale profesionale BIO pentru toate tipurile de ten ten, eliminarea acneei, anti-poluare, estomparea ridurilor, regenerare celulara, anti-pete, anti-age, piele sensibilă sau foarte uscată, ingrijirea zonei ochilor și îngrijire specifică pentru bărbați.

Cosmetice corporale BIO de curațare, îngrijire și protectie, de slăbire, tonifiere si produse pentru ingrijirea mainilor și a picioarelor, experiențe organice SPA.

Cosmetice bărbați BIO - adaptate specificatiilor tenului masculin care necesită o ingrijire specifica și ingrediente precum: ginseg, menta, bambus sau extract de aloe, cu ajutorul cărora pielea este stimulată, purificată, revigorata și calmată.

Produse solare BIO - gama Phyt’Solaire cu formule care oferă protectie solară avansată, UVA/UVB, cu filtre minerale și ingrediente cu proprietăți antioxidante și anti-îmbătrânire: unt organic de shea, susan organic, vitamina E naturala, uleiuri esentiale de lavanda si ylang ylang.

Make-up BIO - prima gama de make-up profesional complet certificată Cosmebio de catre Qualite France, cu produse blande, formule unice, fără silicon, fără parabeni, fără parfum sau coloranți sintetici, care hidratează si hraneasc pielea in acelasi timp.

Produse pentru copii - gama larga de produse 100% naturale, benefice pentru pielea sensibila a unui bebelus.

PHYT’S oferă șansa alegerii unor produse de infrumusetare unice, 100% organice, bazate pe calitate, eficienta și create cu respect pentru mediu și sănătate.

Fii Gorgeous Well & Safe și alege frumusetea by GWS Organic Beauty Center - the Green Way Salon.