FORMULAR VOUCHER COSMETICA TERAPEUTICA IN 3 PASI

Terapiile vedetelor: Julia Jianu a incercat cosmetica terapeutica in 3 pasi

Ce tratamente aleg vedetele pentru a se mentine frumoase? Julia Jianu a incercat la Global Wellness System protocolul de cosmetica terapeutica in 3 pasi esentiali, ce include detoxifierea blanda cu masca cu alge marne, drenajul limfatic facial si nanocosmeticiele Matrix Drops Diamond.

Intr-un interviu in exclusivitate pentru Prima TV, Julia Jianu s-a lasat pe mana medicilor si terapeutilor de la Global Wellness System, pentru a-si recapata luminozitatea si stralucirea tenului.

Dr. Cristina Popescu, medic geriatru ne introduce in protocolul cosmeticii terapeutice din perspectiva Global Wellness System.

1. Primul pas este obligatoriu ‪‎Detoxifierea‬ blanda cu ‪‎Masca‬ cu ‪Alge Marine‬ care indeparteaza impuritatile, hidrateaza, micsoreaza porii, lumineaza si reduce petele si ridurile pana la disparitie, ingloband proprietatile curative ale celor 31 de ingrediente naturale .

2. Cel de-al doilea pas este ‪‎Drenajul Limfatic‬ Facial, o detoxifiere blanda dar profunda, cu efecte vizibile in elimanarea apei din tesuturi, disparitia cearcanelor si atenuarea ridurilor!

3. Un ten proaspat curatat si detoxifiat , are nevoie si de cel de-al treilea pas: Nanocosmeticele ‪‎Matrix Drops Diamond‬ care contin in acelasi timp atat substantele active de hranire a pielii cat si informatiile acestora extrase din celulele stem de rododendron( trandafirul alpin), frecventa diamantului si alte plante alpine, nanocosmetica aducand la nivel de ADN proprietatile curative si de regenerare, potentand cuantic efectul antiaging interior si exterior pe termen lung! Toate acestea introduse odata cu un masaj somatic la nivel facial, urmat de o sedinta de laserterapie!

Toate acestea introduse odata cu un masaj somatic la nivel facial, urmat de o sedinta de laserterapie! In incheiere, relaxarea AlphaSphere aduce cu sine beneficiile unei terapii mentale si extrasenzoriale care armonizeaza frumusetea exterioara cu cea interioara a fiecaruia dintre noi!

In cadrul protocoalelor organice Global Wellness System se pune accentul pe detoxifiere, purificare, regenerare si antiaging, relaxare, toate aceste actiuni intrand sub umbrela cosmeticii terapeutice, fara a mai folosi tehnologii invazive si uneori agresive pentru corpul nostru! Alegeti Adevarata Frumusete, cea Naturala! ??

Pretul pachetului de Cosmetica Terapeutica este de 250 lei. Puteti citi mai multe detalii despre beneficiile acestuia pe blogul nostru.

Green Salon 0312261200
Global Wellness System
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, 060757, Bucuresti.
Tel/Fax: +4(0)31 226.12.00