Cap de dus Ecoheads uz profesional pentru saloane

Cod produs: EcoHeads
850,00 Lei
Cantitate Adauga in cos

ECOHEADS Showerhead DUBLEAZĂ presiunea apei & ÎNJUMĂTĂȚEŞTE costurile!
Capul de duș ECOHEADS este un produs uimitor și estetic pentru piața profesională. Este un MUST HAVE în orice salon și este 100% reciclabil!

Capul de dus Ecohead oferă o experiență senzațională pentru stiliști ,economisind timp, apă și energie.

• Acest produs unic creste presiunea apei, economisind mult timp la
scafa, atat pentru spalare, cat si pentru indepartarea culorilor/tratamentelor.
• Filtreaza si curata apa, economisind mult timp si minimizand utilizarea
produselor, mentinand in acelasi timp o experienta unica si satisfacatoare a
clientilor, cu un rezultat final mai bun.
• Reduce consumul de apa si energie cu pana la 65%, ceea ce contribuie la un viitor mai bun si mai durabil pentru toata lumea
• Introduce ioni negativi,reducand duritatea apei

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

 

SUSTENABILITATEA ÎNTÂLNEȘTE PERFORMANȚA
Conceput special pentru saloanele profesionale de coafură si nu numai, acest produs GARANTEAZA maximizarea rezultatelor cu un efort minim și cu o amprentă minimă.

Capurile de duș ECOHEADS sunt cunoscute pentru că oferă un flux de apă puternic, o experiență relaxantă luxoasă în timp ce folosesc cu 65% mai puțină apă. Acest lucru îi permite stilistului să clătească culoarea de până la trei ori mai repede, economisind 49 de litri de apă și patru minute din timpul lui pentru fiecare sesiune de culoare.ECONOMIE CU PANA LA 65%
Capul de duș ECOHEADS utilizează 5,5 litri de apă pe minut – cu 65% mai puțina apă decât un cap de duș care nu economisește apă. Acest produs a fost testat, aprobat și certificat de W.E.L.S (organizatie australiana privind
etichetarea eficientei apei)


PRESIUNE DUBLA,CLATIRE USOARA


Datorita designului unic, capul de dus produce o presiune maxima de apa cu un minim necesar de apa, care asigură clientului o experiență liniștitoare și relaxantă, în timp ce promovează fluxul de sânge către scalp, lăsând atât scalpul, cât și cuticulele mai curate și mai receptive la culoare sau la orice alt tratament.APA DELICATA-IONII NEGATIVI CREEAZA O EXPERIENTA EXCELENTA
Pietrele de turmalina din interiorul capului de dus genereaza ioni negativi in apa.
O alta sursa pentru ionii negativi este placa unica de precizie micrometrica, care genereaza ioni prin efectul Lenard (separarea incarcaturilor electrice care insotesc descompunerea aerodinamica a picaturilor de apa, la fel ca si apa care cade violent pe o suprafata de apa.

Clătire ușoară, economisind timp! Ionii negativi reintroduc hidratarea și ionii pierduți în părul uscat, frizzy si  deteriorat. Acest lucru, la rândul său, produce un finisaj mai neted și mai mătăsos. De asemenea, stimulează fluxul de sânge către scalp, creând o stare liniștitoare și relaxantă pentru client.

CURATA APA DE RUGINA, NISIP & ALTELE
ELIMINA SEDIMENTELE, MURDARIA SI REDUCE CLORUL. Prima etapă este un filtru bazat în capătul inferior al ECOHEADS, care îndepărtează resturile din apă precum rugina, nisipul și murdăria.

Aceste resturi se pot acumula din cauza conductelor vechi, ruginite sau a rezervoarelor de apă caldă învechite, care sunt comune în majoritatea saloanelor. Îndepărtând resturile, stilistul poate să folosească mai puține produse atunci când curăța părul, economisind timp și bani, producând în același timp un rezultat final superior.

A doua etapă de filtrare provine din pietrele de turmalină. Aceste pietre filtrează și reduc nivelul de clor din apă. Acesta este un beneficiu major deoarece clorul reacționează cu părul și pielea și se știe că provoacă iritarea pielii și deteriorarea părului.


Se vor introduce urmatoarele poze cu mentiunile sub ea sau pe ea :

REDUCE DURITATEA APEI, CLORUL SI BACTERIILE


DUBLEAZA PRESIUNEA APEI

CREAZA IONI NEGATIVI PENTRU UN PAR MAI MOALE

Sistemul unic de filtrare ajuta la reducerea clorului si genereaza ioni negativi atunci cand apa trece prin dus, ceea ce inmoaie parul pentru un rezultat cat mai fin.IMBUNATATESTE CIRCULATIA SANGELUI SCALPULUICAPUL DE DUȘ - PRESIUNE DUBLĂ - JUMĂTATE DIN CHELTUIELI!


Design-ul cu Ecostones ecologice filtrează apa, oferind în același timp o experiență excelentă pentru client. Amestecul lor unic de magnetit, ceramică de argilă roșie, sericit și turmalină reduce dramatic clorul, bacteriile și agenții patogeni, imbunatateste circulatia sangelui scalpului si creeaza ioni negativi pentru a oferi un par mai moale.

DUS CONVENTIONAL vs ECOHEADS

DESCOPERA mai jos ECONOMIA pe care o vei face folosind ECOHEADS, la fiecare 50 de colorari:

Caracteristicile creează o apă mult mai curată pentru un rezultat de culoare de lungă durată cu mai puțin efort, păr fără încrețire și moale, o experiență mai luxoasă la scafa pentru clienți și un rezultat mai bun.

Designul ergonomic al capului de duș ECOHEADS are un mâner ergonomic nou și îmbunătățit, permițând aderență și funcționalitate mai bune.

Dedicate pentru conservarea mediului și pentru introducerea unei soluții mai ecologice în industrie, capurile de duș ECOHEADS sunt esențiale pentru orice salon profesional.