Mastey Color Protection

GAMA PENTRU PROTECTIA CULORII DE LA MASTEY

 

Sistemul Mastey de tratament pentru protectia culorii este conceput pentru a repara parul deteriorat si uscat, protejandu-l in acelasi timp de actiunea produselor termice de styling, factorii de mediu, precum si de procedurile zilnice de styling.

Combinatia unica de factori vegetali de hidratare, aminoacizi din orez fara gluten, ulei de argan si ulei de masline, ajuta la reconstructia si repararea parului, lasandu-l matasos, lucios si mai usor de manevrat.

Perfect pentru pregatirea parului inainte de procesul de styling sau drept tratament mai profund.

Toate tratamentele de la Mastey sunt usoare si nu vor ingreuna parul. Dupa tratament parul va ramane natural, stralucitor.

Produse fara coloranti, in consecinta sigure pentru un tratament in siguranta al parului vopsit sau decolorat.

Fiecare formula de produs a fost conceputa pentru a contribui la intarirea si hidratarea firului de par in timp ce protejeaza si culoarea acestuia.

Aceasta formula avansata de protectie a culorii creeaza fundamentul perfect pentru un par frumos, sanatos, cu vitalitate si stralucire. Parul va arata si se va simti sanatos, stralucitor, moale si vibrant.

Timp de secole, femeile din Maroc au folosit Uleiul de Argan atat pentru tratamentul parului cat si al pielii, conferind hidratare naturala chiar si in cele mai dure climate.

Desertul este neiertator atat cu pielea cat si cu parul, dar miracolul din proprietatile Uleiului de Argan ofera protectie si tratament impotriva celor mai dure de elemente.

Produsele Mastey pentru protectia parului vopsit sunt bogate in ulei de argan pentru a oferi rezultate frumoase si sanatoase chiar dupa prima utilizare.

Uleiul de Argan adauga hidratare naturala pentru a ajuta la reglarea nivelului de hidratare adecvat. Acesta controleaza parul rebel si combate rigiditatea parului deteriorat.

Uleiul de Argan poate penetra firul de par ajuta la spori elasticitatatii in timp ce hraneste parului.

Uneliul de Argan Antioxidant ajuta, de asemenea, la consolidarea parului deteriorat si este o mare sursa naturala de vitamina E, ce poate fi folosita pentru a adauga stralucire si luciu natural pentru par.

Uleiul de Argan in combinatie cu NMF-ul vegan (Factorul Natural de Hidratare), aminoacizii din orez, uleiul de masline si extractul antioxidant din seminte de struguri, reprezinta combinatia castigatoare pentru un par frumos, sanatos pentru persoanele cu par vopsit. Cand parul este deteriorat si vopsit in repetate randuri cu produse bogate in amoniac sau cu asa numitele produse de colorare organice ce utilizeaza PPD, obiectivul dvs. ar trebui sa fie acela de a-i oferi protectie firului de par cu Gama de Ingrijire a Parului Colorat de la Mastey.


Uleiul de masline ajuta la regenerarea parului uscat si deteriorat, acesta devenind moale, lucios si cu un aspect natural. Perfect pentru calmarea parului tratat prin colorare si decolorare.

Uleiul de masline este bogat in acizi grasi esentiali, bogati in Omega 3, Omega 6 si Omega 9, portiviti atat pentru hidratarea parului, cat si a scalpului si ciar a pielii.

Parul colorat cu produse pe baza de ammoniac sau cu produse asa zise “organice”, dar bogate in coloranti PPD, se poate deteriora si isi poate modifica textura. Aceste produse pot provoca daune si sensibilitati chiar si la nivelul scalpului si al pielii din jurul liniei parului.

Parul colorat in mod repetat cu astfel de produse va capata in timp sensibilitati grave.

Produsele pentru protectia parului vopsit de la Mastey combina uleiul de masline cu alte ingrediente pentru a conferi o putere de vindecare naturala, reparare si restrucutrare pentru parul deteriorate, precum si calmare si hidratare pentru pielea sensibila.

Extractul antioxidant din samburi de struguri impiedica decolorarea parului. Parul trebuie sa fie hranit si protejat pentru a asigura un rezultat de lunga durata al colorarii.

Produsele pentru protectia parului vopsit de la Mastey lupta importiva decolorarii premature a parului prin imbaierea acestuia extracte de samburi de struguri. Un antioxidant natural ce ajuta la incetinirea procesului de oxidare a culorii parului.

Semintele de struguri in combinatie cu alte ingredient existente in produsele Mastey extend viata, vitalitatea si tonusul culorii parului.

Extractul de samburi de struguri este un antioxidant puternic, parte integranta a sistemului de protejare a culorii de la Mastey.

 

 Factorii de hidratare din legumele naturale echilibreaza parul si hidrateaza scalpel conferind stralucire.

 Parul trebuie hidratat corespunzator pentru a asigura unr ezultat final sanatos si frumos. Parul uscat si lipsit de substantele nutritive vitale in urma proceselor de colorare, va arata uzat, uscat, iar culoarea nu va rezista timp indelungat.

 Produsele pentru protectia parului vopsit de la Mastey rezolva acesta problema cu ajutorul factorilor de hidratare 100% vegani extrasi din legume.

 Acest Factor Natural de Hidratare (NMF) este o replica a Factorului Natural de Hidratare (NMF) produse in mod natural de corpul uman.

 Combinatia Mastey de acizi grasi, lipide si vitamin, ajuta la normalizarea nivelului de hidratare a parului si pielii, lasand parul moale, hidratat corespunzator si radiant.

 Studii independente au demonstrate ca atat parul cat si pielea hidratate corect, vor raspunde mai rapid si mai profund produselor de regenerare. Nivelul de hidratare adecvat este vital pentru ca procesuld e regenerare a parului si pielii sa poate avea success.

 Produsele pentru protectia parului colorat de la Mastey sunt recomandate pentru a fi utilizate pe par sip e piele.

  • Sampoanele zilnice de la Mastey pot fi folosite si ca lotiuni de fata sau gel de dus.
  • Conditionatoarele zilnice de la Mastey pot fi folosite in loc de lotiuni pentru barbierit, pentru picioare hidratate sau fete radiante.
  • Tratamentul certificate pe baza de ulei de argan de la Mastey este recomandat pretutindeni drept tratament al parului si pielii.


Aminoacizii din orez sunt cele mai puternice si cele mai putin alergenice protein care ajuta la regenerarea, repararea si hidratarea parlui deteriorate in urma proceselor de colorare si decolorare.

Produsele pentru protectia parului vopsit de la Mastey utilizeaza aminoacizii din orez drept piatra de temelie in procesul de reparare a parului.

Aminoacizii din orez au dimensiuni si greutate reduse dar sunt bogati in elemente nutritive vitale pentru repararea firului de par. Datorita greutatii lor moleculare reduse, aminoacizii din orez penetreaza usor firul de par ajutand procesul de reparare si consolidare.

Aminoacizii din orez intaresc si extend diametrul firului de par, creand un aspect vizibil mai gros, mai matasos.

Utilizand un aminoacid cu o valaore atat de mare de constructor al firului de par, cu o rata atat de scazuta a alergiilor, avem posibilitatea de a oferi tratament si produse pentru utilizare zilnica ce pot ajuta repararea firului de par pentru cat mai multe categorii de utilizatori.