Kit Hair Growth anticadere si crestere a parului

Cod produs: NQ HG Kit
267,20 Lei
334,00 Lei
Cantitate Adauga in cos
 • sistem de crestere a parului, testat clinic
 • o formula avansata anti-cadere compusa din ingrediente certificate organic
 • o alternativa naturală pentru produsele convenționale de pe piață împotriva căderii părului, pline de chimicale dăunatoare
 • o combinatie ideala de ingrediente active care patrund adanc in scalp, stimuleaza foliculii de par, pastreaza radacinile puternice si sporeste grosimea fiecarui fir de par.
 • contine numeroase ingrediente certificate organic care hrănesc scalpul: ulei de citrice, ulei de rozmarin, Aloe Vera, extract de masline, ulei de migdale, radacina de ghimbir, apa de trandafir
 • Descriere
 • Comentarii
 • Cere detalii

Sistemul Hair Growth de crestere a parului Natulique este compus din 3 parti:

 • Sampon Hair Growth
 • Conditionator Hair Growth
 • Serum pentru scalp Hair Growth

Căderea părului si subțierea firelor de păr apar chiar și atunci când părul crește în lungime. Astfel, tratamentul pentru scalp are un rol foarte important.

O cauza majora a caderii parului este DHT (Dihidrotestosteron). DHT este un derivat chimic al testosteronului care submineaza absorbtia nutrientilor esentiali. Sistemul Hair Growth de la NATULIQUE faciliteaza comunicarea dintre celule si pastreaza aceste celule unite in vederea prevenirii efectelor DHT.

Biostiinta scandinava anti-cadere a parului

Serul, șamponul și condiționatorul Natural Hair Growth de la NATULIQUE sunt produse inovative dezvoltate cu ajutorul bioștiinței patentate scandinave împotriva căderii părului.

Biostiinta avansata scandinava anti-cadere a parului combina la nivel molecular apigenina, acid oleanolic, Matrikina vitaminizata pentru o solutie puternica ce impiedica pierderea parului si ajuta la radacini mai puternice, dar si la regenerarea foliculilor de par.

Sistemul Hair Growth de la NATULIQUE revitalizează foliculii deteriorați ai firelor de păr, îngroaşă firele și stimulează creșterea părului prin însănătoșirea naturală a scalpului.

Ingrediente active benefice

Sistemul Hair Growth de la NATULIQUE contine numeroase ingrediente active benefice, aceasta combinatie de ingrediente avand rolul de a hrani si de a avea grija de scalp si de par. Uleiul din citricele Aurantium Dulcis (Portocala Dulce), uleiul din frunze de rozmarin, apigenina, tripeptidul -1 biotinoil si acidul oleanolic sunt principalele ingrediente active care stimuleaza cresterea parului. Testele clinice au obtinut rezultate foarte bune privind cresterea parului si ingrosarea firului de par.  
Toate ingredientele sunt derivate natural si certificate organic.

Uleiul din citricele Aurantium Dulcis (Portocala Dulce)

Functie: mascare

Ingredientul reprezinta un ulei volatil obtinut din pulpa proaspata de portocala, bogat in vitamina C. Imbunatateste circulatia sanguina a scalpului si stimuleaza astfel cresterea parului.

Uleiul din Frunze de rozmarin

Functie: antimicrobiana, mascare si conditionarea pielii

Acest ingredient este produs din frunze de rozmarin, contine antioxidanti si stimuleaza crestera parului.

Apigenina

Functie: antioxidant si conditionator de par

Apigenina se gasește în multe fructe și legume cum ar fi pătrunjelul, ceapa, portocala și mușețelul. Acționează ca antioxidant și s-a demonstrat clinic ca stimulează creșterea părului.

Biotinoyl Tripeptide-1

Functie: conditionator de par

Acest ingredient ste rezultatul unei reacții între biotina cunoscuta sub numele de vitamina B7 și alte 3 proteine. Biotina se gasește în mod natural în marea majoritate a alimentelor si poate accelera cresterea parului cu peste 100% odata cu reducerea caderii parului cu mai putin de 50%.

Acidul Oleanolic

Functie: conditionator al pielii

Acidul oleanolic se regasește în compoziția multor plante cum ar fi măslinul și are efect antioxidant și antimicrobian. Încurajează creșterea firelor de păr prin stimularea fluxului sanguin în scalp și prin activarea celulelor mamă ale firelor de păr.

Sistemul Natural Hair Growth de la NATULIQUE contine desigur numeroase ingrediente certificate organic care hrănesc scalpul:

Ulei de citrice
Ulei de rozmarin
Aloe Vera
Extract de masline
Ulei de migdale
Radacina de ghimbir
Apa de trandafir

Aplicați Natural Hair Growth System de la NATULIQUE timp de 12 săptămani și faceți ca roata să se învârtă în ciclul de creștere a părului clientului dumneavoastră!

Recomandat pentru combaterea si prevenirea caderii parului, stimuleaza cresterea parului atat la femei cat si la barbati, indiferent de varsta!

360BIOCERT ORGANIC AND CERTIFIED VEGAN

95% of the total ingredients are from Natural Origin
For more information on the standards which our products and productions follows, please see www.360BIOCERT.com
Vegan Society360BIOCERT