Ingrijirea parului

PRODUSE ORGANICE DE INGRIJIRE A PARULUI CERTIFICATE 360BIOCERT ORGANIC

INTRODUCERE IN CONCEPTUL POST-COLORARE NATULIQUE CU PRIMELE PRODUSE PROFESIONALE ORGANICE CERTIFICATE

Gama de ingrijire NATULIQUE are la baza premisa : Fara Ingrediente Periculoase si Certificate Organic!

Calitatea inegalabila a produselor profesionale organice certificate de ingrijire a parului NATULIQUE poate fi atribuita doar pasiunii si devotamentului implicate in crearea de produse care depasesc chiar si cele mai consacrate branduri de pe piata profesionala de ingrijire a parului.

Desigur, echipa NATULIQUE nu isi poate atribui tot meritul, atunci cand in medie, peste 97% din ingredientele organice si naturale certificate cu 360ºBIOCERT ORGANIC folosite in fiecare produs, vorbesc de la sine.

Standardul 360ºBIOCERT ORGANIC solicita ca minim 98,8% din totalul de ingrediente sa aiba origine naturala si/sau sa provina din agricultura organica. La nivel global, Natulique certificat cu 360ºBIOCERT este unic in competitia pentru obtinerea acestor inalte standarde si cerinte stricte.

Pretindem ca formulele Natulique sunt cele mai sigure formule disponibile in industria profesionala de frumusete din zilele noastre.

Natulique crede in integritatea ingredientelor si in coerenta misiunii sale, incepand cu ingrediente organice, ori de cate ori este posibil, pentru a mentine sistemele de conservare chimice periculoase si agentii de spumare departe de produsul final.

La NATULIQUE se mentin cele mai inalte standarde de calitate atat in ceea ce priveste formulele cat si productia.

 

                                                         

 

Natulique si certificarea 360ºBIOCERT ORGANIC

360ºBIOCERT este un set organic transparent de reguli si standarde cu accent pe industria de salon si frumusete cu scopul de a depasi orice alt standard sau certificare din lume. 360ºBIOCERT este standardul care accepta produse care depasesc standardele industriale, fiind principalul lider in schimbarea grupurilor de produse chimice dominante cu solutii mai bune si mai naturale. 360ºBIOCERT solicita un nivel de cerinte superior fata de reglementarile cosmetice conventionale, garantand astfel ingrediente ecologice pe toata linia de productie si promovarea substantelor naturale de o calitate ecologica superioara. 

Producatorii certificati 360BIOCERT ORGANIC trebuie sa utilizeze materiale si practici ce imbunatatesc echilibrul ecologic al sistemelor naturale si care integreaza componentele sistemului de agricultura intr-un ansamblu ecologic. 

Pentru serviciul post-colorare Natulique, se recomanda folosirea liniei de ingrijire a parului Natulique Wet Line, fiind produse de protectie a culorii. Natulique este alegerea perfecta pentru tratarea parului vopsit si asigurarea unui par stralucitor cu o culoare de lunga durata, fara decolorare in timp. Natulique este brandul de ingrijire profesionala numarul 1 in lume in ceea ce priveste ingredientele folosite si sanatatea, conform analizelor si testelor clinice independente efectuate de organismele de reglementare din lume. Natulique este prima linie cu adevarat completa din lume care ofera produse pentru par si piele vegane, organice, netestate pe animale, fara DEA, fara sulfati, fara parfum, fara amoniac si fara parabeni (toxina uzuala/pesticide toxice). 

Linia de protectie a culorii Natulique Wet Line ofera produse organice certificate de curatare si conditionare: Natulique Uz Frecvent, Natulique Hidratare, Natulique Volum si Natulique Protectia Culorii Color Shield.

Gama de ingrijire Natulique ofera Tratamentul organic Hair Growth anticadere si stimulare a cresterii, patent scandinav certificat clinic: Sampon, Conditionator, Serum.

 

Mască Tratament cu mătase... -20%

Mască Tratament cu mătase pură, pentru protecţia culorii 250ml

Masca Tratament certificată organic  Florile de muşeţel, proteinele vegetale hidrolizate şi mătasea naturală combinate, conferă părului...

110,00 Lei 88,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Mască tratament cu mătase... -20%

Mască tratament cu mătase pură, pentru protecţia culorii 1000ml

Masca Tratament certificată organic  Florile de muşeţel, proteinele vegetale hidrolizate şi mătasea naturală combinate, conferă părului...

224,00 Lei 179,20 Lei Cantitate Adauga in cos
Pagina: 1 2 3