Sampon Hair Growth anticadere si crestere a parului 150ml

Cod produs: NQ HG Shampoo 150
86,40 Lei
108,00 Lei
Cantitate Adauga in cos
  • primul component din sistemul Hair Growth de crestere a parului
  • sampon cu ingrediente certificate organic
  • ajuta la prevenirea pierderii parului si stimuleaza cresterea lui
  • stimuleaza foliculii firelor de par si ajuta la ingrosarea firului de par

contine radacina de ghimbirapa de trandafir si Aloe Vera

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

Un sampon ce ajuta la prevenirea pierderii parului si stimuleaza cresterea lui datorita biostiintei moleculare anti-cadere a parului. O combinatie de ingrediente active atent selectate ce ajuta la penetrarea adanca in scalp pentru a stimula foliculii firelor de par si pentru a pastra radacinile puternice, odata cu cresterea in grosime a fiecarui fir de par.

Samponul Hair Growth de la Natulique, unic si activ, contine radacina de ghimbirapa de trandafir si Aloe Vera*, fiind potrivit si recomandat atat femeilor, cat si barbatilor, indiferent de varsta.

*ingrediente certificate organic

Instructiuni de utilizare: Aplicati samponul pe parul ud pornind de la scalp pana la radacini. Clatiti si repetati daca este necesar.

Testat clinic si patentat biostiintific

Biostiinta avansata scandinava anti-cadere a parului combina la nivel molecular apigenina, acid oleanolic si alte ingrediente active pentru solutii puternice care impiedica pierderea parului si ajuta la devenirea mai puternica a radacinilor si la generarea de noi foliculi ale firelor de par.

Apigenina

Functie: antioxidant si conditionator de par

Biotinoyl Tripeptide-1

Functie: conditionator de par

Acid oleanolic

Functie: conditionator pentru piele

360BIOCERT ORGANIC

Produs compus garantat din +95% ingrediente natural, certificate organic. Produsul este usor conservat si contine cele mai bune ingrediente naturale.

Pentru mai multe informatii privind standardele urmate de produse si productie, accesati www.360BIOCERT.com

Vegan Society360BIOCERT

Ingrediente: Aqua, Ammonium Laryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Locate, Zingiber Officinale Root Extract, Rosa Damascene Flower Water, Aloe Barbadensis Lead Extract, Hydrolyzed Silk, Glycerin, Apigenin, Biotinoyl Tripeptide-1, Betylene Glycol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Oleanolic Acid, Parfum, PEG-40 Hydrogenerated Castor Oil, Polyquaternuim-10, Potassium Sorbet, PPG-26-Buleth-26, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sorbic Acid.