Ser Hair Growth anticadere si crestere a parului 50ml

Cod produs: NQ HG Serum 50
132,61 Lei
156,01 Lei
Cantitate Adauga in cos
  • al treilea component din sistemul Hair Growth de crestere a parului
  • testat clinic, este ultra stimulant si reprezinta o solutie de crestere a parului care stimuleaza foliculii firelor de par
  • ingredientele active benefice ajuta serumul sa penetreze adanc in scalp
  • recomandat pentru femeile si barbatii de toate varstele
  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

Serum pentru scalp testat clinic

Serumul pentru scalp Hair Growth de la Natulique este testat clinic, este ultra stimulant si reprezinta o solutie de crestere a parului care stimuleaza foliculii firelor de par si creste factorii care incurajeaza cresterea parului, prevenind in acelasi timp caderea acestuia.

Ingredientele active benefice ajuta serumul sa penetreze adanc in scalp pentru a stimula foliculii firelor de par si pentru a pastra radacinile puternice, stimuland cresterea in grosime a fiecarui fir de par.

Instructiuni de utilizare in salon: Aplicati tot serumul (50ml) pe scalpul uscat sau ud. Masati usor serumul pe scalp si pe radacini timp de 1-2 minute. Lasati produsul sa actioneze de timp de 30 de minute, iar apoi clatiti in cazul in care clientul doreste. Formula activa nu lasa scalpul gras. Astfel, nu este obligatoriu a se clati.

Instructiuni de utilizare pentru acasa: Aplicati o cantitate mica de serum Hair Growth pe timp de noapte, pornind de la scalp pana la radacini. Clatiti dimineata. Utilizati samponul si conditionatorul Hair Growth de la Natulique pentru a stimula cresterea parului.

Recomandat pentru femeile si barbatii de toate varstele!

Formula stiintifica de crestere

Uleiul din citricele Aurantium Dulcis (Portocala Dulce)

Functie: mascare

Ingredientul reprezinta un ulei volatil obtinut din pulpa proaspata de portocala, bogat in vitamina C. Imbunatateste circulatia sanguina a scalpului si stimuleaza astfel cresterea parului.

Uleiul din Frunze de rozmarin

Functie: antimicrobiana, mascare si conditionarea pielii

Acest ingredient este produs din frunze de rozmarin, contine antioxidanti si stimuleaza crestera parului.

Apigenina

Functie: antioxidant si conditionator de par

Apigenina se gasește în multe fructe și legume cum ar fi pătrunjelul, ceapa, portocala și mușețelul. Acționează ca antioxidant și s-a demonstrat clinic castimulează creșterea părului.

Biotinoyl Tripeptide-1

Functie: conditionator de par

Acest ingredient ste rezultatul unei reacții între biotina cunoscuta sub numele de vitamina B7 și alte 3 proteine. Biotina se gasește în mod natural în marea majoritate a alimentelor si poate accelera cresterea parului cu peste 100% odata cu reducerea caderii parului cu mai putin de 50%

Acidul Oleanolic

Functie: conditionator al pielii

Acidul oleanolic se regasește în compoziția multor plante cum ar fi măslinul și are efect antioxidant și antimicrobian. Încurajează creșterea firelor de păr prin stimularea fluxului sanguin în scalp și prin activarea celulelor mamă ale firelor de păr.

360BIOCERT ORGANIC AND CERTIFIED VEGAN

99% of the total ingredients are from Natural Origin
For more information on the standards which our products and productions follows, please see www.360BIOCERT.com
 
 
Vegan Society360BIOCERT

 

Ingrediente: Aqua, Alcohol, Butylene Glycol, Glycerin, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Apigenin, Biotinoyl Tripeptide-1, Oleanolic Acid, PPG-26-Buleth-26, Capryryl Glycol, Cetrimonium Chloride, Limonene, Citric Acid, Glycerol Caprylate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenylpropanol, Polysorbate 20