Natulique uz profesional

De ce NATULIQUE?

“Organic” este ceea ce ne definește

Produsele NATULIQUE se bazează pe o premisă simplă: nu folosim ingrediente periculoase! Formulele noastre sunt cele mai sigure din cele existente astăzi în industria profesională de înfrumusețare.

Credem în integritatea produselor noastre și tratăm cu maximă seriozitate misiunea de a folosi ingrediente certificate organic, ținând la distanță de produsul final substanțele chimice periculoase. La NATULIQUE menținem cele mai înalte standarde de calitate pe tot parcursul producției.

NATULIQUE reprezintă o afacere de familie cu o istorie onestă și pasiune pentru produse etice și sustenabile, destinate exclusiv uzului profesional.

Misiunea noastră - Creativitate Sustenabilă™ pentry hair-stiliști

Ce folos are părul frumos, dacă reprezintă un risc pentru sănătatea ta?
La NATULIQUE, lucrăm cu cele mai bune saloane și cei mai apreciați stiliști din lume. Ei sunt artiștii NATULIQUE. Rezultatele deosebite necesită produse deosebite, iar conceperea acestora este activitatea principală a NATULIQUE. Le oferim saloanelor și stiliștilor produse și materiale de cea mai înaltă calitate, de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți afacerea și a-și perfecționa arta. Cu o experiență de peste 20 de ani, știm de ce este nevoie pentru a fi un stilist excelent, cât și ceea ce ne trebuie pentru a crea culori perfecte pentru păr și produse de îngrijire care respectă cele mai înalte standarde stabilite de stiliștii din întreaga lume.

Viziunea noastră - Viitorul este organic și sustenabil

Ne dorim un viitor în care produsele organice și sustenabile să domine industria de înfrumusețare. Mai devreme decât credem, dezvoltarea durabilă va juca un rol major în viețile noastre, fiind cel mai bun lucru care se poate întâmpla.

La NATULIQUE am definit sustenabilitatea ca „satisfacerea nevoilor prezentului fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”.

Valorile noastre - NATULIQUE este o FAMILIE

Relația este esența

Pentru NATULIQUE, familia este totul. Modul de a face afaceri este profund înrădăcinat în cultura noastră și am încercat, încă din prima zi, să construim o familie strâns unită. Îmbrățișarea acestor valori ne ghidează în tot ceea ce facem. Ne dorim să avem o relație strânsă cu toți partenerii și să creăm o familie extinsă în toată lumea.

NATURAL HAIR COLOUR

Cea mai blândă vopsea profesională, 100% fără amoniac, de cea mai înaltă performanță din lume.

Vopselele profesionale NATULIQUE Hair Colours au la bază ingrediente naturale, ce asigură o colorare a părului cu maximă delicatețe și extra condiționare. Formula unică și exclusivă are la bază extract natural din semințe de floarea-soarelui, ulei de jojoba și ulei din semințe de piersică, asigurând un proces de vopsire plăcut și eficient, cu mai puține chimicale.

Cu NATULIQUE Natural Colours le vei putea oferi clienților servicii de vopsire cu maximă delicatețe. Gama include 73 de nuanțe superbe, pentru orice nevoie.
Vopsirea permanentă în mod natural, doar cu NATULIQUE Natural Colours! NATULIQUE Natural Colours este un sistem de vopsire natural, permanent, ideal chiar și pentru cei mai exigenți clienți, având la bază ingrediente organice certificate. Vopselele NATULIQUE Natural Colours sunt derivate din surse naturale în proporție de 98.02%.
Disponibil 75ml aluminiu reciclabil

PE BAZĂ DE INGREDIENTE NATURALE ȘI ORGANICE CERTIFICATE

Gama NATULIQUE Natural Colours este special concepută pe bază de ingrediente naturale, ce asigură obținerea unei colorări naturale, extra îngrijire și a unui confort sporit.
  • 100% fără amoniac
  • 100% fără lauril sulfat de sodiu

  • 100% fără parabeni

  • 100% acoperă părul alb

  • 98.02% derivat din surse naturale

  • Parfum plăcut și delicat

  • Cu ingrediente naturale

CONCEPT COMPLET NATULIQUE aici

CATALOG NATULIQUE 2019

CATALOG NATULIQUE 2019


CATALOG NATULIQUE 2020

CATALOG NATULIQUE 2020

Vezi mai mult
Ser Hair Growth anticadere si... -10%

Ser Hair Growth anticadere si crestere a parului 50ml

Serum pentru scalp testat clinic Serumul pentru scalp Hair Growth de la Natulique este testat clinic, este ultra stimulant si reprezinta...

155,00 Lei 139,50 Lei Cantitate Adauga in cos
Rejuvenating Hair Mist 200ml -10%

Rejuvenating Hair Mist 200ml

Natulique Rejuvenating Hair Mist este un produs pentru uz zilnic, aromatic și revigorant , care contribuie la sănătatea părului și a...

120,00 Lei 108,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Sapun protectiv pentru maini... -10%

Sapun protectiv pentru maini 500 ml

Săpunul  de mâini protectiv Protective Rejuvenating Handwash Natulique  este o noua formula certificata organic , cu...

135,00 Lei 121,50 Lei Cantitate Adauga in cos
Anthracite Refresher 150ml -10%

Anthracite Refresher 150ml

Instructiuni de folosire : Se  aplică  pe  părul  uscat  cu  prosopul.  Se  lasă  5 ...

135,00 Lei 121,50 Lei Cantitate Adauga in cos
Cremă nutritivă pentru păr 150ml -10%

Cremă nutritivă pentru păr 150ml

INGREDIENTE: Aqua, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Cyclopentasiloxane, Quaternium-80, Behentrimonium Chloride, Panthenol, Silk...

120,00 Lei 108,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Sampon pentru protectia... -10%

Sampon pentru protectia culorii pentru scalp si par 250ml

Samponul Color Shield pentru protectia culorii  este un amestec echilibrat de uleiuri certificate organic și vitamine care reface cuticulele...

108,00 Lei 97,20 Lei Cantitate Adauga in cos
Sampon pentru protectia... -10%

Sampon pentru protectia culorii pentru scalp si par 1000ml

Samponul Color Shield pentru protectia culorii  este un amestec echilibrat de uleiuri certificate organic și vitamine care reface...

300,00 Lei 270,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Masca tratament intensiv de... -10%

Masca tratament intensiv de reparare 100ml

Masca de păr intensivă, cu penetrare profunda  de la Natulique este un tratament puternic, cu ingrediente active deosebit de benefice ,...

100,00 Lei 90,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Masca tratament intensiv de... -10%

Masca tratament intensiv de reparare 500ml

Masca de păr  intensivă, cu penetrare profunda  de la Natulique este un tratament puternic, cu  ingrediente   active deosebit...

250,00 Lei 225,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Pagina: 1 2 3 4 5