Natulique uz profesional

De ce NATULIQUE?

“Organic” este ceea ce ne definește

Produsele NATULIQUE se bazează pe o premisă simplă: nu folosim ingrediente periculoase! Formulele noastre sunt cele mai sigure din cele existente astăzi în industria profesională de înfrumusețare.

Credem în integritatea produselor noastre și tratăm cu maximă seriozitate misiunea de a folosi ingrediente certificate organic, ținând la distanță de produsul final substanțele chimice periculoase. La NATULIQUE menținem cele mai înalte standarde de calitate pe tot parcursul producției.

NATULIQUE reprezintă o afacere de familie cu o istorie onestă și pasiune pentru produse etice și sustenabile, destinate exclusiv uzului profesional.

Misiunea noastră - Creativitate Sustenabilă™ pentry hair-stiliști

Ce folos are părul frumos, dacă reprezintă un risc pentru sănătatea ta?
La NATULIQUE, lucrăm cu cele mai bune saloane și cei mai apreciați stiliști din lume. Ei sunt artiștii NATULIQUE. Rezultatele deosebite necesită produse deosebite, iar conceperea acestora este activitatea principală a NATULIQUE. Le oferim saloanelor și stiliștilor produse și materiale de cea mai înaltă calitate, de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți afacerea și a-și perfecționa arta. Cu o experiență de peste 20 de ani, știm de ce este nevoie pentru a fi un stilist excelent, cât și ceea ce ne trebuie pentru a crea culori perfecte pentru păr și produse de îngrijire care respectă cele mai înalte standarde stabilite de stiliștii din întreaga lume.

Viziunea noastră - Viitorul este organic și sustenabil

Ne dorim un viitor în care produsele organice și sustenabile să domine industria de înfrumusețare. Mai devreme decât credem, dezvoltarea durabilă va juca un rol major în viețile noastre, fiind cel mai bun lucru care se poate întâmpla.

La NATULIQUE am definit sustenabilitatea ca „satisfacerea nevoilor prezentului fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”.

Valorile noastre - NATULIQUE este o FAMILIE

Relația este esența

Pentru NATULIQUE, familia este totul. Modul de a face afaceri este profund înrădăcinat în cultura noastră și am încercat, încă din prima zi, să construim o familie strâns unită. Îmbrățișarea acestor valori ne ghidează în tot ceea ce facem. Ne dorim să avem o relație strânsă cu toți partenerii și să creăm o familie extinsă în toată lumea.

NATURAL HAIR COLOUR

Cea mai blândă vopsea profesională, 100% fără amoniac, de cea mai înaltă performanță din lume.

Vopselele profesionale NATULIQUE Hair Colours au la bază ingrediente naturale, ce asigură o colorare a părului cu maximă delicatețe și extra condiționare. Formula unică și exclusivă are la bază extract natural din semințe de floarea-soarelui, ulei de jojoba și ulei din semințe de piersică, asigurând un proces de vopsire plăcut și eficient, cu mai puține chimicale.

Cu NATULIQUE Natural Colours le vei putea oferi clienților servicii de vopsire cu maximă delicatețe. Gama include 73 de nuanțe superbe, pentru orice nevoie.
Vopsirea permanentă în mod natural, doar cu NATULIQUE Natural Colours! NATULIQUE Natural Colours este un sistem de vopsire natural, permanent, ideal chiar și pentru cei mai exigenți clienți, având la bază ingrediente organice certificate. Vopselele NATULIQUE Natural Colours sunt derivate din surse naturale în proporție de 98.02%.
Disponibil 75ml aluminiu reciclabil

PE BAZĂ DE INGREDIENTE NATURALE ȘI ORGANICE CERTIFICATE

Gama NATULIQUE Natural Colours este special concepută pe bază de ingrediente naturale, ce asigură obținerea unei colorări naturale, extra îngrijire și a unui confort sporit.
  • 100% fără amoniac
  • 100% fără lauril sulfat de sodiu

  • 100% fără parabeni

  • 100% acoperă părul alb

  • 98.02% derivat din surse naturale

  • Parfum plăcut și delicat

  • Cu ingrediente naturale

CONCEPT COMPLET NATULIQUE aici

CATALOG NATULIQUE 2021

CATALOG NATULIQUE 2020

 

CATALOG NATULIQUE 2020

CATALOG NATULIQUE 2020

 

CATALOG NATULIQUE 2019

CATALOG NATULIQUE 2019

Vezi mai mult
KIT Tratament Reparare si... -10%

KIT Tratament Reparare si Intarire Natulique Bioactive Bond Repair Sampon + Balsam + Masca

Descriere Componente KIT Tratament Reparare si Intarire par deteriorat Natulique Bioactive Bond Repair : 1.Sampon de Reparare si Intarire...

540,00 Lei 486,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Sampon anticadere si crestere... -20%

Sampon anticadere si crestere a parului Natulique Anti-Hair Loss 150ml

Un sampon ce ajuta la prevenirea pierderii parului si stimuleaza cresterea lui datorita biostiintei moleculare anti-cadere a parului. O combinatie...

109,00 Lei 87,20 Lei Cantitate Adauga in cos
 Conditionator HG anticadere... -20%

Conditionator HG anticadere si crestere a parului Natulique Anti-Hair Loss 150ml

Conditionator Hair Growth de la Natulique contine  aloe vera, ulei de migdale si extract de masline , certificate organic, acestea avand...

109,00 Lei 87,20 Lei Cantitate Adauga in cos
Ser anticadere si crestere a... -20%

Ser anticadere si crestere a parului Natulique Anti Hair Loss 50ml

Serum pentru scalp testat clinic Serumul pentru scalp Hair Growth de la Natulique este testat clinic, este ultra stimulant si reprezinta...

156,00 Lei 124,80 Lei Cantitate Adauga in cos
Rejuvenating Hair Mist 200ml -20%

Rejuvenating Hair Mist 200ml

Natulique Rejuvenating Hair Mist este un produs pentru uz zilnic, aromatic și revigorant , care contribuie la sănătatea părului și a...

122,00 Lei 97,60 Lei Cantitate Adauga in cos
Sapun protectiv pentru maini... -20%

Sapun protectiv pentru maini 500 ml

Săpunul  de mâini protectiv Protective Rejuvenating Handwash Natulique  este o noua formula certificata organic , cu...

120,00 Lei 96,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Anthracite Refresher 150ml -20%

Anthracite Refresher 150ml

Instructiuni de folosire : Se  aplică  pe  părul  uscat  cu  prosopul.  Se  lasă  5 ...

135,00 Lei 108,00 Lei Cantitate Adauga in cos
NQ Perie Rotunda

NQ Perie Rotunda

Protectia mediului este o parte a calitatii noastre de care puteti fi siguri facand  aceste perii prima alegere a stilistilor, coloristi si...

230,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Cremă nutritivă pentru păr 150ml -20%

Cremă nutritivă pentru păr 150ml

360BIOCERT ORGANIC AND CERTIFIED VEGAN 99% of the total ingredients are from Natural Origin For more information on the...

118,00 Lei 94,40 Lei Cantitate Adauga in cos
Pagina: 2 3 4 5 6