Fixativ cu sustinere medie Medium Hold Hair Spray Natulique (travel size) 75 ml

Cod produs: NQMediumHTS75
57,60 Lei
72,00 Lei
Cantitate Adauga in cos

Fixativul cu sustinere medie de la NATULIQUE are la baza o formula unica si exclusiva cu adaos de vitamina B5 (Panthenol). Perfect pentru a crea o fixare ferma si de lunga durata, fara agenti de ingrosare sintetici, NATULIQUE Medium Hold Hair Spray pastreaza forma coafurii, hidratand in acelasi timp parul pentru a asigura un par stralucitor si sanatos, cu multa elasticitate.

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

Principalele beneficii:

• Sustinere flexibilă și  de lungă durată
• Previne efectul frizzy
• Menține forma coafurii, în timp ce hidratează părul pentru a asigura strălucirea și un păr cu aspect sănătos cu multă elasticitate
• Nu este lipicios

*fara sulfati *fara parabeni *fara parafina *ambalare 100% reciclabila *Aerosol BIO-DME biodegradabil si ecosustenabil*Certificat Green Propellant*Certificat 360Biocert Natural


 Aici am rugamintea de a se introduce urmatoarea poza:
360 ° cu BIOCERT Natural : https://drive.google.com/file/d/1CVWyP9io5BGoO0ZkK1HStZ1g7_nmHrcH/view?usp=share_link

https://drive.google.com/file/d/13ypvYYaBJEMk7d82tu-1zoQWAHFjjq0Q/view?usp=drive_link

Descriere:

Fixativul cu sustinere medie de la NATULIQUE are un miros delicat si usor ce face ca NATULIQUE Medium Hold Hair Spray sa fie ideal pentru o utilizare placuta in fiecare zi, permitandu-va sa mentineti sau sa creati coafura dorita.

Vitamina B5 (panthenol) are proprietatea unică de a pătrunde adânc în firul de păr, adăugând totodată noi straturi structurale șuvițelor, asigurând astfel creșterea rezistenței părului.


Agentul de propulsie utilizat pentru aerosolii NATULIQUE este un gaz BIO DME, provenit dintr-un Program Certificat. Derivat 100% din biomasa, Bio DME este biodegradabil, anticoroziv si nu contamineaza solul si acviferele. Bio DME nu este cancerigen, nu este mutagen si este non-toxic pentru oameni.