Gel de par cu sustinere flexibila 100ml

Cod produs: NQ Flexibile Styling Gel 100
79,10 Lei
93,06 Lei
Cantitate Adauga in cos

Gelul de păr cu susținere flexibilă de la NATULIQUE crește densitatea și strălucirea firelor de păr și controlează relexia luminii. Conține extracte organice de goji și iasomie.

 Fara Sulfati

 Fara Parabeni

 Fara Glicol (PG)

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

Gelul de păr cu susținere flexibilă de la NATULIQUE crește densitatea și strălucirea firelor de păr și are rol în combaterea luminii. Conține extracte organice de goji și iasomie. Formula fără parabeni ce stă la baza gelului de păr nu usucă scalpul și conține bariere termice care protejează părul de stresul cotidian sau diverși factori termici.

Gelul permite controlul efectiv al părului de zi cu zi.

Gelul de păr se bucură de un real succes în ultimele decenii, fiind considerat esențial în lumea styling-ului. Compatibil cu toate tipurile de păr, pornind de la părul creț, ondulat, texturat, până la părul vopsit sau fin, gelul de păr permite realizarea unui wet look perfect, rezistent.

Gelul de păr cu susținere flexibilă de la NATULIQUE a fost special creat pentru o susținere naturală a părului, cu multă strălucire, dar fără rigiditate sau reziduuri lipicioase.

Doi polimeri speciali cu rolul de susținere a părului conlucrează pentru un efect atractiv și luminos, chiar și în condiții de umiditate. Extractele naturale din plante împreună cu vitamina B5 îi conferă părului o strălucire fantastică.

Produs realizat din ingrediente organice și naturale certificate.

Extractul de goji, una dintre cele mai puternice plante medicinale, este extrem de bogat în vitamine și minerale. Fructul Goji are cel mai mare conținut de Vitamina C dintre toate fructele existente. Vitamina C este unul dintre cei mai eficienți nutrienți, ce ajută la creșterea și întărirea părului.

Extractul din floare de iasomie, care deși este recomandat pentru toate tipurile de păr, este deosebit de eficient pentru părul rebel și este adesea utilizat pentru părul electrizat, aspru, creț sau uscat. Extractul din floare de iasomie are proprietăți care mențin părul hidratat pentru mult timp și asigură un control și o manevrabilitate optimă, lăsând părul strălucitor, cu un aspect sănătos și natural, extrem de moale și mătăsos, pe tot parcursul zilei.

360BIOCERT ORGANIC AND CERTIFIED VEGAN

99% of the total ingredients are from Natural Origin
For more information on the standards which our products and productions follows, please see www.360BIOCERT.com
 
 
Vegan Society360BIOCERT

Mod de utilizare: aplicați o cantitate suficientă pe părul umed sau uscat. Masați ușor în păr și stilizați.

Ingrediente: Apa, PVP , Silica, Ceteareth-20, Extract de fructe Lycium Barbarum, Extract de flori de Iasomie, Pantenol, Glicerină, Poliacrilamidă, Isoparafină C13-14, Laureth-7, Sorbitol, Fenoxietanol, Etilhexil glicerină, Acid citric, Sorbat de potasiu, Acid Sorbic, parfum, hidroxycitronellal, hidroxisohexil 3- Ciclohexen Carbaxaldehidă, Limonen, Linalool.