NATURIGIN pentru acasa

NATURIGIN ofera un concept revolutionar de îngrijire a părului și corpului pentru toți cei care doresc să aibă o rutină de înfrumusețare de înaltă calitate, fără a le fi compromisa  sănătatea sau ecosistemul in care traiesc. Formulele noastre naturale sunt îmbogățite cu ingrediente certificate organic de organisme de certificare nordice și sunt potrivite chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele și păr.

 

Despre noi

Credem că frumusețea nu inseamna doar aparențe frumoase ... la fel de importante sunt  si grija pentru tine și grija pentru planeta noastră! Numele nostru, NATURIGIN, este o compoziție a cuvintelor Natura și Origine, care, împreună cu marca noastră comercială; frunza, reprezinta un simbol al contribuției NATURIGIN la asigurarea unui mediu mai verde precum și al atenției noastre asupra bunăstării corpului și a minții.

Folosim cele mai curate surse de energie în procesul de combinare a celor mai bune ingrediente din natură cu înaltă performanță și calitate exclusivă în toate produsele noastre. Este important pentru noi să avem grijă de natură, motiv pentru care ambalajele noastre se bazează pe plastic reciclat , recuperat din ocean.

Suntem născuți și crescuți în Danemarca, si inspirați fiind de peisajele scandinave verzi și motivați de modul de viață nordic - acesta este ADN-ul nostru, am găsit cele mai prețioase plante și fructe de pădure pe care le folosim pentru a îmbogăți fiecare dintre formulele noastre.

NATURIGIN inseamna...

Calitate superioară.

Nu facem niciodată compromisuri cu privire la calitate! Lasă-ti părul și pielea să simtă diferența ...

Toate produsele NATURIGIN sunt create pentru a spori frumusețea naturală a părului și a pielii. Ne străduim continuu să realizăm echilibrul perfect între beneficiile pure ale ingredientelor naturale, păstrând în același timp o calitate superioară si performanțe ridicate.

 

Siguranta.

Frumusețea nu trebuie să fie dăunătoare! Ne pasă de sănătatea ta.

Pentru NATURIGIN a fost întotdeauna o prioritate să vă îngrijiți și să acordați prioritate sănătății dumneavoastra. Prin urmare, putem spune cu mândrie că folosim ingrediente extrase din surse naturale și folosim certificari ce asigură unele dintre cele mai stricte standarde de siguranță din industrie.

 

Sustenabilitate

Ne pasă de planeta noastră!

Scopul nostru este să provocăm și să îmbunătățim fiecare standard industrial și din acest motiv suntem sinonimi cu ...

 

Organic

La NATURIGIN, ne mândrim cu faptul că furnizăm produse pe bază de ingrediente organice. Credem în produsele de îngrijire și înfrumusețare ce sunt în armonie cu natura și sunt benefice nu numai pentru păr și piele, ci și pentru mediu.

 

Oceane curate

Așa cum pastrarea oceanele curate sunt o prioritate globală, acest lucru este o prioritate și pentru NATURIGIN. Ambalajele noastre sunt fabricate în principal din deșeuri de plastic recuperate din ocean - noi îl numim PLASTIC CONȘTIENT!

 

Netestat pe animale

Produsele noastrele nostre sunt netetstate pe animale. Acest lucru înseamnă că nu s-au efectuat nicioadata teste pe animale pe produsele noastre finite sau materiile prime.

 

Energie verde

Fabricile noastre sunt alimentate în principal de energie curată, furnizată de puterea  turbinei eoliene.

 

 

Misiunea noastră

Naturigin – Vocea unei Frumuseti Curate
Deservind mediul înconjurător și comunitatea noastră prin crearea și furnizarea de produse de înfrumusețare mai curate și mai sigure, putem garanta un viitor mai bun pentru noi toți.

 

Garanția noastră

Crearea unor produse de înfrumusețare mai sigure utilizând cele mai bune și mai pure ingrediente organice care respectă cele mai înalte cerințe de performanță. Mai sigure  pentru dvs. și mai sigure  pentru mediu!

 

Viziunea noastra
Adevărata frumusețe este organică iar produsele NATURIGIN trebuie, fără compromisuri, să fie cât mai naturale și curate posibil. Acest lucru este realizabil numai prin utilizarea unor ingrediente naturale.

 

Povestea noastră

NATURIGIN a fost fondat în 2004, când părinții noștri, Stig și Mette, au decis să facă primul pas spre viziunea lor de a crea o industrie a frumuseții mai sănătoasă și mai curată.

Mama noastră avea doar 28 de ani când medicii i-au găsit un nodul la sân. Deoarece avea un stil de viata complet sănătos, confruntarea unui diagnostic de cancer mamar a fost șocant atat pentru ea cat și pentru familia noastră - din fericire s-a recuperat.

Medicii i-au spus că cancerul nu era genetic. Astfel, ea a decis să inceapa o cercetare proprie asupra bolii. Ea a descoperit că expunerea constantă la substanțe chimice toxice, cum ar fi cele găsite în multe produse de înfrumusețare, cresc riscul de a dezvolta cancer.

După ce ne-am dat seama de impactul produselor cosmetice și produselor de îngrijire, asupra corpului și sănătății noastre, parintii noștri și-au unit inimile și mințile pentru a crea produse de înfrumusețare mai bune și mai sigure, cu cel mai mici impact posibil asupra mediului. Cu NATURIGIN au dorit să construiască un viitor mai durabil prin dezvoltarea de produse de înfrumusețare ce combină calitatea exclusivă și ecosustenabila.

Suntem mândri să spunem că părinții noștri au fost revoluționari în crearea NATURIGIN. Au facut clar pentru generația noastră și pentru cei care vor veni , ca produsele de  infrumusețare de înaltă performanță sa nu fie dăunătoare pentru sănătatea noastră sau pentru mediu.

Vrem ca NATURIGIN să rămână fidel originilor sale! Da - pentru a continua dezvoltarea  unei industriide beauty mai buna si mai revolutionara decat in prezent, pentru un viitor mai sigur si mai sanatos.

 

Astăzi, pe măsură ce noi, Clara, Christine și Caroline, vă întâmpinăm la un NATURIGIN reînnoit, vă asigurăm că vom continua să oferim produse curate, sigure și durabile și, mai presus de toate, să fim The Voice of Clean Beauty.

Clara, Christine și Caroline

 

Certificarile NATURIGIN

Nu regasim nicio valoare in a dezvolta produse incredibil de performante daca ele se dovedesc a fi daunatoare pentru sanatatea dvs. sau a mediului .

Inca de la inceput am stiut ca avem nevoie sa fim complet transparenti si certificati de organizatii independente recunoscute- garantia dumneavoastra ca ne tinem de cuvant!

 

Utilizam ingrediente Certificate Organic in formulele noastre. Produsele certificate semnaleaza ca fiecare ingredient a trecut printr-o verificare detaliata si ca se supun celor mai inalte standarde predefinite , stabilite de organizatii independente.

 

Toate produsele noastre contin ingrediente Certificate Organic si majoritatea produselor noastre sunt certificate de unul sau mai multe dintre urmatoarele etichete:

The Vegan Society Trademark, The Nordic Swan Ecolabel sau The Asthma-Allergy Nordic Label.

NATURIGIN Ecolabelul nordic        Eticheta NATURIGIN pentru alergie la astm       Organism certificat NATURIGIN      NATURIGIN Vegan

 

 The Vegan Society Trademark

The Vegan Society Trademark reprezinta standardul international pentru produse vegane autentice.

  • Atesta ca niciun produs animal, produs secundar, derivat sau testat pe animale nu sunt folosite in orice stadiu al dezvoltarii produsului.
  • Sta drept un standard international pentru produse vegane autentice.
  • Doar produsele de calitate inalta si standardele etice sunt certificate.
  • Certifica sustinerea NATURIGIN pentru cauza vegana si bunastarea animalelor.

 

 Asthma-Allergy Nordic Label

Asthma-Allergy Nordic este o colaborare dintre organizatiile de astm si de alergii din Danemarca, Suedia si Norvegia. Eticheta face mai usoara evitarea chimicalelor inutile si minimizeaza riscul de reactii alergice si de a dezvolta alergii.

 

  • Produse atent selectionate fara niciun alergen cunoscut sau conservanti alergici.
  • Fiecare ingredient din produs este evaluat de un toxicolog.
  • Benefic pentru persoane cu alergii de piele, astm sau hipersensibilitate.

 The Nordic Swan Ecolabel

The Nordic Swan Ecolabel este eticheta ecologica Nordica oficiala. A fi certificat garanteaza ca produsul indeplineste cerintele de mediu stricte, cererile stricte pentru chimicalele folosite si respecta restrictiile pentru energia si resursele utilizate.

  • Garanteaza impactul scazut Naturigin asupra mediului inconjurator
  • Seteaza stricte cerinte de mediu pentru toate stadiile dezvoltarii produsului.
  • Seteaza cerinte stricte asupra cantitatilor de chimicale toxice folosite.
  • Certifica ca ciclul de viata al produsului este cat de inchis posibil.
  • Garanteaza ca produsul este fara microplastice si fara perturbatori endocrini.

 

 Certified Organic Ingredients

Inca de la inceputul nostru in 2004, am oferit produse mai sanatoase cu ingrediente certificate organic. Aceasta inseamna ca ingredientele naturale din produsele noastre sunt certificate organic de o terta parte independenta. Veti gasi ingrediente naturale si certificate in toate produsele noastre.

 

 

 

Ingredientele noastre

Inspirati de peisajul scandinav, selectam cu atentie cele mai pretioase si pure ingrediente pe care natura le poate oferi . Produsele noastre sunt formulate cu cele mai bune fructe nordice si fructe de padure  combinate cu uleiuri esentiale hranitoare. Garantam ca ingredientele sunt la inaltimea intregului potential de a trata parul si pielea dumneavoastra.

 

Iarba de Bumbac Nordica

Extractul de Eriophorum Spissum este luat din tulpina si floarea ierbii de bumbac nordice, recoltata din Tundra Arctica. Iarba de bumbac nordica are unice proprietati de hidratare si ingrijire care protejeaza si hidrateaza toate tipurile de par si de piele. De asemenea, extractul din aceasta planta ajuta la calmarea senzatiei de mancarime chiar si pe cele mai sensibile tipuri de piele si scalp.

 

Gasita in Samponul Fara Parfum, Samponul Colour Lock, Conditionatorul Colour Lock, Samponul Thickness Booster, Conditionatorul Thickness Booster, Protectorul termic Breakage Stop, Conditionatorul-Spuma Leave-in Conditioner, Fixativul Thickness Booster Hair Thickening si Samponul uscat Invisible Refresh Light.

Afinele

Extractul de Vaccinium Myrtillus este obtinut din fructe de padure care cresc pe tufisuri in tarile scandinave si sunt pline de antioxidanti puternici. Afinele contin compusi antocianinici care sunt cunoscuti pentru a preveni deteriorarile asupra pielii si a parului. Mai mult, uleiul din seminte contine acizi grasi esentiali care refac pielea si redau bariera de protectie a parului.

Gasite in Samponul Perfume Free, Samponul Colour Lock, Conditionatorul Colour Lock, Samponul Thickness Booster,Conditionatorul Thickness Booster, Protectorul Termic Breakage Stop, Conditionatorul-Spuma fara spalare Leave-in Conditioner, Mindful Skin Gelul de dus cu afine, Mindful Skin Lotiunea de corp cu afine, Mindful Skin Pure Intimate,Protectorul termic Wash and Breakage Stop.

 

Merisorul

Extractul de Vaccinium Macrocarpon vine de la merisoarele care cresc in peisajele nord-europene. Incarcate cu proprietati antioxidante, antibacteriene si anti-inflamatorii, acest fruct de padure este o sursa de nutrienti care ajuta la reducerea senzatiei de mancarime a scalpului si imbunatateste stralucirea naturala a parului.

 

Gasit in Conditionatorul-Spuma fara spalare Leave-in Conditioner

 

Ovazul

Extractul de miez de ovaz de Avena Sativa este extras din miezurile de ovaz. Multumita continutului sau de acizi grasi si de proteine, ovazul are proprietati emoliente care catifeleaza pielea si ii mentine hidratarea. Datorita continutului ridicat de antioxidanti, ovazul poate ajuta la inversarea deteriorarii pielii si a parului.

Gasit in Mindful Skin |Gelul de curatare intim Pure Intimate, Mindful Skin | Gelul de dus cu affine si Mindful Skin | Lotiunea de corp cu afine

Kale de Mare

Extractul din frunze de Crambe Maritima este extras din frunzele de Kale de mare , care creste pe tarmurile de nord ale Atlanticului. Sea Kale intareste parul si previne ruperea multumita continutului ridicat de vitamine si minerale. Este un ingredient bogat in sulf, ceea ce inseamna ca Sea Kale ajuta la reconectarea si reconsolidarea legaturilor interne vitale ale parului dumneavoastra. Protejeaza, de asemenea, parul impotriva daunelor razelor UV si asista la mentinerea culorii parului dumneavoastra.

Gasit in Samponul Colour Lock si Conditionatorul Colour Lock

 

Uleiul de Masline

Uleiul de fruct de Olea Europea este extras din pretiosul fruct al pomului de maslin. Bogat in acizi oleici si linoleici (Omega 9 sau 6), acid palmitic si vitamina E, uleiul de masline este faimos pentru multiplele sale beneficii de sanatate. Creste retentia de hidratare si netezeste parul si pielea. Mai departe, uleiul de masline este un puternic antioxidant care ajuta la mentinerea unui par si a unei pieli cu aspect sanatos si tineresc.

Gasit in Mindful Skin Lotiunea de corp cu afine si Conditionatorul Colour Lock

 

Uleiul de Avocado

Uleiul de Persea Gratissima este obtinut din pretiosul fruct de avocado. Uleiul de avocado penetreaza in straturile inferioare ale pielii si ale firului de par, unde continutul sau ridicat de vitamina A, D si E, lecitina, fitosteroli si acizi grasi , sustine vindecarea, regenerarea si protejarea parului si a pielii.

Gasit in Conditionatorul Thickness Booster

 

Uleiul de Argan

Uleiul de miez de Argania Spinosa este extras din fructul ce creste pe copacii de argan, gasiti in mod obisnuit in zonele semi-desertice ale Mediteranei. Plin de antioxidanti, acizi grasi esentiali si vitamina E, uleiul de argan ajuta la revitalizarea pielii si a parului, creste elasticitatea parului si restabileste stralucirea parului tern.

Gasit in Serumul de intinerire cu ulei de argan

 

Orezul

Proteina Hidrolizata de Orez este o proteina solubila in apa ,obtinuta din taratele de ovaz. Fiind bogata in aminoacizi, proteina de orez mareste semnificativ volumul parului. Stimuleaza abilitatea parului de a fixa hidratarea si, prin urmare, mareste flexibilitatea si rezistenta sa. In plus, asigura retentia umiditatii si lasa parul neted si moale. Gasit in

Sampon Thickness Booster, Conditionator Thickness Booster si Sampon uscat Invisible Refresh Light

 

Musetelul

Chamomilla Recutita (Matricaria) este extrasa din floarea de musetel. Musetelul are proprietati calmante naturale si ajuta la calmarea scalpurilor iritate, in timp ce lasa o mireasma incredibil de subtila in parul dumneavoastra.

Gasit in Serumul de intinerire cu ulei de argan, Spray corector par alb Root Touch Up Light Brown si Spray corrector Root Touch Up Dark Brown.

Sfecla

Extractul de radacina de Beta Vulgaris provine de la Sfecla un puternic antioxidant.

O radacina cu o multime de beneficii de hranire. Bogata in flavonoide si vitamina C, sfecla ajuta la fortifierea si mentinerea structurii parului. In plus, concentratia sa ridicata de antioxidanti ajuta la prevenirea deteriorarii parului.

Gasit in Protectorul Termic Breakage Stop Thermal Protector

 

Uleiul de Mandarine

Uleiul de Citrus Nobilis este extras din coaja mandarinei. Are efecte de fortifiere, catifelare si tonifiere care lasa parul dumneavoastra sanatos si cu un miros delicios.

Gasit in NATURIGIN Vopseaua Hair Colours.

 

Uleiul de Seminte de Floarea-Soarelui

Uleiul de seminte de Helianthus Annuus este extras din semintele florii-soarelui. Este un ulei lejer, de aceea este usor absorbit in piele si in par unde ofera bariere protective de hidratare. Mai departe, lasa parul usor de pieptanat, matasos si lucios si ii creste volumul si lejeritatea.

Gasit in NATURIGIN Vopsea Hair Colours, Lotiunea de corp Mindful Skin Bilberry Body Lotion, Conditionator par subtire Thickness Booster Conditioner and Serumul de rejuvenare  Rejuvenating Argan Oil Serum.

 

Uleiul de Lamaie

Uleiul de Citrus Medica este obtinut din coaja proaspata a fructului. Este un ulei lejer, de aceea este usor absorbit in piele si in par. Uleiul de lamaie stimuleaza cresterea parului si incetineste caderea parului. De asemenea, ajuta la curatarea scalpului si echilibreaza sebuumul la nivelul pielii si a scalpului .

Gasit in NATURIGIN Vopsea Hair colours.

 

Boabele de soia

Proteina de soia hidrolizata este o substanta obtinuta din boabele de soia. Este o buna sursa de proteine, vitaminele B si E si minerale care sunt potrivite pentru toate tipurile de scalp si de par, si lasa parul matasos si stralucitor.

Gasit in NATURIGIN Vopsea Hair colours.

 

Uleiul de Grapefruit

Uleiul de Citrus Grandis este obtinut din coaja grapefruitului. Ofera o senzatie de prospetime si de intinerire scalpului si parului.

Gasit in NATURIGIN Vopsea Hair colours.

 

Uleiul de piersici

Uleiul din miez de Prunus Persica este extras din miezurile piersicilor. Contine in mare parte gliceride din acizi grasi. Uleiul de piersici este folositi pentru a imbunatati conditia scalpului si a parului si pentru a hrani pielea.

Gasit in NATURIGIN Vopsea Hair colours.

 

Uleiul de Caise

Uleiul de miez de Prunus Armeniaca este extras din miezul caiselor. Contine in mare parte gliceride din acizi grasi, si este potrivit pentru produse de ingrijire a parului si a corpului, pentru ca este un ulei bland si hidratant care este usor absorbit in par si piele.

Gasit in

NATURIGIN Hair colours.

 

Untul de Shea

Untul de shea mai este cunoscut si drept extract de unt de Butyrospermum Parkii. Are un continut ridicat de vitamine A,E si F, de aceea untul de shea are efecte emoliente asupra parului dumneavoastra.De asemenea, ajuta in protejarea pielii si scalpului impotriva uscaciunii si ajuta la redarea elasticitatii pielii.

Gasit in Lotiunea de corp Mindful Skin | Bilberry Body Lotion, Spray Ingrosare Thickness Booster Hair Thickening Spray and NATURIGIN Vopsea Hair colours.

 

Uleiul de Samburi de Struguri

Uleiul de samburi de struguri mai este cunoscut si ca ulei de Vitis Vinifera. Contine, in mare parte, gliceride si acizi grasi obtinuti prin presarea samburilor de struguri. Uleiul de samburi de struguri este folosit ca un tratament de crestere si fortifiere a parului. De asemenea, protejeaza impotriva deteriorarii si ofera hranire tuturor tipurilor de par si de piele.

Gasit in NATURIGIN Vopsea Hair colours.

 

Uleiul de Jojoba

Uleiul de Simmondsia Chinensis este extras din samburii de Jojoba . Netezeste si conditioneaza parul si il sigileaza cu o bariera protectoare pentru a nu-si pierde hidratarea. Functioneaza, de asemenea, ca sursa pentru protectia termica. Pe piele, ofera o senzatie excelenta, non-grasa care hidrateaza si conditioneaza.

Gasit in Corectorul de par alb Root Touch Up Light Brown si  Root Touch Up Dark Brown si NATURIGIN Vopsea Hair Colours.

 

Graul

Extractul din tarate de Titicum Vulgare este extras din taratele de grau. El creeaza o bariera de hidratare in parul dumneavoastra pentru a-l putea proteja de deteriorarea termica, de exemplu din cauza stilizarii cu uscatoare, placi, bagheta de incretire si alte instrumente de stilizare fierbinti.

Gasit in NATURIGIN Vopea Hair colours

 

Aloe Vera

Extractul de Aloe Barbadensis este extras din frunzele plantei de Aloe Vera. Aloe Vera are proprietati de calmare si protectie asupra pielii si scalpului si este anti-inflamatoare. Este un hidratant natural, pentru ca desfunda porii si catifeleaza pielea. Aloe vera contine, de asemenea diverse vitamine si proteine care hranesc parul si pielea.

Gasit in  Sapunul intim Mindful Skin Pure Intimate Wash, Gelul de dus Mindful Skin | Bilberry Body Wash, Lotiunea de corp Mindful Skin Bilberry Body Lotion,

Sampon Perfume Free Shampoo,Sampon Colour Lock Shampoo,Conditionator Colour Lock Conditioner, Sampon de ingrosare Thickness Booster Shampoo,Protector Termic Breakage Stop Thermal Protector and NATURIGIN Vopsea Hair Colours.

 

Uleiul de Broccoli

Uleiul de Brassica oleracea este un ulei non-gras extras din broccoli. Extrem de bogat in acid erucic (Omega 9), acest ulei potenteaza stralucirea naturala a parului dumneavoastra, ajuta la hidratare si imblanzeste firele de par razlete si incretirea. Uleiul de broccoli sustine cresterea parului, fortifiaza parul si combate caderea parului.

Gasit in Rejuvenating Argan Oil Serum.

 

Murele

Extractul de fruct de Rubus chamaemorus este uleiul extras din mure. Acest fruct de padure auriu-roscat creste, in mare parte, in tarile scandinave. Este o bogata sursa de antioxidanti, minerale si acizi grasi care ajuta la a reface si repara pielea si parul deteriorat. De asemenea, compusii antioxidanti din mure au puternice proprietati calmante si calmeaza pielea si scalpul.

Gasit in Sprayul pentru par subtire Thickness Booster Hair Thickening Spray,  Spuma Leave-in Conditioner Moisturising Whipped Cream and Invisible, Samponul uscat Refresh Light Dry Shampoo.

 

Calendula

Extractul de Calendula officinalis este uleiul extras din floarea de galbenele. Acest extract are proprietati anti-inflamatoare si calmante si ajuta la protejarea parului si scalpului impotriva deteriorarii. Uleiul de calendula este des folosit pentru a hidrata scalpuri uscate si ca o sursa naturala pentru cresterea foliculilor de par care ofera par mai gros.

Gasit in Thickness Booster Hair Thickening Spray and Invisible Refresh Dry Shampoo

 

Sare de la Marea Moarta

Sarea de la Marea Moarta are un continut ridicat de minerale esentiale, benefice atat pentru par cat si pentru piele. Spalarea cu sarea de la Marea Moarta curata parul si imbunatateste hidratarea parului. Poate de asemenea ajuta la prevenirea caderii parului si la cresterea circulatiei sangvine pentru a stimula cresterea parului.

Gasit in Samponul Colour Lock Shampoo and Samponul Thickness Booster Shampoo