Conditionator pentru volum, ingrosarea si fortifierea parului subtire Naturigin Thickness Booster 200ml

Cod produs: NR TB Conditioner 200
96,00 Lei
120,00 Lei
Cantitate Adauga in cos

Principalele beneficii
● Ofera volum si grosime parului
● Mentine hidratarea parului
● Creeaza un aspect voluminos


Certificari:

NATURIGIN Ecolabelul nordic  Organism certificat NATURIGIN  NATURIGIN Vegan

  Vegan & Cruelty Free 
  Certified Organic Ingredients
  Packiging from Recycle Plastic from the Ocean 
  Certificare Nordic Swan
  Eticheta ecologica Nordic Swan


 Fara parabeni  Fara OMG-uri  Fara SLS  Fara parfumuri artificiale  Fara coloranti artificiali   Cu uleiuri naturale esentiale si extracte naturale certificate  Ambalare sustenabila din plastic reciclat din Ocean

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

Esenta Naturigin este de a privi intregul ciclu de viata al produsului tinand cont de protectia sanatatii tale, a bunastarii animalelor si a mediului inconjurator. Certificarile Nordic Certification si Vegan Society garanteaza ca produsele Naturigin sunt ecosustenabile si sigure pentru consumator.

Naturigin Conditionator pentru volum, ingrosarea si fortifierea parului subtire Naturigin Conditionator  pentru volum, ingrosarea si fortifierea parului subtire hraneste si catifeleaza parul subtire fara a-l incarca. Formula sa incredibila cu ulei de avocado hraneste profund fiecare fir de par si ofera un aspect frumos si voluminos. Ingrediente organice certificate Ulei de seminte de Floarea Soarelui , Afine ,Iarba de Bumbac Nordic si Ulei de Avocado.

Un pionier al frumusetii naturale scandinave certificat Vegan, Nordic Swan, Certified Organic
 aer curat  apa curata  energie sustenabila  ocean curat  sol netratat chimic  mediu inconjurator curat

Instructiuni de utilizare: Distribuiti o cantitate adecvata de balsam pe parul umed, proaspat spalat. Lasati sa actioneze 5-20 de minute. Apoi clatiti bine parul. Repetati daca este necesar.    

Ingrediente certificate organic :
Kale de Mare, Sare de la Marea Moarta, Iarba de Bumbac Nordic, Aloe Vera si Afine

Cu ingrediente organice CERTIFICATE • Extracte naturale • Materiale reciclate • Calitate profesionala • Ingrediente certificate Organic • Fara OMG-uri • Certificat Vegan • Netestat pe animale • Eticheta ecologica Nordic Swan

Alegerea ecologica

Daca sanatatea si mediul sunt importante pentru dumneavoastra, atunci raspunsul este NATURIGIN. Credem ca frumusetea autentica lucreaza in armonie cu toate aspectele vietii. Includem in produsele noastre ingrediente certificate organic cu beneficii pure. NATURIGIN este impotriva testarii pe animale.

Ingrediente: Apa, ulei de semințe Helianthus Annuus *, alcool cetearilic, glicerină, clorură de distearoyletil dimoniu, coco-caprilat, ulei Persea Gratissima *, betaină, benzoat de sodiu, acid citric, sorbat de potasiu, gluconat de sodiu, proteină de orez hidrolizată, extract de proteină de orez, extract de orez Extract de fructe Myrtillus *, acid sorbic, aromă.