Sampon uscat spumant pentru spalare și refresh fara apa Naturigin Dry Shampoo Mousse Restyle and Refresh 200ml

Cod produs: NR DRY SHAMPOO MOUSSE
108,80 Lei
136,00 Lei
Cantitate Adauga in cos

Faceți cunoștință cu noul nostru membru al familiei NATURIGIN: Sampon uscat spumant pentru spalare și refresh fara apa.

Acest șampon uscat constă intr-o spuma unica, care elimină în mod eficient excesul de ulei și murdărie de pe scalp, lăsând părul curat și proaspăt în doar câteva minute - și fără utilizarea apei.

Produsul este printre altele formulat cu extract organic certificat din piersic, care are calități anti-poluante, deoarece vă ajută să vă protejați bariera naturală a părului de poluare.

Inovatorul nostru Sampon uscat spumant pentru spalare și refresh fara apa vine cu o consistență unică.

Opus unui șampon uscat clasic, acest produs este formulat ca o spuma pentru a fi masat pe scalp.

Spuma fără greutate îți reîmprospătează instantaneu părul fără a folosi apă și se absoarbe în păr fără să se simtă ud, lăsându-l cu un miros irezistibil.

În cazul în care un șampon uscat clasic este excelent „în mișcare”, samponul nostru uscat spumant curăță și mai adânc și vă face să puteți săru peste o spălare a parului.

Principalele beneficii:

  • Zero risipa a apei. Economisiti apa.
  • Propietati Anti-Poluare
  • Formula cu uscare rapida, fara greutate

Certificari:

  Organism certificat NATURIGIN  

  Vegan & Cruelty Free 
  Certified Organic Ingredients
  Packiging from Recycle Plastic from the Ocean 
  Certificare Nordic Swan
  Eticheta ecologica Nordic Swan


 Fara parabeni  Fara OMG-uri  Fara SLS  Fara parfumuri artificiale  Fara coloranti artificiali   Cu uleiuri naturale esentiale si extracte naturale certificate  Ambalare sustenabila din plastic reciclat din Ocean

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

Esenta Naturigin este de a privi intregul ciclu de viata al produsului tinand cont de protectia sanatatii tale, a bunastarii animalelor si a mediului inconjurator. Certificarile Nordic Certification si Vegan Society garanteaza ca produsele Naturigin sunt ecosustenabile si sigure pentru consumator.

Săriți peste o spălare a părului și economisiți apă cu NOUL nostru sampon uscat inovator. NATURIGIN Dry Shampoo Mousse este un șampon uscat spumant unic, care reîmprospătează părul între spălări și îl lasă instantaneu curat și proaspăt. Cu formula sa, curată și fără greutate. Acest șampon uscat absoarbe uleiul și îndepărtează impuritățile fără utilizarea apei și lasă părul cu un miros uimitor și irezistibil. Formulat cu extract de flori de piersici anti-poluante, este dezvoltat pentru a ajuta barierele naturale de poluare ale părului și ale scalpului.

Un pionier al frumusetii naturale scandinave certificat Vegan, Nordic Swan, Certified Organic
 aer curat  apa curata  energie sustenabila  ocean curat  sol netratat chimic  mediu inconjurator curat

Ingrediente certificate organic:

  • Extract de floare de piersica
  • Afine
  • Merisoare
  • Iarbă de bumbac nordică

Cu ingrediente organice CERTIFICATE

•Extracte naturale•Materiale reciclate•Calitate profesionala •Ingrediente certificate Organic•Fara OMG-uri •Certificat Vegan •Netestat pe animale •Eticheta ecologica Nordic Swan

Alegerea ecologica

Daca sanatatea si mediul sunt importante pentru dumneavoastra, atunci raspunsul este NATURIGIN. Credem ca frumusetea autentica lucreaza in armonie cu toate aspectele vietii. Includem in produsele noastre ingrediente certificate organic cu beneficii pure. NATURIGIN este impotriva testarii pe animale.

Instrucțiuni de utilizare: Pur și simplu agitați, frecați între mâini și aplicați spuma pe scalp și masați prin părul uscat. Spuma se absoarbe instantaneu în păr fără să se simtă udă.

Ingrediente: Apa, Alcool Denat., Amidon Oryza Sativa, Butan, Isobutan, Fosfat de distarh, Glicerină, Extract de flori / tulpini Eriophorum Spissum, Extract de fructe Macrocarpon Vaccinium, Extract de fructe Vaccinium Myrtillus, Extract de flori Prunus Persica (piersică), Extract de floare de pinus Sylvestris , Frunză de Pinus Sylvestris, Poliacaternium - 4, Ceteareth - 60 Miristil Glicol, Lauret - 4, Propan, Stearat de Magneziu, Coco - Betaină, PEG - 12 Dimeticonă, Clorură de Soytrimonium, Propilen Glicol, Benzoat de sodiu, Acid citric, Clorură de Cetrimoniu, Potasiu , Acid sorbic, Parfum, Limonen, Linalool, Butilfenil Metilpropional.

Produse recomandate

Conditionator protectia... -20%

Conditionator protectia culorii Naturigin Colour Lock 200ml

Esenta Naturigin este de a privi intregul ciclu de viata al produsului tinand cont de protectia sanatatii tale, a bunastarii animalelor si a...

120,00 Lei 96,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Sampon protectia culorii... -20%

Sampon protectia culorii Naturigin Colour Lock 200ml

Esenta Naturigin este de a privi intregul ciclu de viata al produsului tinand cont de protectia sanatatii tale, a bunastarii animalelor si a...

120,00 Lei 96,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Tratament impotriva ruperii... -20%

Tratament impotriva ruperii parului si protector termic Naturigin Breakage Stop 195ml

Esenta Naturigin este de a privi intregul ciclu de viata al produsului tinand cont de protectia sanatatii tale, a bunastarii animalelor si a...

125,00 Lei 100,00 Lei Cantitate Adauga in cos