Sim Sensitive

La Sim fabricăm produse cosmetice scandinave, folosind materii prime de înaltă calitate la fabrica noastră cu energie solară din Tampere, Finlanda. Pentru noi sensibilitatea și moștenirea noastră scandinavă înseamnă forța de a fi noi înșine. Valorile noastre sunt adânc înrădăcinate în stilul de viață nordic, unde puritatea, calitatea și designul stau la baza a ceea ce facem. Vrem să creăm produse profesionale de coafură care să asigure o lungă carieră profesională în domeniul pe care îl iubim cu toții. Din această cauză, toate produsele noastre tehnice sunt implicit fără parfumuri.
Creăm și fabricăm produse pentru oameni care apreciază calitatea, siguranța și o eleganță scandinavă modernă. Nu oferim promisiuni goale, ci creăm încredere pe conversații sincere și deschise despre produsele noastre, caracteristicile lor și materiile prime. Să fii REAL este ceea ce știm cel mai bine!

Alegeri durabile
Ne-am dezvoltat brandul prin muncă asiduă și autenticitate. Este important pentru noi să urmăm practicile ecologice atunci când ne gândim la consum și la ciclul de viata al produsului. Produsele noastre se nasc din materii prime atent selectionate, procese de fabricație responsabile și durabile.
La noua noastră fabrică construită cu scopuri noi, am investit în eficiența energetică și în reducerea amprentei noastre de carbon ca parte a călătoriei noastre de sustenabilitate. Noua tehnologie ne permite să economisim anual peste patru milioane de litri de apă. 678 de panouri solare instalate pe acoperisul fabricii noastre generează mai multă energie decât avem nevoie pentru fabricarea produselor noastre, permițându-ne să ne executăm producția folosind doar energie solară.

Oamenii
Viața echilibrată și bunăstarea pot fi văzute în tot ceea ce facem. Afacerea noastră nu reprezinta nimic fără oamenii noștri. Împărtășim nu numai un loc de muncă comun, dar și obiective. Împreună dorim să asigurăm un mediu de lucru sigur pentru profesioniștii de păr, creând în același timp coafuri excelente in fiecare zi!

SensiDo Solutie pentru... -15%

SensiDo Solutie pentru protejarea scalpului in timpul colorarii 100ml

Cremă de protecție a pielii. Împiedică colorarea conturului în timpul procesului de colorare Aplicați pe linia părului, urechile și...

100,00 Lei 85,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Sensido Solutie pentru... -15%

Sensido Solutie pentru indepartarea petelor de vopsea 100ml

Lichid pentru îndepărtarea petelor. Îndepărtează rapid și ușor petele de culoare permanente și semipermanente de pe piele.

83,00 Lei 70,55 Lei Cantitate Adauga in cos
SensiDo Trillion Tones Remover... -15%

SensiDo Trillion Tones Remover colorare directa 500ml

SensiDO Trillion Tones Pigment Remover vă va ajuta să estompați și să eliminați pigmentii coloranților directi Trillion Tones rapid și...

225,01 Lei 191,25 Lei Cantitate Adauga in cos
Color Map SensiDo

Color Map SensiDo

Pret disponibil la cerere Cantitate Adauga in cos
SensiDO Trillion Tones Cantar -15%

SensiDO Trillion Tones Cantar

225,01 Lei 191,25 Lei Cantitate Adauga in cos
Pagina: 1 2 3 4 5