Pachet Tratament reparator cu Masca cadou

Cod produs: SSbondermasca
479,00 Lei
Cantitate Adauga in cos

 Cumpără Simplex Bonder - Tratament reparator pentru parul tratat chimic 100ml 

 Primești Masca Simplex Bonder pentru refacerea structurii interne a parului tratat chimic 250ml 

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

SensiDo Simplex Bonder - Tratament reparator pentru parul tratat chimic 100ml

Întărește, protejează și repară structura internă a părului atat în timpul proceselor chimice de colorare, decolorare, întindere și ondulare permanentâ sau ca tratament de întreținere la salon sau acasă.

James Duckett: Birthdays and Book Day Întărește eficient părul
James Duckett: Birthdays and Book Day Repararea daunelor deja existente
James Duckett: Birthdays and Book Day Potrivit pentru toate tipurile și condițiile de păr
James Duckett: Birthdays and Book Day Fara parfumuri, 100% Vegan
James Duckett: Birthdays and Book Day Nivel profesional 

În timpul decolorarii, vopsirii și aplicarii permanentului, structura interna a firului de păr este compromisă, ceea ce provoacă ruperea părului și încurcarea. Astfel, protejarea părului în timpul tratamentelor chimice este extrem de importantă. SensiDO Simplex Bonder este un produs excelent de utilizat în timpul fiecărui tratament chimic efectuat.

Ingredientele active susțin părul în timpul tratamentului, consolidează structura legăturilor părului și repara legăturile deteriorate. O stare bună a părului va asigura o rezistența viguroasa a culorii și strălucitre pentru mai mult timp.

În cazul în care părul este deteriorat și în condiții precare, întrebați stilistul despre tratamentul de condiționare profundă Simplex Bonder, care va spori hidratarea și elasticitatea naturală, în timp ce va repara structura internă a părului. Tratamentul de condiționare profundă va întări și repara părul, îmbunătățind starea și strălucirea.

Se recomandă să aveți grijă corespunzator de parul dumneavoastra si între serviciile de la salon. Produsele de uz casnic Șampon și Masca Simplex Bonder au fost dezvoltate pentru a vă ajuta să reparați structura internă a părului și pentru a preveni deteriorarea ulterioară, menținand un păr sănătos și revitalizat. 

SensiDo Masca Simplex Bonder pentru refacerea structurii interne a parului tratat chimic 250ml

RE-BONDING CONDITIONER

James Duckett: Birthdays and Book Day Repara și întărește părul
James Duckett: Birthdays and Book Day Culoare vibranta mai mult timp
James Duckett: Birthdays and Book Day Se maseaza pana se transforma intr-o spuma fina
James Duckett: Birthdays and Book Day Conține protecție UV
James Duckett: Birthdays and Book Day Fara parfumuri, 100% Vegan

Păr uscat, tern sau fragil? Simplex Bonder Conditioner ajută la întărirea părului și ii ofera strălucire. Fortifica părul cu fiecare utilizare, întărind și reparând toate tipurile de păr. Hidratează profund sporind manevrabilitatea parului. Îmbunătățește retenția culorii părului și protejează împotriva stresului mecanic. Protejează împotriva efectelor adverse ale mediului.

Mod de folosire: Se aplică pe părul spălat, uscat cu prosopul și se lasă timp de 2-3 minute. Clătiți bine. Dacă doriți să intensificați efectul, folosiți-l ca mască și lăsați sa actioneze timp de 10-15 minute. Clătiți bine.

KeraGuard

Protejează impotriva daunelor termice, poluarea aerului și radiațiile UV. Repara și întărește părul, protejează culoarea părului de decolorare.

Natpure Feel-M Eco

Condiționeaza profund, ofera strălucire, descurca și face părul moale.

Arlasilk

Îmbunătățește reținerea culorii părului, face ca părul să fie moale, hidratează profund.

PCA Dimeticon Crosspolimer

Condiționează și hidratează eficient părul, ofera stralucire și lasa parul matasos, Imbunătățește pieptănarea umedă și uscată, adauga manevrabilitate.

Bis-PCA Dimeticona

Repara, intareste, catifeleaza si netezeste parul. Intensifica strălucirea, îmbunătățește pieptănarea umedă și uscată. Îmbunătățește retenția culorii părului, descurca parul eficient și elimină electrizarea.