SensiDo Simplex Bonder - Tratament reparator pentru parul tratat chimic 100ml

Cod produs: SS5452
352,74 Lei
414,99 Lei
Cantitate Adauga in cos

Întărește, protejează și repară structura internă a părului atat în timpul proceselor chimice de colorare, decolorare, întindere și ondulare permanentâ sau ca tratament de întreținere la salon sau acasă.

James Duckett: Birthdays and Book Day Întărește eficient părul
James Duckett: Birthdays and Book Day Repararea daunelor deja existente
James Duckett: Birthdays and Book Day Potrivit pentru toate tipurile și condițiile de păr
James Duckett: Birthdays and Book Day Fara parfumuri, 100% Vegan
James Duckett: Birthdays and Book Day Nivel profesional 

100 ml

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

În timpul decolorarii, vopsirii și aplicarii permanentului, structura interna a firului de păr este compromisă, ceea ce provoacă ruperea părului și încurcarea. Astfel, protejarea părului în timpul tratamentelor chimice este extrem de importantă. SensiDO Simplex Bonder este un produs excelent de utilizat în timpul fiecărui tratament chimic efectuat.

Ingredientele active susțin părul în timpul tratamentului, consolidează structura legăturilor părului și repara legăturile deteriorate. O stare bună a părului va asigura o rezistența viguroasa a culorii și strălucitre pentru mai mult timp.

În cazul în care părul este deteriorat și în condiții precare, întrebați stilistul despre tratamentul de condiționare profundă Simplex Bonder, care va spori hidratarea și elasticitatea naturală, în timp ce va repara structura internă a părului. Tratamentul de condiționare profundă va întări și repara părul, îmbunătățind starea și strălucirea.

Se recomandă să aveți grijă corespunzator de parul dumneavoastra si între serviciile de la salon. Produsele de uz casnic Șampon și Masca Simplex Bonder au fost dezvoltate pentru a vă ajuta să reparați structura internă a părului și pentru a preveni deteriorarea ulterioară, menținand un păr sănătos și revitalizat. 

Produse recomandate

SensiDo Masca Simplex Bonder... -15%

SensiDo Masca Simplex Bonder pentru refacerea structurii interne a parului tratat chimic 250ml

Păr uscat, tern sau fragil? Simplex Bonder Conditioner ajută la întărirea părului și ii ofera strălucire. Fortifica părul cu fiecare...

134,00 Lei 113,90 Lei Cantitate Adauga in cos
SensiDo Sampon Simplex Bonder... -15%

SensiDo Sampon Simplex Bonder pentru refacerea structurii interne a parului tratat chimic 250ml

Păr uscat, tern sau fragil? Șamponul Simplex Bonder ajută la repararea părului cu fiecare utilizare. Fortifica părul cu fiecare utilizare,...

134,00 Lei 113,90 Lei Cantitate Adauga in cos
SensiDo Simplex Bonder -... -15%

SensiDo Simplex Bonder - Tratament reparator pentru parul tratat chimic 500ml

În timpul decolorarii, vopsirii și aplicarii permanentului, structura interna a firului de păr este compromisă, ceea ce provoacă ruperea...

1.912,00 Lei 1.625,20 Lei Cantitate Adauga in cos