Lavylites_

Comanda produse: AICI

Formular de inscriere: AICI

 “Nu exista leac pentru toate problemele de sanatate, insa exista un produs care atunci cand se iveste o problema de sanatate si din intamplare o ai la tine, poate chiar sa-ti salveze viata”.
Deviza noastra este respectul si dragostea neconditionata fata de natura si mediul inconjurator.Firma noastra sprijina agricultura ecologica si toate acele solutii ingenioase care apara mediul inconjurator si diminueaza efectele nocive ale poluarii mediului.

         Materia prima (plantele medicinale si mineralele) din care sunt extrase substantele active din produsele noastre, le culegem din zone curate, nepoluate de mana omului. Aceste materiale sunt culese manual si atent selectionate, analizate si masurate astfel incat in produsul finit sa ajunga numai substante de cea mai inalta calitate. Procesul tehnologic a fost realizat in asa fel, incat am exclus orice procedeu care ar putea afecta in vreun fel negativ mediul inconjurator.

         In produsele noastre nu veti gasi urme de substante chimice, de origine animala, sau plante protejate de lege. Extractia principiilor active din plante, precum si programarea “nano-efect”, sunt procedee revolutionare, si unice, in felul lor, in lume.Acest procedeu a fost brevetat de cercetatorul de origine maghiara, Iakobovics Tibor, cercetator recunoscut pe plan international in domeniul chimiei, farmaciei, nanotehnologiei si al studiul plantelor medicinale. Fiind promotorul mai multor cercetari experimentale in domeniul cercetarii plantelor medicinale, el a implementat si patentat o tehnologie de ultima generatie bazata pe nanotehnologie, cu ajutorul careia a creat o gama de produse ce au un efect deosebit asupra procesului de remisie a unor boli grave si, mai ales, asupra complexelor procese de regenerarea organismului. Familia de produse Lavylites - gama de produse naturale, special create de inventatorul Jakabovics Tibor pentru regenerarea celulara reprezinta o directie noua , revolutionara in redobandirea integritatii sanatatii , tineretii si frumusetii . Inventia sa este alcatuita din doua parti:a descoperit un nano-purtator (de dimensiune 10 -9 , a carui marime este egala cu distanta dintre doua trepte ale spiralei ADN), pe a carui structura portanta a reusit sa puna amprenta unui complex de peste 100 de plante , oligoelemente,minerale,cristale ,intr-un cuvant 3.500 de substante active ce sunt amplificate de peste 30 de ori.

         Acest procedeu reprezinta partea a doua a descoperirii.Nano-purtatorul patrunde in membrana celulara si se absoarbe foarte rapid.Esenta inventiei:cu ajutorul unei technologii noi,NANO-PURTATORUL poate introduce in celula noastra vibratiile, amprentele de energie a celor mai atent selectionate plante medicinale, de cea mai buna calitate, culese din cele mai curate locuri de pe planeta. Efectul analgezic se poate simți aproape instantaneu. Rezultatul final se poate observa cu ochiul liber prin transformări apărute la nivel tegumentar, prin decolorarea petelor apărute la nivelul epidermei, prin netezirea și redarea elasticității pielii, precum și prin redarea echilibrului
funcționării celulelor la nivelul organelor interne. 

EXPERIENTE CU PRODUSELE LAVYLITES

INFLAMAȚII, INFECȚII PROBLEME DERMATOLOGICE

- Urme keloidale rămase de câțiva ani, extrem de jenante din punct de vedere estetic, rezultate în urma unei intervenții chirugicale sau cosmetice de tip ”facelift” , s-au retras semnificativ în 2 luni și după alte 4 luni au devenit practic invizibile.

   - În practica chirurgicală s-a demonstrat că sprayul se poate folosi cu eficiență extraordinară în cazurile de lipsă totală de piele, aplicând direct pe țesutul adipos, pe țesutul muscular, pe ligamentele descoperite, pe fascie, pe suprafața oaselor.

   - Rezultate deosebite au fost obținute în aplicarea pe rănile infectate și inflamate pe parcusul praxisului chirurgical. În funcție de adâncimea rănii și a nivelului de secreție, dar cel mult în 3-4 zile inflamția a dispărut sau s-a micșorat considerabil.

Ca urmare a slăbirii bruște (sucțiunea grăsimii, cură drastică de slăbire ) bolnavii se plâng de încrețirea pielii , celulită remanentă, striații. Starea acestora, după câteva săptămâni de tratament se amelioreză vizibil.

În cazul alunițelor deformate cu excrescențe și tendințe de proliferare, medicii recomandă rezecție, dar pacienții refuză.

Tratarea prin pulverizarea  cu Lavyl Auricum, alunițele ”defecte” se retrag , apoi cad, nu rămân urme !!!

 

Pentru reducerea inflamației și a durerii în urma utilizării cearei (pentru epilare)

Aplicarea imediată după epilare prin pulverizare, apoi la interval de  2-4 ore, a avut rezultat 100%, durerea a încetat după câteva minute și pielea nu s-a inflamat.

După părerea utilizatorului, până acum nu s-a întâlnit cu nici un produs ”măcar de departe” asemănător ca efect.

Aplicarea pe piele inflamată cu coșuri ofera o vindecare totala si rapida , în cazuri, în care alte metode n-au avut efect.

 Persoana în cauză relatează cu surprindere despre vindecarea totală și rapidă, care ulterior nu a necesitat tratarea cicatricelor și microcicatricelor.

Efectele dupa doar o luna de tratament lu produsele Lavyl Auricum si Exyol sunt spectaculoase!

 

PROBLEME DENTARE ȘI DE CHIRURGIE STOMATOLOGICĂ

Pacient cu masea cariata imposibil de tratat din cauza inflamației, fara . Zona din apropierea dintelui  a făcut abces. I s-a aplicat un tampon îmbibat cu spray lângă gingia afectată. După jumătate de oră inflamția a scăzut văzând cu ochii. Pacientul a constatat scăderea radicală a durerii. Dentistul a deschis abcesul și a tratat măseaua. Operația a decurs normal, pacientul a plecat fără acuze. În mod surprinzător, în a treia zi rana s-a vindecat complet.

Pacient cu gingie sângerândă și cu paradontoză este tratat cu sprayul, reacția este imediată, sângerarea se oprește, iar după două săptămîni bolnavul constată că atrofierea gingiei se oprește si dinții slăbiți s-au  fixat in gingie.

 

Repararea unei carii dentare cu Lavyl 32 in doar 30 de zile1

 

O persoana care folosea  samponul Solvyl Hair pentru probleme cu psoriazis pe cap,a avut efecte vizibile dupa doar 3 utilizari.

Totodata a folosit produsele lavyl si pentru psoriazisul de pe corp,si a sesizat mancarimi minime .

ALTE AFECTIUNI TRATATE:

-Bolnavii prognosticați ”iremediabili” (fără speranță de vindecare) în cazul inflamației măduvii oaselor, pleacă vindecați în urma tratamentului cu sprayul, care se poate pulveriza direct în zona oaselor spongioase sau corticale.

-Aplicarea produsului s-a dovedit eficientă în tratarea ulcerațiilor , escarelor de decubit apărute la bolnavii imobilizați la pat,  la suferinzii de diabet, precum și la sindromul de ”piele de pergamen” la bătrîni apărut ca efect a utilizării steroizilor .

-Persoanele tratate astfel, după scurt timp, constatând efectele benefice, renunță la tratamentul tradițional și solicită sprayul..

-Operatie dubla pentru cancer de col uterin cu aplicarea a doua plase chirurgicale infectata si dureroasa vindecata in doar cateva zile

Analizele confirma rezultatul tratamentului!!!

Vezi mai mult

Poti afla mai multe informatii depre produsele Lavylites in linkurile de mai jos...

LAVYL AURICUM SI LAVYL AURICUM SENSITIVE

LAVYL 32 SPRAY BUCAL

LAVYL NOSE SPRAY NAZAL

LAVYL 3.1 SPRAY DE GURA ENERGIZANT

ULEI EXYOL STEM CELLS

LAVYL ALLIN - SUPOZITOARE

DETOXIFIEREA DE METALE GRELE CU SOLVYL FULLFLEX SI SOLVYL CC

DETOXIFIEREA LIMFEI CU LAVYL LYMPH

TRATAMENT PENTRU PAR SI SCALP LAVYL HAIR SI SOLVYL HAIR

GEL DE DUS LAVYL CLEAN SI SOLVYL CLEAN

BALSAM DE CORP LAVYL BODY SI SOLVYL BODY