CoQ10 Nano-Emulsie Lipozomala - cu absorbtie superioara si efect imediat – 50 ml

Cod produs: 20003
225,00 Lei
QuickSilver Scientific Cantitate Adauga in cos

Supliment alimentar sub forma lichidă cu continut de CoQ10 lipozomală. Coenzima Q10, cunoscută și sub denumirea de ubiquinonă este o substanta liposolubila, asemanatoare unei vitamine, prezenta in special in mitocondrii – bateriile energetice ale celulelor. Este o componenta a unui lant de transport de electroni si participa la respiratia celulara aeroba, care genereaza energie sub forma de ATP. In corpul uman, organele cu cele mai mari cerinte de energie – inima, ficatul, rinichii – au cea mai mare concentratie si cea mai mare nevoie de CoQ10.

  • Descriere
  • Comentarii
  • Cere detalii

CoQ10 (prescurtarea pentru coenzima Q10, cunoscută și sub denumirea de ubiquinonă) este singurul antioxidant solubil în grăsimi, pe care îl produce organismal uman - se găsește în abundență în toate membranele bogate în lipide a celor peste cincizeci de miliarde de cellule ale corpului uman. Este esențială în producția de ATP, moneda energetică universală a celulelor noastre. Menținerea unor niveluri adecvate de CoQ10 poate fi o parte esențială a sprijinului pentru sănătatea globală.

Fiecare 1 ml de CoQ10 lipozomal eliberează 30 mg coenzima Q10. O porție este de 2 pompe. Fiecare flacon conține 50 porții de 30 mg (două pompe).

CoQ10 este cel mai important antioxidant din mitocondrii, micile uzine energetice care funcționează ca bateriile regenerabile în fiecare celulă a corpului nostru.

Este bine cunoscută pentru susținerea sănătății cardiovasculare. Niveluri ridicate de CoQ10 se găsesc în mușchiul inimii, precum și în organele noastre de detoxifiere, cum ar fi rinichii și ficatul. CoQ10 reciclează și restabilește alți antioxidanți importanți, în special vitamina E. Această moleculă benefică poate susține funcționarea sănătoasă a sistemului respirator, a creierului, a sistemului nervos, a ochilor și chiar a sistemului reproducător și a sănătății parodontale.

Deoarece absorbția gastrointestinală a CoQ10 este îmbunătățită dramatic cu un format nanoemulsificat, Dr. Chris Shade a dezvoltat CoQ10 lipozomal, permițând absorbția directă în sânge. Pe lângă ratele excepționale de absorbție, aceste particule lipozomale și nanomulsionate foarte mici pot spori circulația nutrienților și furnizarea intracelulară.

Quicksilver Delivery SystemTM - cel mai avansat sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industria lipozomala, oferind o absorbție rapidă și o biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala

Mod de utilizare: cate 2 pompe(1ml) de doua ori pe zi, pe stomacul gol, cu cel puțin 10 minute înainte de mese. Țineți produsul în gura 30 de secunde înainte de a înghiți. Repetați până la doza recomandata de consultantul de specialitate. Poate fi amestecat în cantități mici de apă. Refrigerati de la deschidere. Utilizați în termen de 30 de zile de la deschidere.

 

INGREDIENTE ACTIVE

Cantitate/doză(1ml)

Coenzima Q10

30 mg

 

Fosfolipide

50 mg

Ingrediente: conservanti: glicerina, etanol, vitamina E/tocoferolsan si amestec natural de tocoferoli; apa; fosfolipide (din lecitina purificata de Floarea-soarelui/ Helianthus annuus); potentiatori de aroma: ulei natural de Portocale-dulci (Citrus sinensis)

 

A nu se depăsi doza recomandata pentru consumul zilnic! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată si un mod de viată sănătos! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Dacă sunteți insarcinata consultati specialistul!

A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul a 24 de luni de la data fabricatiei MFG. Lot: vezi ambalaj.

Producator: Quicksilver Scientific® SUA

Detinator notificare si Distribuitor: Global Wellness System SRL, str. Drumul Negru, 36 A, Voluntari, Ilfov, Romania.

Notificare SNPMAPS: AA12842/2019

Produse recomandate

D3-K2 Nano-Emulsie Lipozomala...

D3-K2 Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Fiecare 0,5 mL de Vitamina D3 / K2 Nano-emulsie livrează 2500 UI de vitamina D3 și 90 mcg de vitamina K2. O porție este o pompă. Fiecare flacon...

264,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Methyl B-Complex Nano-Emulsie...

Methyl B-Complex Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si effect imediat – 50 ml

Fiecare 1 ml de complex Metil B lipozomal conține -12,5 mg B1, 7,5 mg B2, 10 mg B3, 25 mg B5, 7,5 mg B6, 500 mcg B7, 500 mcg B9, 500 mcg B12, 25...

262,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Multivitamine Nano-Emulsie...

Multivitamine Nano-Emulsie Lipozomala - cu absorbtie superioara si efect imediat - 100ml

Fiecare 5 ml de Multivitamine Nano-Emulsie Lipozomala  eliberează 7890 mg de vitamina A (14% ca beta-caroten), vitamina B1 (clorhidrat...

290,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Vitamina C Lipozomala 1000 mg...

Vitamina C Lipozomala 1000 mg – cu absorbtie superioara si efect imediat – 120 ml

Vitamina C Lipozomala 1000 mg Quicksilver Scientific 120 ml – cu absorbtie superioara si efect imediat La administrarea orală a...

164,90 Lei Cantitate Adauga in cos
Vitamina C Lipozomala cu Acid...

Vitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic - cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Fiecare 2 ml de vitamina C liposomală cu acid R-lipoic furnizează 65 mg de sodiu, 500 mg de vitamină C Quali®-C și 25 mg de lipoat de sodiu R....

164,90 Lei Cantitate Adauga in cos