D3-K2 Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Cod produs: 60009
264,00 Lei
QuickSilver Scientific Cantitate Adauga in cos

Supliment alimentar sub forma lichidă cu continut de Vitamina D3-K2 lipozomală. O formula echilibrata ce sustine metabolismul normal ala calciului si fosforului, esentiale in mineralizarea oaselor, sustinerea sistemului imunitar, reglarea inflamatiei, dispozitia echilibrata. Vitamina K2 reduce riscul de calcificare arteriala si sustine metabolismul calciului adecvat in structurile vasculare.

Nano-emulsia lipozomala  D3-K2 Quick Silver Scientific este o combinație extrem de  absorbabilă pentru a satisface nevoile organismului!
Vitamina D, cea mai recunoscută ca fiind necesară pentru funcția normală a sistemului imunitar și sănătatea osoasă, are efecte sistemice mult mai mult decât atât.

Receptorii de vitamina D se găsesc în mai mult de 36 de tipuri de țesuturi ale corpului și s-a dovedit că influențează exprimarea a mii de gene, inclusiv cele asociate cu exprimarea enzimelor de detoxifiere.

Deficitul de vitamina K este obișnuit în boala cronică gastrointestinală, hepatică sau a vezicii biliare, în timp ce factori cum ar fi utilizarea antibioticelor și consumul redus de alimente pot, de asemenea, să contribuie la deficiență.

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior:

 • Sfere lipozomale cu un singur strat 40-100 nm , claritate fara egal 
 • Lecitina Pura din floarea soarelui  (Soy Free) 
 • Gust placut potrivit pentru administrare orala convenabila
 • Ambalare in sticla , produs in  SUA , Non-GMO  

 Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai avansat sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala.

 • Descriere
 • Comentarii
 • Cere detalii

Fiecare 0,5 mL de Vitamina D3 / K2 Nano-emulsie livrează 2500 UI de vitamina D3 și 90 mcg de vitamina K2. O porție este o pompă. Fiecare flacon conține 100 de porții.

Deoarece absorbtia vitaminei D poate fi afectata de dieta, stilul de viata, varsta, sanatate, interventii chirurgicale, obezitate si variatii genetice, Dr. Shade a dezvoltat vitamina D3 / K2 Nano-Emulsie, facand vitaminele lipo-solubile foarte absorbabile.

Beneficii pentru sanatate 

Deși cantități mici de vitamina D2 se găsesc în alimente cum ar fi gălbenușul de ou, migdalele, somonul și brânza, forma vitaminei D3 este de până la zece ori mai eficace decât D2 la creșterea 25 (OH) D - forma majoră circulantă a vitaminei D în corpul uman. Vitamina K2 funcționează în armonie cu vitamina D și poate reduce depozitele dăunătoare de calciu în artere, rinichi, articulații și țesuturile moi. Vitamina K2 poate ajuta de asemenea vitamina D în menținerea oaselor noastre puternice. Formula Quicksilver conține o formă foarte bioactivă de vitamină K2 numită menachinonă-7 sau MK-7. Are un timp de înjumătățire lung legat de niveluri serice stabile.S-a demonstrat că MK-7 are un timp de înjumătățire mai lung decât Vitamina K1, rezultând un nivel mai stabil în ser.

Vitamina D este fi una dintre cele mai importante substanțe nutritive pentru sănătatea generală.Vitamina D poate permite organismului nostru să absoarbă eficient calciul și poate contribui la sănătatea osoasă. Poate ajuta cu funcția imună normală, poate ajuta la reglarea inflamației și poate contribui la o dispoziție echilibrată.

Vitamina D este foarte eficientă atunci când este administrată împreună cu vitamina K2. Deși este considerată o vitamină (un nutrient necesar în dieta), vitamina D seamănă mai mult și acționează ca un hormon steroid care influențează în general fiziologia.

Deficitul de vitamina D (definit ca concentrații plasmatice de 25-hidroxivitamină D [25 (OH) D] ≤20 ng / ml) este comun, studiile epidemiologice indicând că mai mult de 40% din populație este deficitară.

Deficitul de vitamina D este mai frecvent la persoanele cu culoarea pielii închise, expunerea redusă la soare și starea generală de sănătate scăzută. Vitamina D3 s-a dovedit a fi de până la 3 ori mai eficace decât vitamina D2 (calciferol) la creșterea serului 25) D.

Vitamina K și D au interdependență în funcțiile metabolice, deoarece vitamina K joacă un rol în direcția depunerii  de calciu la matricea osoasă și insuficiența poate fi asociată cu calcificarea țesuturilor moi și cu densitatea minerală osoasă mai scăzută.

Deficitul de vitamina K este obișnuit în boala cronică gastrointestinală, hepatică sau a vezicii biliare, în timp ce factori cum ar fi utilizarea antibioticelor și consumul redus de alimente pot, de asemenea, să contribuie la deficiență.

Dimensiune redusă controlată, verificată prin dispersarea luminii dinamice laser pe fiecare lot (dimensiunea medie : 20-100 nm );Gust plăcut, potrivit pentru livrarea intra-bucală ; Livrarea precisă a pompei face ca dozajul direct din sticla să fie convenabil și ușor.

Livrare intraorală pentru cea mai bună disponibilitate sistemică; Poate fi dispersat în apă sau în alt lichid când se dorește.

Mod de utilizare: 1 - 2 pompe o dată pe zi, pe stomacul gol, cu cel puțin 10 minute înainte de mese. Țineți produsul în gură 30 de secunde înainte de a-l înghiți. Repetați până la doza dorită sau conform recomandărilor specialistului. Poate fi amestecat în cantități mici de apă. Se recomandă ca persoanele care iau mai mult decât 2500 UI de vitamina D pe zi să monitorizeze nivelul acesteia în sânge. Utilizați în termen de 6 luni de la deschidere.

Știința din spatele produsului PREZENTARE VIDEO

Conceptul QUICKSILVER SCIENTIFIC din SUA – Leader in Detox si Livrare Lipozomala , apartinand Dr. Christopher Shade -  o perspectivă cu totul nouă in folosirea suplimentelor alimentare în general

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior.

Cum putem identifica lipozomii de buna calitate . De ce sistemul de optimizare al sanatatii sanatatii Quicksilver Scientific este cel mai A V A N S A T sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate :

 • Sfere lipozomale cu un singur strat 40-100 nm , claritate fara egal ; Lecitina Pura din floarea soarelui  (Soy Free);
 • Gust placut potrivit pentru administrare orala convenabila ;Ambalare in sticla ; Made in SUA ;  Non-GMO  Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific, cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .
 • Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine
 • Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general
 • Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior. În virtutea sferelor noastre mai mici 40-100 nm , mai stabile, cu un singur strat, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate disponibile, diferența este literalmente clară: 
 • Produsele  lipozomale  Quicksilver Scientific au o  C L A R I T A T E care se poate obține numai cu lipozomi care sunt suficient de mici pentru a trece în celule și pentru a intra direct în sânge, garantând o biodisponibilitate optimă.
 • Lipozomii Quicksilver  sunt sfere microscopice fabricate din fosfolipide (blocurile de bază ale membranelor celulareu). Fosfolipidele încapsulează un compus, cum ar fi vitamina C , în scopul de a ocoli procesele digestive care în mod normal degradează sau limitează absorbția compusului. Lipozomii demonstrează abilitatea de a traversa bariera hemato-encefalică, depozitează încărcătura intracelulară și sporesc circulația limfatică a compușilor terapeutici.
 • În plus, fosfolipidele pure  care compun Lipozomii Quicksilver  sunt asemanatoare cu membranele celulare si în acest mod asigură funcția adecvată a membranei pentru a facilita absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare și a toxinelor.
 • La cea mai înaltă expresie, lipozomii Quicksilver  aduc puterea terapiei intravenoase într-o livrare orală convenabilă. 

Totuși, NU toti lipozomii de pe piata sunt creați în mod egal din punct de vedere calitativ

 • cele mai multe forme de lipozomi de pe piață utilizează grade scăzute de fosfolipide, de exemplu  lecitină brută, în loc de amestecurile de fosfolipide cu fosfatidilcolină de mare valoare , necesare pentru un lipozom bun
 • utilizeaza lecitina din SOIA modificata genetic
 • producătorii de nutraceutice utilizează de obicei metode ieftine de forfecare, rezultând particule mari (200-600nm), slab absorbabile.
 • Quicksilver Delivery Systems® îmbunătățește tehnologia de livrare lipozomală de bază cu sfere mai mici, mai stabile, bine distribuite, cu un singur strat (numite vezicule unilamelare), fabricate din cele mai înalte ingrediente disponibile. Aceste vezicule mici încep să se absoarbă de îndată ce au atins gura, astfel încât să puteți obține o absorbție ridicată înainte ca acestea să fie modificate de procesele dure din tractul digestiv. 
 • Quicksilver Scientific utilizează aceleași echipamente de înaltă tehnologie, procese riguroase de productie si control , formule cu dimensiuni reduse ale particulelor utilizate de companiile farmaceutice.

 DESPRE VITAMINA D3 - K2  LIPOZOMALA  DIN PERSPECTIVA DR SHADE 

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Doza zilnică: 0,5 ml (o pompă)

Nr. Doze pe recipient: 100

Cantitate pe doză

DZR %

Vitamina D

        (cholecalciferol (D3))

2500UI

625 %

Vitamina K

        (menachinona-7 (K2))

90 mcg

110 %

Fosfolipide (din lecitina purificata din floarea soarelui)

27 mg

**

Alte ingrediente: Apă, Glicerină, Etanol, Vitamina E(Tocofersolan si mix de Tocoferoli naturali), Uleiuri naturale de citrice

%DZR - procent din doza zilnică recomandată **Doza zilnică nu a fost stabilită

A nu se depăsi doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată si un mod de viată sănătos! Nu lăsați la indemana copiilor! Dacă sunteți insarcinata consultati specialistul!

Valabilitate 24 de luni de la data inscrisa pe ambalaj MFG

Produse recomandate

Methyl B-Complex Nano-Emulsie...

Methyl B-Complex Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si effect imediat – 50 ml

Fiecare 1 ml de complex Metil B lipozomal conține -12,5 mg B1, 7,5 mg B2, 10 mg B3, 25 mg B5, 7,5 mg B6, 500 mcg B7, 500 mcg B9, 500 mcg B12, 25...

262,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Multivitamine Nano-Emulsie...

Multivitamine Nano-Emulsie Lipozomala - cu absorbtie superioara si efect imediat - 100ml

Fiecare 5 ml de Multivitamine Nano-Emulsie Lipozomala  eliberează 7890 mg de vitamina A (14% ca beta-caroten), vitamina B1 (clorhidrat...

290,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Vitamina C Lipozomala 1000 mg...

Vitamina C Lipozomala 1000 mg – cu absorbtie superioara si efect imediat – 120 ml

Vitamina C Lipozomala 1000 mg Quicksilver Scientific 120 ml – cu absorbtie superioara si efect imediat La administrarea orală a...

164,90 Lei Cantitate Adauga in cos
Vitamina C Lipozomala cu Acid...

Vitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic - cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Fiecare 2 ml de vitamina C liposomală cu acid R-lipoic furnizează 65 mg de sodiu, 500 mg de vitamină C Quali®-C și 25 mg de lipoat de sodiu R....

164,90 Lei Cantitate Adauga in cos