Vitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic - cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Cod produs: 60010
164,90 Lei
QuickSilver Scientific Cantitate Adauga in cos

Supliment alimentar sub forma lichidă (nanoemulsie) cu continut de Vitamina C si Acid R-Lipoic, antioxidanți combinati ce sustin sistemul imunitar, sinteza colagenului, neutralizarea radicalilor liberi, niveluri crescute de Vitamina E si Glutation. Esentiale in detoxifiere si eliminarea metalelor. Neuroprotectiv  prin sustinerea functiei mitocondriale sanatoase.

Combinata cu Acidul R-Lipoic  intr-un sistem de livrare nanolipozomal, suplimentul Vitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic valorifica puternic potentialul vitaminei C cu puterea unui sistem complet de functionare a glutationului.

Sistemul Quicksilver Scientific pentru eliberarea de vitamina C (cu acidul R-lipoic) este forma cea mai absorbabilă de vitamina C profesională.

Spre deosebire de vitamina C solubilă în apă și vitamina E solubilă în grăsimi, R-lipoat de sodiu  funcționează atât în medii apoase cât și uleioase, în interiorul celulei și în structurile extracelulare

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior:

 • Sfere lipozomale cu un singur strat 40-100 nm , claritate fara egal 
 • Lecitina Pura din floarea soarelui  (Soy Free) 
 • Gust placut potrivit pentru administrare orala convenabila
 • Ambalare in sticla , produs in  SUA , Non-GMO  

 Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai avansat sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala.

 • Descriere
 • Comentarii
 • Cere detalii

Fiecare 2 ml de vitamina C liposomală cu acid R-lipoic furnizează 65 mg de sodiu, 500 mg de vitamină C Quali®-C și 25 mg de lipoat de sodiu R. Portia zilnica de servire este de 4 pompe. Fiecare flacon conține 25 de porții.

Sistemul Quicksilver Scientific pentru eliberarea de vitamina C (cu acidul R-lipoic) este forma cea mai absorbabilă de vitamina C profesională.

Beneficii pentru sanatate 

Combinata cu Acidul R-Lipoic  intr-un sistem de livrare nanolipozomal, suplimentul Vitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic valorifica puternic potentialul vitaminei C cu puterea unui sistem complet de functionare a glutationului.

Acidul R-lipoic este cel mai activ izomer al acidului alfa-lipoic, care este un antioxidant versatil. Are caracteristici importante care contribuie la sănătatea ficatului, a nervilor și a ochilor.

Vitamina C este esențială pentru orice program de detoxifiere deoarece alimentează sistemul care elimină toxinele. De asemenea, este foarte eficient în îndepărtarea plumbului și a altor metale grele din sistemul nostru și în combaterea radicalilor liberi care se formează în ficat în timpul primei faze de dezintoxicare.

Acidul R-lipoic (ca R-lipoat de sodiu) are o capacitate foarte bine documentată de a potența sistemul de glutation cu calea de transcriere nucleară Nrf2. Această combinație de forme lipozomale de vitamina C și a acidului R- lipoic într-un sistem  nanolipozomal de livrare  exploatează potențialul maxim de vitamina C.

Ca antioxidant, Acidul R-Lipoic  are și alte funcții:Restaurează forma oxidată a altor antioxidanți: direct - vitamina C și indirect - vitamina E.

 • Crește conținutul intracelular și extracelular al glutationului - principalul antioxidant produs de organismul însuși;
 • Chelateaza  și elimină din organism excesele de metale: cupru, mangan, zinc,  cadmiu, , mercur, arsenic
 • Previne protecția glicozilării (formarea compușilor cu glucoză) , combătând astfel complicațiile diabetului zaharat.

Absorbția vitaminei C convenționale pe cale orală se diminuează rapid imediat după ingerare(de exemplu, aproximativ 19% pentru 1000 mg vitamina C orală ajunge în sânge). Furnizarea prin forma lipozomală crește în mod semnificativ absorbția și pentru anumiți compuși poate furniza o eliberare intracelulară mai mare decât administrarea intravenoasă.

Vitamina C este esențială pentru orice program de detoxifiere deoarece alimentează sistemul care elimină toxinele. De asemenea, este foarte eficient în îndepărtarea plumbului și a altor metale grele din sistemul nostru și în combaterea radicalilor liberi care se formează în ficat în timpul primei faze de dezintoxicare.

Chiar și în cantități mici Vitamina C ne poate proteja de deteriorarea radicalilor liberi. Este vital pentru funcția imună și este un cofactor esențial în multe reacții enzimatice din organism.

Vitamina C este esențială pentru producerea de colagen a organismului și formarea vaselor de sânge, cartilajului, ligamentelor, tendoanelor și pielii. Este necesară pentru vindecarea rănilor și pentru repararea țesuturilor în organism. În forma tamponată de ascorbat de sodiu utilizată aici, este bine tolerată. Acidul R-lipoic (ca R-lipoat de sodiu foarte biodisponibil) poate susține acțiunea vitaminei C. Este o moleculă puternică care poate susține funcția mitocondrială sănătoasă și poate ajuta organismul să elimine metalele.

Atât vitamina C, cât și acidul R-lipoic pot ajuta la susținerea producției de glutation, antioxidantul nostru principal și cea mai importantă moleculă de detoxifiere.

Cu dozarea orală a vitaminei C convenționale, absorbția scade odată cu creșterea dozei datorită saturației gastrointestinale sau a "toleranței intestinale". Din acest motiv, doctorul Dr. Christopher Shade a dezvoltat Vitamina C lipozomală, permițând dozarea eficientă la nivel înalt . În plus, formula utilizează Quali®-C, o vitamină C premium "tamponată" sub formă de ascorbat de sodiu. Vitamina C tamponată este în general mai bine tolerată de cei cu sensibilitate gastrointestinală. La rândul său, R-lipoatul de sodiu poate atinge concentrațiile plasmatice maxime în zece până la douăzeci de minute.

Quicksilver Delivery SystemTM - cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala. 

Mod de utilizare: 2 ml (4 pompe) pe zi pe stomacul gol, cu cel putin 10 minute înainte de masă Tinenti în gură timp de 30 de secunde înainte de a înghiti. Repetati până ajungeti la doza dorită sau în conformitate cu reomandările specialistului. Poate fi amestecat în cantități mici de apă. A se folosi în 30 de zile de la deschidere. Refrigerați după deschidere.  

Alte utilizări dincolo de detoxifiere: Suportul imun în timpul sezonului rece și al gripei ;Vitamina C și acidul R-Lipoic Lipozomal stimulează activitatea fibroblastică pentru a susține producția de colagen în cazul aplicării topice.

Pentru aplicare topică, o pompă poate acoperi fața pentru un tratament zilnic sau poate folosi mai multe pompe ca o mască și se lasă timp de 10-15 minute; pielea poate fi reumezită și lăsată timp de încă 10 minute înainte de clătirea excesului.

 Știința din spatele produsului PREZENTARE VIDEO

Conceptul QUICKSILVER SCIENTIFIC din SUA – Leader in Detox si Livrare Lipozomala , apartinand Dr. Christopher Shade -  o perspectivă cu totul nouă in folosirea suplimentelor alimentare în general

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior.

Cum putem identifica lipozomii de buna calitate . De ce sistemul de optimizare al sanatatii sanatatii Quicksilver Scientific este cel mai A V A N S A T sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate :

 • Sfere lipozomale cu un singur strat 40-100 nm , claritate fara egal ; Lecitina Pura din floarea soarelui  (Soy Free);
 • Gust placut potrivit pentru administrare orala convenabila ;Ambalare in sticla ; Made in SUA ;  Non-GMO  Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific, cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .
 • Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine
 • Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general
 • Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior. În virtutea sferelor noastre mai mici 40-100 nm , mai stabile, cu un singur strat, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate disponibile, diferența este literalmente clară: 
 • Produsele  lipozomale  Quicksilver Scientific au o  C L A R I T A T E care se poate obține numai cu lipozomi care sunt suficient de mici pentru a trece în celule și pentru a intra direct în sânge, garantând o biodisponibilitate optimă.
 • Lipozomii Quicksilver  sunt sfere microscopice fabricate din fosfolipide (blocurile de bază ale membranelor celulareu). Fosfolipidele încapsulează un compus, cum ar fi vitamina C , în scopul de a ocoli procesele digestive care în mod normal degradează sau limitează absorbția compusului. Lipozomii demonstrează abilitatea de a traversa bariera hemato-encefalică, depozitează încărcătura intracelulară și sporesc circulația limfatică a compușilor terapeutici.
 • În plus, fosfolipidele pure  care compun Lipozomii Quicksilver  sunt asemanatoare cu membranele celulare si în acest mod asigură funcția adecvată a membranei pentru a facilita absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare și a toxinelor.
 • La cea mai înaltă expresie, lipozomii Quicksilver  aduc puterea terapiei intravenoase într-o livrare orală convenabilă. 

Totuși, NU toti lipozomii de pe piata sunt creați în mod egal din punct de vedere calitativ

 • cele mai multe forme de lipozomi de pe piață utilizează grade scăzute de fosfolipide, de exemplu  lecitină brută, în loc de amestecurile de fosfolipide cu fosfatidilcolină de mare valoare , necesare pentru un lipozom bun
 • utilizeaza lecitina din SOIA modificata genetic
 • producătorii de nutraceutice utilizează de obicei metode ieftine de forfecare, rezultând particule mari (200-600nm), slab absorbabile.
 • Quicksilver Delivery Systems® îmbunătățește tehnologia de livrare lipozomală de bază cu sfere mai mici, mai stabile, bine distribuite, cu un singur strat (numite vezicule unilamelare), fabricate din cele mai înalte ingrediente disponibile. Aceste vezicule mici încep să se absoarbă de îndată ce au atins gura, astfel încât să puteți obține o absorbție ridicată înainte ca acestea să fie modificate de procesele dure din tractul digestiv. 
 • Quicksilver Scientific utilizează aceleași echipamente de înaltă tehnologie, procese riguroase de productie si control , formule cu dimensiuni reduse ale particulelor utilizate de companiile farmaceutice.

 DESPRE VITAMINA C LIPOZOMALA  CU ACID R-LIPOIC DIN PERSPECTIVA DR SHADE  

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Doza zilnică: 2 ml (4 pompe)

Nr. Doze pe recipient: 25

Cantitate pe doză

DZR %

QualiTM -C Vitamina C

        (din Ascorbat de Sodiu European)

500 mg

556%

Sodiu

65 mg

<3%

R-Lipoat de Sodiu

25 mg

**

Fosfatidilcolina

134 mg

**

Alte ingrediente: Apă, Glicerină, Etanol, Uleiuri naturale de citrice

%DZR - procent din doza zilnică recomandată **Doza zilnică nu a fost stabilită

A nu se depăsi doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată si un mod de viată sănătos! Nu lăsați la indemana copiilor! Dacă sunteți insarcinata consultati specialistul!

Valabilitate 24 de luni de la data inscrisa pe ambalaj MFG

Produse recomandate

D3-K2 Nano-Emulsie Lipozomala...

D3-K2 Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si efect imediat - 50 ml

Fiecare 0,5 mL de Vitamina D3 / K2 Nano-emulsie livrează 2500 UI de vitamina D3 și 90 mcg de vitamina K2. O porție este o pompă. Fiecare flacon...

264,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Methyl B-Complex Nano-Emulsie...

Methyl B-Complex Nano-Emulsie Lipozomala – cu absorbtie superioara si effect imediat – 50 ml

Fiecare 1 ml de complex Metil B lipozomal conține -12,5 mg B1, 7,5 mg B2, 10 mg B3, 25 mg B5, 7,5 mg B6, 500 mcg B7, 500 mcg B9, 500 mcg B12, 25...

262,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Multivitamine Nano-Emulsie...

Multivitamine Nano-Emulsie Lipozomala - cu absorbtie superioara si efect imediat - 100ml

Fiecare 5 ml de Multivitamine Nano-Emulsie Lipozomala  eliberează 7890 mg de vitamina A (14% ca beta-caroten), vitamina B1 (clorhidrat...

290,00 Lei Cantitate Adauga in cos
Vitamina C Lipozomala 1000 mg...

Vitamina C Lipozomala 1000 mg – cu absorbtie superioara si efect imediat – 120 ml

Vitamina C Lipozomala 1000 mg Quicksilver Scientific 120 ml – cu absorbtie superioara si efect imediat La administrarea orală a...

164,90 Lei Cantitate Adauga in cos