Cum putem salva albinele de la dispariție?

Matrix Drops și albinele

 Să protejăm albinele cu MATRIX DROPS.

  Înainte de a vă prezenta protocolul nostru de salvare a albinelor din întreaga lume cu MATRIX DROPS, permiteți-mi un scurt tur al istoriei care să ilustreze fundalul psihologic al subiectului la care ne referim.

  Hunii, strămoșii maghiarilor (ungurilor), au avut o relație emoțională profundă cu albinele. Albinele regină simbolizează puterea supremă în societățile în care respectul pentru femei este important și inevitabil.

  În timpul explorării mormintelor huniilor și sciților, au fost descoperite câteva albine de aur.

  Merovech, fiul Prințului hun Attila, știa fără îndoială, că “albina de aur’’ era simbolul Dinastiei Merovingiene. În Tour, Belgia, nepotul lui Merovech, Chlodio, a descoperit în mormântul Regelui Frankish, albine de aur, simboluri  care au fost găsite de asemenea, în timpul unei explorări ale criptei din Notre Dame.

 

 Conform cercetărilor lingvistice și istorice, Emese, care avea origine  huno-sciită, a fost fertilizată de Dumnezeu în timpul unei “călătorii astrale”. Ca fruct al acestui fapt, s-a născut Almos (‘almus’”, in latină, ‘sfânt’), al cărui fiu, Arpad, a primit nume unguresc.

 Inițial, etimologia cuvântului consta din ‘bee’ si ‘gar’ (mulțime), beegar, aka ‘mahgar’, care mai târziu, a devenit ‘magyar’ (ungur). În trecutul nostru lingvistic, erau numiți unguri cei care respectau ‘femeile’ necondiționat (Emese, ‘Regina-Mama’). ‘Bee’ în limba maghiară, înseamnă pânte. Un organ frumos unde ‘’creația’ se dezvoltă și in acest special izvor, își are originea națiunea noastră.

 Mai mult se poate citi în cartea lui András Kovács-Magyar, “Cel mai mare Secret: Adevărul”.

În trecut, în Asia Orientală, femeile erau considerate simple obiecte pentru reproducerea sexuală, contrar mentalității altor națiuni cum ar fi sciții, hunii și ungurii de astăzi.

De-a lungul secolelor, diferite națiuni din Asia în mod repetat, au încercat să distrugă ungurii. În ultima vreme, albinele au intalnit un dușman asemănator, căpuțele asiatice (varroa destructor), care omoară albinele. Albinele sunt amenințate peste tot în lume de acest parazit agresiv și pericolul crește așa cum reiese din relatări recente.

Noi nu suntem nici dermatologi veterinari, nici experți în cercetarea insectelor. Noi nu fabricăm chimicale, otrăvuri sau droguri. Dar noi deținem o esență, invenție care restabilește starea spirituală normală a minții multor animale și plante în vremuri grele, fără speranță. Astfel, acestea sunt capabile să înceapă o viață ‘nouă’.

Este ciudat să credem că suntem obligați să salvam albinele doar pentru că am citit aceste randuri. Noi facem parte din același protocol cu cercetătorii care încearcă permanent, să salveze albinele.

Aș dori să vă prezint un nou produs Matrix Drops, cercetarea noastra experimentală, care are ca scop mărirea forței fizice și mentale a albinelor. Noi ținem cont de faptul că și alte pericole le amenință. Aceste pericole sunt efectele pesticidelor, rezistența la antibiotic, ambele acționând în corpul unui individ precum și în întreaga colonie.

În zilele noastre, în care toată lumea promite și garantează totul, noi nu promitem și nici nu garantăm, ci oferim rezultate. Radiestezia poate detecta ‘mărimea aurei’ fiecărui stup. Cei care folosesc produsele noastre, Matrix Drops, pot chema un specialist experimentat, calificat în domeniul radiesteziei, să măsoare aura oricărui stup. Surprinzător, așa cum probabil ați auzit, aura coloniilor din stup se va mări  folosind Matrix Drops. Pe măsură ce aura crește, cu siguranță și energia, puterea, vitalitatea și spiritul vor crește.

Urmăriți cu atenție evoluția coloniei de albine care consumă Matrix Drops și mai ales, schimbarea stării lor de infecție și contaminare. Parcurgerea acestui articol poate fi un real ajutor pentru crescătorii de albine și fermele din lume unde se practică apicultura. Acesta deschide uși noi pentru prevenirea pierderilor lor dezamăgitoare și dureroase.

 

 Complexul nostru Matrix Drops are la bază apa, nu conține niciun fel de chimicale, pesticide, doar ‘informație elementară’, pură. Este un produs pregătit cu o metodă specifică fizicii cuantice.

 

 Există două tipuri în acest moment, pe care noi le incurajăm: 2019 și 2020. Vă recomandăm 2019 pentru uz zilnic și 2020 pentru consum lunar. Unii crescători de albine înmoaie hârtie în produs și apoi o așează în stupi. Pentru că sunt insecte inteligente, acestea elimină din stup orice material străin sau obiect necunoscut. Prin urmare, ele intră în contact cu hârtia înmuiată care conține Matrix Drops. Matrix Drops sunt purtătoare excelente de informații, astfel că o mică cantitate este suficientă pentru a impregna zona din jurul albinelor.

Kovács-Magyar András