Desemnat cel mai bun centru de medicină integrativă și frumusețe

Global Wellness System

Centrul de evenimente Ambasad’or din Otopeni a găzduit cea de a cincea ediție a premiilor Star Awards Gala by Adela Diaconu, eveniment în cadrul căruia centrul de medicină integrativă și frumusețe organică Global Wellness System a primit diplomă de excelență.

De profesie inginer chimist, Aurelia Dumitru are meritul de a fi creat în România conceptul Global Wellness System, unicul centru din România ce propune frumusețe organică sută la sută și medicină integrativă. Acest concept a fost creat în urmă cu aproape doi ani, iar de atunci locul se bucură de o recunoaștere tot mai mare a celor care apreciază frumusețea de calitate, naturală, fără agenți chimici și E-uri.

2

Pasiunea pentru tot ce e natural şi neinvaziv a determinat-o pe Aurelia Dumitru să construiască Global Wellness System, concept construit pentru un stil de viață sănătos, educație valoroasă și bunăstare implicită pe toate planurile, prevenția și menținerea sănătății cu soluții de medicină integrativă, frumusețe și sănătate deopotrivă cu produse organice etice și biodinamice.
Realizatoarea tv Iuliana Marciuc, actriţa Claudia Motea, cântăreaţa Nico, Alina Laufer, prezentatoarea Antenei 1, Anca Lungu, campioana olimpică Monica Roșu, Alexandra Stănescu, câştigătoarea Miss World Romania 2011, Adrian Enache, Ciprian Anton, Virgil Stănescu, Doinița Mihaela Oancea sau Sorana Darclee, cu toții au apelat de-a lungul timpului la serviciile de medicină și frumusețe Global Wellness System și s-au declarat încântați de tratamentele de care au beneficiat.

6