Interviu cu domnul Kovacs-Magyar Andras

Matrix Drops prin ochii unui reporter curios

Salutam stimatii telespectatori !

In emisiunea Alb – Negru,avem un invitat care a stat deja de cealalta parte a microfonului. Suntem din nou musafiri ai domnului Kovacs-Magyar Andras.

Am asteptat foarte mult aceasta intalnire, in urma cu cateva luni ne-am gandit, sa va prezentam acest nou aparat despre care am vorbit deja.

 

 • Va salut Andras, multumesc ca din nou ne intalnim in aceasta casa, ceea ce este o mare placere. De luni de zile m-am pregatit si eu. De altfel, am testat acest aparat mai demult, asa ca astept foarte mult sa vad daca si ce anume s-a schimbat la mine in ultimele luni, mai exact ce face Andras, inventatorul aparatului? Despre ce este deci vorba aici?
 • Sarut mana draga Aniko, ma bucur foarte mult ca ne putem intalni. Despre ce este vorba? Povestea va fi lunga. Am speranta ca vom putea sa ne plimbam in aceasta poveste in asa fel ca si un laic sa o poata intelege. Pentru asta avem foarte mare nevoie de dvs, ca sa imi adresati asemenea intrebari, care pentru inventator poate par banale, dar pentru telespectatori sa fie edificatoare. Acum rolul principal va fi al dvs.
 • Promit sa intreb cu mintea limpede, pentru ca intradevar doar asa vom putea aduce acest subiect aproape de oameni. Deci, ce putem testa cu acest computer?
 • Aparatul, Matrix Drops Computer, s-a nascut pentru a ne arata realitatea invizibila, simtirile, gandurile, tensiunile interioare ale oamenilor si sa ni le si afiseze in scris. Face asta in timp si spatiu deopotriva. Sa nu va mirati cand, poate, aparatul va va arata care a fost relatia dvs cu mama sau tatal dvs. Ce atitudini sufletesti aveti, ce calitati pozitive sau “netratabile” aveti. Pe acestea Freud le-a numit convingeri certe. Jung spunea ca fiecare dintre noi avem un eu intunecat, eul nostru din lumea invizibila, care eventual ne trimite ganduri si idei rele. Totodata avem si un eu pozitiv, care ne trimite ganduri si idei bune. Rolul computerului este sa ne arate ambele laturi ale eului nostru, cu conceptiile noastre cu tot.
 • Adica acele convingeri pe care prin educatia si traiectoria vietii ni le-am insusit si pe care acum le traim ca si realitati.
 • Asa este. Si asa de tare ne tinem de cate o convingere, ca de poseta, pentru ca este a noastra.
 • Si ne influenteaza.
 • Si ne influenteaza dar cand descoperim si recunoastem asta, atunci putem face un pas in fata in dezvoltarea noastra spirituala si sufleteasca. Aceasta recunoastere dureaza o clipa – cum spunea Iisus “va spun ca e de ajuns o clipa ca sa renasteti”, sau 1 an sau 10 ani, la fiecare om e altfel. Prin intermediul computerului vom vedea negru pe alb proiectia eului nostru, acea stare a eului in care tocmai suntem. Aparatul ne arata soarta noastra de moment. Nu este vorba aici ca sa incercam sa ne convingem unul pe altul, sa dezbatem, sau sa recunoastem, ci, draga Aniko, am sa te conectez acum cu sufletul tau. Astfel, sufletul tau iti va trimite mesaje.
 • Acum apar primii necredinciosi: cum poate computerul sa faca asta? Pe ce se bazeaza?
 • Acest sistem este deopotriva computer si senzor bio, asta il face special. Senzorul bio este omul insusi. Ne putem indoi de afirmatiile cuiva sau de filozofarile sale. Aici e vorba de un sistem matematic, un aparat digital, a carui esenta este ca stie raspunsul corect in mod obiectiv.
 • Cum adica afisam sufletul meu, cum putem afisa ceva ce nu putem atinge sau intelege?
 • Deci, putem intelege acele lucruri pe care le putem percepe cu cele 5 simturi ale noastre: vaz, gust, tactil, miros, auz. Se spune ca avem si al 6-lea simt, dar aici omul incepe sa fie neincrezator. Cu totii avem senzatii, dar acestea sunt mereu putin nesigure, petru ca nu stim daca sunt reale sau nu. Ramane indoiala: oare simt corect?
 • Asa este
 • Asta e al 6-lea simt. Simt ceva dar nu sunt sigur ce anume. Acest computer pe acest al 6-lea simt l-a intrecut cu obiectivitatea celui de al 7-lea simt. Anume, in computer sunt programate mai multe mii de “modele” si de aici ne da raspunsuri. Fiecare model se regasezte intr-un Matrix Drops.
 • De unde ati stiut dl Andras ca asta se poate afisa?
 • De 25 de ani visez despre asta. Timp de 25 de ani, cu ajutorul unui biotenzor am investigat adevarul lumii invizibile. Radiatiile pamantului, aurele, prezentele spirituale, iar batul imi raspundea cu da sau nu la intrebarile adresate. Avand in vedere ca si despre bat multi spun ca e subiectiv, in mod real tot in lumea celui de al 6-lea simt umblam, cu un sensibil care spunea da sau nu, cu un biotenzor. Vechiul vis s-a intalnit undeva cu formatia mea initiala de inginer electronist. Am creat un astfel de aparat care in mod obiectiv “a pasit” in lumile noastre invizibile. Cea mai mare problema a fost ca nu a existat biosenzor care sa simta aceste fine realitati ale sufletului, simturilor, gandurilor si apoi un aparat care sa le afiseze pe acestea in mod obiectiv.
 • Acestea sunt vibratii.
 • Stiinta a considerat pentru mult timp ca sunt vibratii. Ati intrebat despre ceva fantastic. Daca azi am intreba cercetaorii lumii, inclusiv cei ce se ocupa de fizica cuantica, sau chiar daca ar sta aici cu noi Albert Einstein – cercetatorii nu pot iesi de sub rezerva vibratiilor. Pentru ca ei spun ca tot ce are 3 dimensiuni este material, si ce nu se poate vedea este vibratie. Sa analizam cateva exemple usoare: lumina este miscarea rapida a unor mici particule materiale, dar totodata este si fenomen de tip unda. Asta au spus cei ce se ocupa de fizica cuantica: lumina are dubla natura, cand materie, cand unda. Specific aici ca si noi avem dubla natura: suntem cand materie, cand unda. Dincolo de asta este ceva ce nu este materie si nici vibratie, ci ceva cu totul diferit. Aceasta tema, acest domeniu, aceasta dimensiune, nu a fost cercetata pana acum nici de fizicienii cuantici.
 • Si asta va necesita 100 de ani ca si studiul vibratiei?
 • Nu cred, pentru ca a aparut un aparat, care ne arata obiectiv, ca dincolo de materie si de vibratie mai exista o lume: cea a informatiei. Informatia nu este legata nici de materie si nici de vibratie, ci e o cu totul alta dimensiune. Ceea ce este fantastic este ca exista un aparat care poate atinge aceasta a 7-a dimensiune, o poate masura, o poate descifra si o poate formula in scris.
 • Ce parere au cercetatorii americani? Stim ca si cercetatorii de la NASA sunt preocupati de aceasta chestiune.
 • NASA a avut deja un aparat asemanator, care a fost numit “sistem de feedback”. Primul experiment dateaza de acum 15-20 de ani, cand de pe Pamant a fost verificata starea cosmonautilor, si astfel stiau in ce stare se aflau. Pe atunci ei puteau sa perceapa doar vibratiile. Poate ca nici nu se gandeau ca ar exista si alte campuri. Pentru ca lumea vibratiilor este imateriala, ea nu se poate vedea cu ochiul. Totusi, are niste legi fizice foarte serioase. Lumea informatiei este intr-o alta dimensiune.
 • Acolo nu sunt legi fizice?
 • Acolo sunt alte reguli. De exemplu: o lege a fizicii este cea a actiunii si reactiunii. Legea energiilor: daca ridicam un emitator tv sau radio si incepem sa transmitem emisiunea, puterea scade cu patrimea distantei. La un moment dat ajung intrun loc unde nu mai prind emisia. Asta este una din legile raspandirii energiei. Dar, totusi, exista o alta lume, lumea informatiilor. Unde, daca o informatie ajunge in eter, ea creste cu patrimea timpului.
 • ...
 • In timp ce energia scade cu patrimea distantei, in opozitie cu ea, informatie creste cu patrimea timpului.
 • Asta este explicatia pentru tratamentele la distanta?
 • Una dintre explicatii
 • Pentru ca niciodata nu ne putem imagina de la ce anume functioneaza. Eu am experimentat cum functioneaza, dar nu am inteles. Dar, pentru ca am experimentat, am crezut. Cand cineva a trimis energie catre mine, am simtit caldura.
 • Acum incep sa inteleg. Andras, acum cu ajutorul Matrix Drops Computer ne poti arata ceva ce a fost deja, dar nu am stiut ce este.
 • Asa este. Pana cand nu putem sa demonstram, si pana cand nu exista un aparat, cu care de repetate ori se poate afisa un fenomen, pana atunci putem spune doar: exista ceva in care nu suntem siguri.
 • Credinta noastra?
 • Credinta nu e materie, nu e energie, ci e cu totul altceva. Asa este si transferul de ganduri, presimtirile si asa e si energia trimisa de la distanta. Ati formulat foarte bine cand ati folosit termenul de “tratamente la distanta”. Mult timp am crezut ca energiile circula libere. Dar acestea nu au fost energii ci informatii. Asta este o dimensiune noua. Nu prin telefon a venit informatia cand cineva v-a tratat pe dvs de la mai multe sute de km distanta. Ati primit informatii prin camp cuantic. Pentru informatie este indiferent ca vine de la 500, 5.000 sau 50.000 km. Informatia este acolo in acea clipa si isi exercita influenta asupra energiei si prin ea asupra corpului. Dimensiunile mai inalte mereu se formeaza si in cele mai joase.
 • Asta ati putut traduce in limbaj de computer?
 • Da pentru ca este informatie.
 • Atunci functioneaza pe acelasi sistem ca un computer, adica pe baza functiilor Fourier?
 • Exact, functioneaza pe baza analizei Fourier. Dar aici a fost cea mai mare provocare, din ce anume, din cine, pot eu sa adun linii Fourier. Asta a fost cea mai grea parte.
 • Cum ati fost capabil ca aceasta chestiune speciala, simturile oamenilor, gandurile, sa le simtiti si sa le faceti afisabile?
 • Mult timp nu am putut detecta pentru ca ganditorii lumii gandeau mereu in energii. Si eu, ca inginer, am facut la fel. Atunci a venit o idee noua, sau mai bine zis o inspiratie. Aceasta m-a determinat ca sa incerc sa prind, sa ating informatia. La inceput mi se parea imposibil. Mai tarziu, am prins schimbarile de moment din oameni. Cel mai bine asta exprima informatiile din jurul lor. Asa ca, la masurarile ce le voi face asupra dvs, dvs veti fi biosenzorul care va simti informatiile din jurul dvs. Aceste informatii le vom compara cu informatiile curate din Matrix Drops. Asa devin afisabile gandurile sentimentele relatiile dvs, observatii cu privire la trecutul si viitorul dvs si soarta dvs. Al doilea pas va fi sa masuram pe cineva care nu este de fata. Timp de 1 minut va concentrati asupra cuiva, pe care computerul il va masura cu aceeasi precizie de parca ar fi aici.
 • Atunci, as putea sa ma gandesc la o persoana decedata? Caci informatia sa exista.
 • Dvs va ganditi la persoana, apoi prin intermediul spiritului dvs va conectati pe perioada masurarii.
 • Ok, asta este foarte interesant. Ne incercam norocul?
 • Draga Aniko, cateva clipe si sunt pregatit pentru masurare. Va rog sa va indepartati bijuteriile.
 • Pot sa le pun aici?
 • Si ceasul sa il dau jos?
 • Da, multumesc.
 • Dragi telespectatori, acum e randul meu. Daca se va descoperi ceva foarte rau, nu o voi face public.
 • Draga Aniko, avand in vedere ca vom face un studiu al sufletului foarte serios si personal, toate descoperirile raman intre noi. Din toate astea dvs veti impartasi cu altii doar ceea ce veti dori.
 • Am putine emotii, ce imagine sufleteasca, spirituala si fizica am oare?
 • Va rog doar sa povestiti telespectatorilor daca computerul a transmis o imagine veridica.
 • Computerul ne arata unde sunteti dvs in aceasta etapa de viata. Puteti afla si care sunt lucrurile, gandurile si preocuparile care v-au tulburat sufletul. Si asta ce proiectie corporala are, sau poate avea.
 • Ok
 • Computerul ne va arata care este soarta dvs pe termen lung. Care sunt gandurile dvs esentiale si cum vedeti viata. Desigur, asta este diferit la toata lumea. Computerul lucreaza cu mai multe milioane de date si din variatiile lor va prezinta faptele.
 • O doamne
 • Este deci de neimaginat ca pentru 2 persoane masurate computerul sa dea aceeasi imagine. Si in realitate suntem foarte diferiti unii de altii.
 • Se poate ca peste o jumatate de an sa avem alte rezultate la o noua masurare?
 • Chiar si peste o ora rezultatul poate fi altul
 • ooo
 • Daca sunteti pusa fata in fata cu propria atitudine referitoare la sinele dvs, si ziceti ca da, cat e de adevarat, in acea clipa va ganditi la asta. De cum va recunoasteti iluzia, deja sunteti un alt om.
 • Bine, de mult nu am mai avut asemenea emotii la un interviu, dar hai sa incepem.
 • Am sa pornesc analiza pe Matrix Drops Computer
 • Andras, oamenii pe care ii masurati, cum se ridica de aici?
 • Cei mai mult sunt impresionati de informatiile scoase din adancul sufletelor lor. Am fost la mai multe conferinte pe mapamond. In Los Angeles, Paris, Viena..... peste 900 de medici, profesori, psihologi, psihiatri, homeopati au incercat aparatul. Toti au spus ca rata de succes a computerului este de aproape 100%. Au fost si oameni care din mandrie nu au vrut sa recunoasca lucruri, dar ei nu au spus nici da si nici nu. Dupa asta, am facut masuratoarea pe o cunostinta a acestuia. Despre asta a spus deja ca toate descoperirile sunt adevarate. Da, sunt persoane care nu vor sa isi priveasca sinele de fata cu altii. La noi exista si posibilitatea ca persoana sa ramana singura cu computerul.
 • Se potrivesc cele aratate de computer si cele ce Andras le simti datorita capacitatilor tale?
 • Absolut
 • Faceti teste si pe dvs?
 • Aparatul ne arata sentimentele care exista in oameni dar care noua oamenilor ne este greu sa le punem in cuvinte. Aceste doua lucruri de fapt se suprapun. Cei mai multi dintre noi ne simtim sinele interior.
 • Atunci, Andras, computerul functioneaza ca si presimtirile oamenilor?
 • Da, doar ca ceea ce vine din om e subiectiv, insa computerul este obiectiv.
 • Computerul masoara emotiile?
 • Da, asa putem trece peste al 6-lea simt la al 7-lea. Masurarea dureaza un minut. Va rog sa va asezati mana pe suprafata aurita.
 • Si palmele?
 • Simt o mica vibratie in degete. Probabil pt ca sunt emotionata. Alt sentiment nu am, doar asteptarea, oare ce va urma?
 • Computerul analizeaza cele 7 corpuri ale dvs. Corpul fizic, corpul energetic, emotiile, gandurile, relatiile, sufletul si spiritul. Va adreseaza mai multe milioane de intrebari. Iar sufletul dvs raspunde la mai multe milioane de intrebari. Din acestea creaza o matrice. Le ierarhizeaza si ni le afiseaza pe 11 cele mai importante.
 • Doamne!
 • Suntem gata. Intai am sa va arat starea dvs de moment. Puteti citi ce s-a intamplat cu dvs in ultimele zile, ore. Ne arata si mesajul psihicului si ce anume poate asta determina in corp. Asta este psihosomatica. Multe stiinte se ocupa de aceste chestiuni. Este important sa formulam obiectiv si clar.

 

Acest computer este primul aparat care ne arata supraincarcarea cu metale grele din corpul nostru. Recunoaste entitatile, personalitatile “umbra” din jurul omului. Pentru pasionatii de pietre pretioase, le arata care piatra le intareste sanatatea. Cu aparatul acesta putem masura si persoanele aflate la distanta, datorita fizicii cuantice. Fara sa avem pretentia transmiterii tuturor detaliilor, echipa noastra a fost acolo cand  Kovacs-Magyar Andras a prezentat d-nei Penzes Aniko rezulatele analizei.

 

 • In ultima jumatate de ora am aflat intradevar foarte multe despre mine. Pot sa spun ca are o precizie de 99% dar si restul de 1% ma pune serios pe ganduri. In urmatoarele minute vom transmite un rezumat al celor ce a aratat aparatul despre mine. Mergem in adancime, imi asum ca si niste lucruri negative pot iesi la suprafata. Dar ma bucura foarte tare descoperirile din latura mea pozitiva, caci descoperirile au ajuns pana in fundul sufletului meu.
 • As vrea sa spun cateva propozitii despre cum este capabil un computer sa oglindeasca sentimentele, gandurile, sufletul dvs. Nu e secret ca sunt mai multe milioane de informatii stocate in computer. Informatii referitoate la specificul diferitelor plante, animale, minerale, elemente. Cand masuram pe cineva – de data aceasta pe dvs – aceasta persoana este comparata cu aceste informatii. Acolo unde gaseste compatibilitate, informatiile acelui element vi le afiseaza. Acum in fata telespectatorilor se arata informatiile legate de ytterbicum carbonicum. Vedem ca este o varianta a unui element din tabelul lui Mendeleev. Se regaseste in randul 8, coloana 16 a tabelului. Trebuie sa stim ce reprezinta randurile si coloanele tabelului. Primul rand este a chestiunii “to be or not to be”, “a fi sau a nu fi”. Asta este tema Hidrogenului si a Heliului. In al doilea rand se ragasesc elementele specifice oamenilor egoisti, egocentrici. Tema celui de al 3-lea rand este relatiile, prieteniile, familia. Al 4-lea rand este cel al muncii, al obsedatilor muncii.
 • Bine ca mie nu asta mi-a iesit, ma bucur.
 • Randul 5 este al stiintelor, artelor, chestiunilor sufletesti. Sunt insa si 2 siruri aparte: unul este sirul Lantanidelor. Aici linia principala este libertatea. Mai este un sir: al tragediilor. Cei care prezinta similaritati cu elementele aflate pe aceste linii, pentru acele persoane cu informatiile acestor elemente li se pot rezolva problemele. Este fantastic cand computerul echivaleaza informatiile unui om cu cele ale unui element. Cu informatiile din Matrix Drops-ul potrivit putem sa analizam mai departe persoana.
 • Andras, nu ai stiut despre mine ca sunt nascuta in zodia Sagetatorului. Am crezut mereu ca aceasta este cauza pentru care am avut mereu o mare dorinta de libertate. Iar acum computerul a intarit faptul ca apartin oamenilor cu principii libere.
 • De asta si zodiacul spune asta.
 • Prietenii, colegii, stiu ca pe mine doar cu o chestiune ma poti supara : luarea sau lipsa libertatii.
 • Da, asta arata si computerul, dar apare langa ytterbium inca un alt semn – carbonicum. Asta spune ca aveti o relatie speciala cu tatal dvs. Putem presupune ca in toata viata dvs legatura sufleteasca cu el a fost decisiva. Cum vedeti dvs aceasta descoperie?
 • Da, el a plecat prea tanar dintre noi. Avea 68 de ani, acum 4 ani. Dar chiar ca mi se pare de parca acum ar fi fost, si da, chiar si azi este foarte important pentru mine.
 • Ia sa vedem care este esenta dvs. In analiza de mai sus, computerul ne-a arata urmatoarele: “stima de sine o iei din libertatea exterioara”. Dvs va luati puterea din libertate si din faptul ca puteti analiza lucrurile de la distanta. Daca se poate spune, dvs nu sunteti tipul de om care se amesteca in treburile altora. Mai degraba priviti problema de la exterior si analizati situatiile si de acolo trageti concluzii.
 • Scuze, eu cred ca aceasta calitate deseori ma ajuta. Cand avem multe probleme la munca pot foarte usor sa le fac fata, pentru ca nu ma incarc cu ele. Intr-o clipa analizez si putem continua. Cred ca nu ne putem incarca cu toate cele, cel mai bine e sa ne continuam treaba.
 • Din ceea ce ati spus dvs, ceea ce pt dvs pare natural, poate pentru altii trebuie invatat. Foarte multi oameni se duc in India, sau in alte locuri de meditatie, ca sa invete, ca nu doar din interior, dintr-un singur punct sa priveasca lucrurile, ci si din exterior sa analizeze. Pt dvs asta deriva din natura si este bine.
 • Sa ne uitam in fereastra “Mind” a computerului, fereastra sufletului. Putem citi chestiunile legate de gandirea, emotiile, legaturile, psihicul dvs. In fereastra “Body” putem vedea, ca urmare a gandurilor formate, actualele sau posibilele viitoare oglindiri la nivel coproral.
 • In situatia dvs, cu privire la suflet, computerul scrie urmatoarele: “filosofia este tema principala a vietii. Cautari, cercetari ale lumii interioare. Va preocupa valorile vietii, esenta lui Dumnezeu. Dezvoltati idei si ideologii noi, puteti publica si carti”.
 • Ce interesant. Sunteti jurnalist de televiziune. Computerul a recunsocut ca realizati rezumate, transmiteti ganduri. Marcheaza clar zona care va este profesia. Dar putem continua enumerarea: “ Ati vrea sa ganditi liber, nu va place niciun fel de obligatie”. In partea “Body” putem gasi acele probleme ale corpului care deriva din blocarile, ruperile care apar la nivelul psihicului. Problemele corpului atrag atentia asupra faptului ca organismul striga dupa ajutor. Trebuie sa trecem peste anumite lucruri, care au provocat blocarile. Corpul ne semnalizeaza pana cand crampele sufletesti nu sunt rezolvate. Asta se refera la observatiile psihosomatice ale computerului. Ceea ce aratam acum telespectatorilor, este doar 1 din cele 11 mesaje ale computerului.
 • Sunt renumita pentru ca imi recunosc greselile sau daca imi iese la iveala vreo calitate negativa. In analzia am citit ca trebuie sa fim atenti sa nu am o gandire rigida. Mi-am notat: nu cumva sa ma insigurez exagerat in timpul stradaniilor mele pentru libertate. M-am regasit si in asta. Dar va rog sa imi spuneti, exista cale de iesire din asta?
 • Am observat ca multi oamnei considera ca daca ajung intro relatie, li se stirbeste autonomia. Relatia va reprezenta o legare, nu va mai putea fi la fel de liber ca inainte.
 • Nu e secret ca si eu asa am gandit despre asta pana nu mi-am gasit perechea. Acum, cu sotia mea suntem o astfel de pereche, ca impreuna suntem de 100 de ori mai liberi, decat am fost pana atunci, singuri.
 • Sunt cei ce considera ca munca ii leaga. Deoarece munca le ocupa atat de mult timp, incat nu pot fi liberi in realitate. Dar daca gasesti munca care te inalta, te absoarbe, atunci devii mult mai liber decat ai fost inainte.
 • Poate ca suna ciudat, dar si aceste lucruri deriva din iluziile noastre. Trebuie mereu sa ne gandim ca la momnetul dat, in situatia data, cum putem beneficia cel mai mult. Interesant, dar acelasi om, intr-un alt loc, are solutii total diferite la probleme similare. Deseori nu ne putem schimba circumstantele. Iar lumea nu se va adapta la noi. Omul inteligent se adapteaza lumii. Peste tot exista limita intre alfa si omega. Ce pot sa fac in lume asta, aici si acum? Dar daca imi duc stiinta in alt loc, in acel alt loc, probabil ca pot obtine altceva cu aceleasi capacitati.
 • Matrix Drops Computer in mai multe locuri ne-a aratat ca as putea avea umflaturi in gat. Imi simt bratul greu, pot aparea si probleme de coloana. Citind asta, oamenii se pot speria. Doamne, eu le am pe toate astea? Cum trebuie interpretata aceasat situatie?
 • Ce v-am aratat dvs in fereasta “Body” rareori o arat celor ce mi se adreseaza. Pentru mine acestea sunt informatii cu valoare de semnalizare. Se poate vedea daca apar simptome la nivelul corpului ca proiectii ale psihicului.
 • Ma iertati, dar, daca bine am inteles, daca nu rezolvam problemele sufletesti, vor ajunge la suprafata cele trupesti?
 • Da, asa este, pentru ca dupa o vreme corpul va semnaliza ceea ce nu poate rezolva sufletul. Atunci, psihicul ne arata la nivel fizic ce anume este desicronizat in noi.
 • Daca facem un rezumat, aflam ca mare parte din probleme noastre au origine sufletesti.
 • In urma cu 15-20 de ani, la congresele medicale americane deja se vorbea despre faptul ca peste 80% din grijile noastre sunt psihosomatice. Acest procent de atunci a crescut mereu. Desi in solutionarea psihicului, psihologul, psihiatrul si cei ce se ocupa cu sufletul au avansat, rezultatele asteptate nu au aparut. Oamenii se lupta cu tot mai multe griji in vietile lor.
 • Starea psihicului are un rol foarte important. Din reactiile avute, acesta este primul aparat care nu analizeaza subiectiv, ci obiectiv starea psihicului. Mai mult, nu doar recunoaste problemele, dar le ofera si solutii. Si asta este foarte important. Pe fereastra de mai sus se vede o cifra. In cazul dvs 1299. Este numarul Matrix Drops-ului care are in el informatiile ytterbium carbonicum-ului.
 • Exista peste 1500 de informatii Matrix Drops. Acestea sunt holograme care ajung in produs datorita descoperirilor noastre din domeniul teleportarii. Cand luam cateva picaturi, ne sincronizam pe aceasta functie. Si daca de ani de zile nu am putut iesi din chinurile sufletesti, ca o solutie, informatiile folosite ne transmit ganduri si sentimente noi. Matrix Drops-ul sugerat de computer este capabil sa porneasca in noi un sir de ganduri care sa ne duca la solutie.
 • Cum putem lega informatiile primite de picaturile Matrix Drops?
 • Cine cunoaste homeopatie, stie ca sunt frecvente care cresc datorita unor plante si altor materiale. Medicamentele sunt in generale chimice, in cazurile bune, materii naturale care au efect asupra noastra. Exista metode de a ascunde simptomele si altele care elimina cauzele bolii. Exista 2 metode: antidot sau leac care se “intelege” cu simptomele, cu care se incearca inducerea unei schimbari. In cazul chimicalelor scopul este represiunea bolii, otravirea bacteriilor cauzatoare. Homeopatia insanatoseste pe criteriul asemanarii. Cel dintai  e materie, ultimul e vibratie potentata.
 • In cazul nostru nu vorbim de terapie, ci de stricarea echilibrului, desincronizarea omului, pe care ne straduim sa le refacem cu informatii. Nu intervenim asupra corpului cu materie ci cu informatie. Dar numai dupa ce am reusit sa detectam care sunt informatiile necesare, in baza functiilor matematice.
 • Cu metodele fizicii cuantice, prin cristale, ducem informatia in lichid. Una dintre cele mai mari provocari a fost ca lichidul sa pastreze informatiile timp de mai multi ani. Asta s-a rezolvat cu o procedura de tip teleportare. Apa a devenit capabila sa inmagazineze programele. Apa aceasta trebuie sa ne-o imaginam ca pe un stick de memorie.
 • Despre asta am vazut o carte – Emoto : “Mesajele ascunse din apa”. El a fotografiat cristale de gheata dupa ce anumite informatii au fost transmise – iubire, ura, suparare, pace.....
 • Dl Emoto vorbeste despre problema aparuta in care doar pentru cateva clipe putea sa detecteze fenomenul. Cand cristalele de gheata se topeau, informatia nu mai putea fi detectata in apa. Peste 20 de ani am cautat sa gasim solutia de depozitare pe o perioada infinita a informatiilor Matrix Drops. Azi, asta este o parte din inventia noastra.
 • Cand dvs primiti cateva picaturi din cele recomandate de computer, atunci apa din interiorul dvs, care e 70 -80% din organism, 90% din creier, trece prin asa schimbari ca si cand in lapte punem culturi selectionate si laptele devine chefir.
 • In cazul nostru, daca dvs primiti informatia perfecta, aceasta ajunge in tot corpul dvs intr-o clipa. Astfel, se poate sincroniza imediat pe informatia etalon care porneste schimbarea in dvs.
 • Ma tot gandesc acum. Pentru ca vorbim aici de informatii, intai Andras a trebuit sa prinda cele multe milioane de probleme care pot fi numite si calitati
 • Da da
 • Deci
 • Vorbim despre cateva milioane de programe de baza. Dar exista si combinatiile dintre acestea. Daca socotim combinarile dintre 2, 3, sau 4 cifre, vedem ca obtinem un numar tot mai mare. In computerul nostru este vorba de combinarea a mai multor milioane de informatii. Si daca cineva se aseaza aici, nici din greseala descoperirile despre el nu sunt similare cu ale alcuiva. Probabil v-ati ocupat cu astrologia. Acolo sunt stabilite 12 tipare umane cu anumite calitati. Astea impreuna cu ascendenti si multi alti factori.
 • Calitati de baza, da
 • In cazul nostru, vorbim despre posibilitatea combinarii mai multor milioane de informatii. De aici si posibilitatea de a primi raspunsurile exacte despre cum sunt eu.
 • Chiar ca este foarte interesant si probabil si pe vocea mea se aude ca sunt usor altfel, decat la inceputul reportajului. Exista deci niste adevaruri de baza, sau sa le zicem credinte de baza, care mie imi sunt specifice? dar si unele care ma influenteaza pe moment? Unde e atunci in asta viitorul?
 • Prezentul are niste functii de baza, functii momentane. Astea ne arata care va sunt grijile de moment, ce va preocupa in ultima vreme. Functiile ne arata ce lucruri s-au intamplat. Ce anume v-au deranjat autonomia. Asta poate fi o interventie chirurgicala care va influenteaza uneori deciziile libere. Ceea ce atunci reprezenta un ajutor, in paralel in sufletul dvs a format totusi un blocaj. Computerul ni le poate arata pe acestea pe multi ani in urma. Se poate vedea care e strarea dvs de moment si din functii ne arata o soarta, incotro va indreptati. Iti proiecteaza ce anume poate urma, daca ramai pe calea asta. Imaginati-va acum ca sunteti intr-o gara. Vine un tren dintr-o directie. Dupa asta, la plecarea din gara, trenul poate porni chiar si in 30 de directii, in functie de unde se pune macazul. Dar daca dvs nu schimbati macazul, toate raman la fel. Puteti decide ca vreti sa mergeti intr-o alta directie, si eu va pot ajuta in asta cu picaturile Matrix Drops.
 • Emisiunea Alb-Negru a ajuns sa fie asa pentru ca sunt oameni care vad totul negru si altii care vad alb. Este rolul meu sa reprezint ambele tabere. Am decis deja daca cred sau nu cred. Si cei ce ne urmaresc decid si ei daca cred ceea ce au vazut si auzit. Dar toata lumea are posibiltatea sa incerce. Deci, unde ne putem intalni cu acest computer? Pentru ca e evident ca nu pot milioane de oameni veni la Andras.
 • In afara biroului si a ucenicilor mei, am fost la mai toate targurile internationale relevante. Avem invitatii in SUA, Londra, Viena, Dubai si America de Sud. Azi, medicii, cercetatorii, homeopatii lumii cunosc tot mai bine aparatul acesta. In mai multe parti ale lumii aparatul este disponibil. In Ungaria sunt multi ucenici de-ai mei care folosesc Matrix Drops Computer. Ei sunt studenti permanenti ai scolii mele. Fiecare persoana curioasa este primita cu drag la masuratori.
 • In cazul aparatului nostru nu este vorba de a crede sau a nu crede. A 7-a dimensiune este obiectiva, aici e vorba de matematica. Computerul arata obiectiv chestiuni subiective pentru om. Scopul psihoanalizei este sa “rezolve” psihicul omului.
 • Exista insa o problema. Oamneii deseori nu sunt obiectivi, sau nu spun adevarul. Nici atunci cand ei cer ajutorul medicului sau psihologului. Dar acest aparat nu poate fi pacalit. Matrix Drops Computer este obiectiv. Usureaza foarte mult munca medicilor, psihologilor, psihiatrilor, celor ce se ocupa cu sufletul omului. Multi si-au procurat un astfel de computer doar ca sa isi ajute familia si prietenii. Peste cativa ani acest aparat poate sa existe in fiecare casa, la fel cum e telefonul mobil sau computerul personal.
 • Dar, cat timp cu un telefon sau computer putem ajunge doar la date externe, aici primim informatii interne, despre eu-ul nostru.
 • Multi confunda datele cu informatiile.
 • Desi diferenta este mare. Doar pentru ca aflam date noi, nu ne schimbam. Dar cand aflam o informatie noua, ea poate deschide in noi o lume noua. Desi datele par obiective, totusi nu au un efect real asupra omului. Desi informatiile, sufletul, spiritul, relatiile, inspiratiile par subiective, totusi ele au cel mai puternic efect asupra omului.
 • Andras multumesc mult de tot. Eu pot doar sfatui pe toata lumea, chiar daca crede sau nu, sa mearga si sa traisca oportunitatea fantastica oferita de computer. Ajung la suprafata lucruri de care ne bucuram, dar si de care nu. Dar este oricum important ca acele lucruri care nu ne fac placere, sa ne indemne la meditatie.

Asa voi face si eu. Va multumesc ca ne-ati urmărit.