Micuța jucătoare de tenis Nicoletta Cantarella a scăpat de durerile insuportabile la umăr cu ajutorul dispozitivului Papimi

Nicoletta Cantarella

Cu o situație financiară extrem de modestă, Sofia Canterella face eforturi uriașe pentru ca fetița sa în vârstă de 13 ani, Nicoletta, să se pregătească pentru o carieră în tenis, unul din cele mai costisitoare sporturi. Visul micuței este să ajungă cât mai sus în sportul alb, așa cum i-a promis tatălui său înaintea morții lui premature, cauzate de un infarct în urmă cu 3 ani.

dsc_0554

Rămase singure, Sofia și Nicoletta Cantarella abia supraviețuiesc cu un venit de 1100 lei pe lună. În această vară, Nicolettei i-au apărut din senin dureri insuportabile la umărul drept, probabil în urma antrenamentelor zilnice timp de 4 ani neîncetat. Deși doctorii îi recomandau repaus, Nicoletta mergea în continuare la pregătire, îngrozită că i s-ar putea cere să renunțe la tenis. În cele din urmă, Nicoletta a ajuns la Centrul de Medicină Integrativă Global Wellness System din București, specializat în recuperarea fizică eficientă și medicală în regim de urgentă pentru sportivi. Medicul geriatru Cristina Popescu i-a recomandat Nicolettei un program complet de ședințe la dispozitivul medical Papimi NanoPulse Therapy System, care prin intermediul impulsurilor electro-magnetice înalt pulsate și cu perioadă scurtă de atac, ajută la îmbunătățirea mobilității articulare, recuperarea rapidă a funcționalității precum și creșterea rezistenței la întinderea ligamentelor și îmbunătățirea metabolismului celular.
Printre sportivii care au testat cu succes beneficiile Papimi NanoPulse Therapy System se află foști jucători ai echipei de baschet Steaua CSM EximBank, campioanele olimpice Viorica Susanu și Monica Roșu, echipa națională de Kempo a României, Ciprian Anton, campion național la tenis în scaun cu rotile sau cunoscutul cântăreț Adrian Enache.
Nicoletta Cantarella și-a redobândit puterea și forța de joc și cu ajutorul dispozitivului AlphaSphere, care a scăpat-o de stres şi de alte afecţiuni. Aparatul combină lumina, sunetele, căldura şi vibraţiile, astfel încât – în doar câteva minute – pacienţii să se simtă infinit mai bine.
AlphaSphere activează și unește simțurile. Diferitele nivele ale percepțiilor senzoriale fuzionează într-o singură experiență captivantă în care simțurile noastre sunt tangibile ca un tot unitar: formă, vibrații, respirație, sunet, lumină, căldură, culoare.

dsc_0565

Efecte asupra minții: reducere stresul, relaxează profund, reîncărcare energetică, creșterea creativității, îmbunătățirea eficienței, prevenirea sindromului de epuizare.
Efecte fizice: ajută la armonizarea respirației, detensionează musculatura încordată, stimulează circuția sanguină la nivelul pielii, înlătură tensiunile corpului, reduce tensiunea arterială și extinde percepția asupra propriului corp.
La Gala iClara Media Awards 2015, Nicoletta Cantarella a fost premiată pentru ambiția sa nemărginită în ceea ce privește sportul de performanță.

iclara.ro pentru Global Wellness System