Miracolele produse în lumea animalelor

Matrix Drops și animalele

Întalnesti rar, un fermier care își îngrijește cu multă dragoste și responsabilitate fiecare animal. Noi am cunoscut o familie irlandeză, remarcabilă, căreia i-am prezentat invenția din domeniul fizicii cuantice, a Dlui Kovács-Magyar András.

Încă de la prima întâlnire, ei au experimentat direct, miracolul Protocolului Matrix Drops. După o schimbare personală pozitivă, fermierul Kevin, a decis să încerce produsul Matrix Drops pe animalele sale.

Kevin îngrijește mai mult de 100 de vaci în ferma sa. În medie, doar nouăzeci devin fertile la maturitate și sunt capabile să aibă viței.

La început, Kevin a administrat Matrix Drops vacilor care așteptau viței. “András și Ildiko mi-au recomandat trei tipuri de Matrix Drops, unul pentru perioada în care vaca este gestantă, altul pentru vaca care este pe cale să nască, iar celălalt pentru perioada de după nașterea vițelului”, a povestit Kevin.

După ce a început să administreze Matrix Drops animalelor, Kevin a observat că acestea au devenit mai active și mai vioaie, iar vițeii lor s-au născut normal, sănătoși și fără complicații serioase. În acel moment, el a înțeles că totul va fi în regulă cu următoarele generații de viței întrucât primii au avut o naștere ușoară.

Toți urmașii vacilor tratate cu Matrix Drops s-au ridicat în picioare repede și imediat au început să facă lucrurile obișnuite pe care le fac vițeii, căutând mâncarea sau îngrijirea mamei, fiind mult mai activi și mai energici decât de obicei. Nouăzeci dintre vacile sale au dat naștere vițeilor într-un mod miraculos. În anii trecuți, vacile care au născut, au înfruntat multe complicații în timpul travaliului, o perioadă dificilă pentru toți crescătorii de bovine. O schimbare extraordinară s-a produs, spre uimirea tuturor, atunci când două dintre vacile lui Kevin au dat naștere unor viței gemeni, fără complicații (un scenariu neobișnuit).

După aceste rezultate inițiale, Kevin a decis să continue cu administrarea produsului pentru întărirea sănătății vacilor sale. Cu ajutorul picăturilor Matrix, el a încercat să evite efectele secundare ale vaccinurilor și stimulentelor alimentare (cum ar fi formula pentru viței).

Am dori să vă mai spunem o poveste interesantă, aceea a uneia dintre cititoarele noastre. O femeie în vârstă a cumparat 60-80 de pui pentru a-i crește și îngriji pentru consumul familiei sale, pentru a evita carnea de pui din comerț, tratată cu hormoni.

Cu ceva timp în urma, ea a venit la noi să o ajutăm să-și salveze puii care mureau. Cei care îi rămăseseră erau într-o stare instabilă, slăbiți și nu mâncau.

Întrucât puii stăteau într-o singură locație, un virus ar fi putut să îi omoare pe cei mai mulți. După ce am revăzut faptele și ne-am consultat cu personalul nostru, am ales Matrix Drops numarul 346 pentru a remedia sănătatea puilor. La începutul tratamentului cu Matrix Drops, puii aveau greutatea între 1-1.5 kg. După o perioadă de două săptămâni de tratament, crescătorul de pui nu a raportat nicio moarte și în plus, în acest interval de timp se născuseră pui sănătoși cu poftă de mâncare.

În cursul celor două săptămâni de tratament ei au luat în greutate aproximativ 0.5 kg. Majoritatea puilor au atins rapid, 2 kilograme, lucru considerat fenomenal, comparativ cu rezultatele din anii anteriori și cu rezultatele din alte ferme comerciale.

Noi recomandăm tuturor nu doar să folosească produsul uimitor, Matrix Drops, pentru ei și rudele apropiate, ci să își trateze animalele și florile favorite cu acesta.

 Articol scris de Koczka Marietta - Koczka Mónika - Hrepka István