Roxana Ciuhulescu, trup și suflet pentru împădurirea României alături de Global Wellness System.

” Plantăm, Îngrijim, Suntem Responsabili!”

Roxana Ciuhulescu a răspuns provocării lansate de inginerul chimist Aurelia Dumitru care a inițiat proiectul marca Global Wellness System, intitulat:” Plantăm, Îngrijim, Suntem Responsabili!” Vedeta este considerată una dintre cele mai active femei din showbiz, iar de această dată s-a hotărât să facă un efort și pentru viitorul românilor.

12092388_10153207684145669_904258693_n

După ce a colindat aproape toate saloanele auto din lume, fosta prezentatoare a emisiunii Pro Motor a început să se implice în tot mai multe proiecte de suflet. Roxana Ciuhulescu este un om sensibil, care nu stă nepăsătoare atunci când poate face un gest nobil.

Cea mai înaltă vedetă din România a spus DA, provocării de a se implica în campania care presupune împădurire pe bază de voluntariat, “Plantăm, Îngrijim, Suntem Responsabili”.

Proiectul s-a născut în urma unui nou concept pentru îngrijire personală. “Healthly Holistic Beauty Eco Friendly Organic Focussed”, sub titulatura „Achiziţiile responsabile”, produsele organice profesionale de îngrijire a părului şi pielii, certificate „Green Salon”, vin cu o surpriză – cadou. Pentru fiecare achiziţie de minimum 300 de lei, se oferă certificatul de „Voluntar Sponsorizat”, în proiectul de împădurire pe bază de voluntariat din luna noiembrie 2015, numit „Plantăm, protejăm, suntem responsabili!”

În voucher sunt incluse opţiunea de plantare a propriului copac, toate costurile de transport, gustare, ustensile de lucru, coordonarea echipei şi alte instrucţiuni.

„Am grijă în același timp de frumusețea și sănătatea mea și mă interesează ca și mediul în care trăim să fie unul cât mai verde, mai curat. Sunt alături de acest proiect”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu.