Teodora Drăgoi Pop are grijă de frumusețea și sănătatea sa dar și de cea a mediului în care trăiește

„Plantăm, Îngrijim, Suntem Responsabili!”

Vedeta de televiziune Teodora Drăgoi Pop are grijă de frumusețea și sănătatea sa dar și de cea a mediului în care trăiește. Mai exact, frumoasa prezentatoare a urmat exemplul Roxanei Ciuhulescu, al Ozanei Barabancea sau al bloggeriței Mona Croitoru și a ales să investească în produse și tratamente organice pentru păr, lucru pentru a fost răsplătită de Centrul de Frumusețe Organică Global Wellness System cu certificatul de „Voluntar Sponsorizat” în cadrul proiectului de împădurire „Plantăm, protejăm, suntem responsabili”.

„Sunt foarte bucuroasă și în același timp entuziasmată. Am fost atât de impresionată de vopseaua organică vegană sută la sută Mastey de Paris încât este prima oară când mă vopsesc la păr, deși am 26 de ani. Am știut că Mastey este în primul rând tratament pentru păr, o infuzie de sănătate și frumusețe. Cel mai mult mă bucură faptul că prin această achiziție de produse organice pentru frumusețe, pot contribui și la ecologizarea mediului în care trăim. Am primit voucher-ul prin care mi se oferă șansa să plantez un copac, de toate formalitățile ocupându-se Centrul Organic de Frumusețe Global Wellness System, cărora le mulțumesc cu această ocazie pentru această idee minunată”, a arătat Teodora Drăgoi Pop site-ului www.iClara.ro.

DSCN4765

Teo nu este la primul proiect de acest fel, în urmă cu două zile ea acceptând invitația din partea Muzeului Satului de a participa la „Grădina de trandafiri a presei”. Alături de alți colaboratori ai instituției, Teo a plantat butași de trandafiri, într-un spațiu special amenajat în muzeu.

12182001_1085151718191840_2027583565_n

Originar din Asia Mică şi din regiunile subtropicale ale Asiei de Est, trandafirul a fost considerat dintotdeauna regina florilor şi sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru poeţii tuturor timpurilor, istoria lui fiind impresionantă prin vechime, legende, basme, obiceiuri, medicină tradiţională, artă sau publicitate.