Immune Charge+ Spray oral pentru gat - suport imunizare cu actiune rapida bazat pe Zinc - 27 ml

Cod produs: 60069
110,00 Lei
QuickSilver Scientific Cantitate Adauga in cos

Immune Charge+ Spray oral pentru gat este un spray bazat pe zinc puternic biodisponibil creat pentru a oferi sustinere imuna la nivel respirator. Zincul combinat cu quercetina, luteolina si propolisul ajuta la cresterea nivelurilor de zinc din gat si la nivelul tractului respirator superior. Perfect in timpul calatoriilor, expunerilor sezoniere, pentru fortifierea apararii imune pe tot parcursul anului.

Intarire Sezoniera cu Actiune Rapida

Creste rezistenta pe mucoasa gatului si sustine rapid activitati imune cheie in gat si in tractul respirator superior care ajuta la fortifierea corpului in fata amenintarilor externe.

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior:

 • Sfere lipozomale cu un singur strat 40-100 nm , claritate fara egal 
 • Lecitina Pura din floarea soarelui  (Soy Free) 
 • Gust placut potrivit pentru administrare orala convenabila
 • Ambalare in sticla , produs in  SUA , Non-GMO  

Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai avansat sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala.

 • Descriere
 • Comentarii
 • Cere detalii

Immune Charge+ Spray oral pentru gat - suport imunizare cu actiune rapida bazat pe Zinc - 27 ml

Fuziune a Flavonoidelor- Quercetina, luteolina si propolisul imbunatatesc functia imuna sanatoasa.

Quercetina ajuta raspunsul imun si dezvolta functia de bariera, luteolina sustine caile aeriene sanatoase si propolisul ajuta la echilibrarea mediului microbial.

Beneficii pentru sanatate:

Invelisul gatului nostru sustine activitati imune cheie si tractul respirator superior. Acest amestec unic de zinc si compusi din plante ajuta la fortifierea corpului impotriva amenintarilor externe. Spray-ul oral pentru gat ajuta la indepartarea iritatiei cailor respiratorii si la fortifierea sistemului imunitar pe tot parcursul anului.

De ce functioneaza:

Zincul poate fi gasit prin intregul corp in toate organele si tesuturile. Este un component esential pentru sute de reactii enzimatice si joaca un rol fundamental in sanatatea imunitara. Quercetina ajuta raspunsul imunitar si promoveaza functia de bariera protectoare. Studiile indica ca sustine sanatatea celulara si raspunsul imunitar in timpul schimbarilor sezoniere. Luteolina sustine cai respiratorii sanatoase si propolisul ajuta la echilibrarea mediului microbial.

Mod de utilizare: Pulverizati 3 pompite in partea posterioara a gatului dumneavoastra. Repetati pana la doza dorita sau conform indicatiilor medicale. Daca sunteti insarcinata, consultati un medic inainte de folosire.

Stiinta din spatele produsului:

Zincul este esential pentru sanatatea imuna, dar poate fi dificil de absorbit. Complexul nostru leaga zincul de quercetina si luteolina creand un "ionofor"- o metoda avansata de a ajuta zincul pentru a ajunge in celule.

Tehnologia de transmitere/livrare lipozomala QuickSilver Scientific® de ultima ora ofera posibilitatea de absorbtie rapida pentru rezultate cu actiune rapida pe care le poti simti.

Cum putem identifica lipozomii de buna calitate . De ce sistemul de optimizare al sanatatii sanatatii Quicksilver Scientific este cel mai A V A N S A T sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate :

 • Sfere lipozomale cu un singur strat 40-100 nm , claritate fara egal ; Lecitina Pura din floarea soarelui  (Soy Free);
 • Gust placut potrivit pentru administrare orala convenabila ;Ambalare in sticla ; Made in SUA ;  Non-GMO  Sistemul de optimizare al sanatatii Quicksilver Scientific, cel mai avansat sistem de optimizare a sanatatii prin suplimente alimentare lipozomale de cea mai inalta calitate , ce au la baza Quicksilver Delivery SystemTM este cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala convenabila .
 • Quicksilver Delivery Systems™ înseamnă imbunatatirea tehnologiei lipozomale si a emulsiilor cu particule mai mici, mai stabile, fabricate din cele mai inalte ingrediente disponibile. În plus față de ratele de absorbție excepționale, aceste particule foarte mici lipozomale și nanoemulsificate sporesc circulația limfatică a nutrienților și livrarea intracelulară.Fosfolipidele, inerente formelor lipozomale și nanoemulsificate, hrănesc membranele celulare, promovând funcția adecvată pentru absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare produse și toxine
 • Valoarea nutrițională a administrării lipozomale nu poate fi supraevaluată. Livrarea lipozomală ce sta la baza Sistemului  de optimizare a sanatatii Quicksilver Scientific, nu este excelentă numai în furnizarea de nutrienți direct în celule, dar oferă și baza proceselor de detoxifiere extrem de eficiente. Acest lucru se datorează faptului că agenții de detoxifiere pot fi, de asemenea, livrați cu lipozomi.Acest lucru adaugă o perspectivă cu totul nouă la folosirea suplimentelor alimentare în general
 • Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele lipozomale le diferențiază de alte companii și asigură un produs superior. În virtutea sferelor noastre mai mici 40-100 nm , mai stabile, cu un singur strat, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate disponibile, diferența este literalmente clară: 
 • Produsele  lipozomale  Quicksilver Scientific au o  C L A R I T A T E care se poate obține numai cu lipozomi care sunt suficient de mici pentru a trece în celule și pentru a intra direct în sânge, garantând o biodisponibilitate optimă.
 • Lipozomii Quicksilver  sunt sfere microscopice fabricate din fosfolipide (blocurile de bază ale membranelor celulareu). Fosfolipidele încapsulează un compus, cum ar fi vitamina C , în scopul de a ocoli procesele digestive care în mod normal degradează sau limitează absorbția compusului. Lipozomii demonstrează abilitatea de a traversa bariera hemato-encefalică, depozitează încărcătura intracelulară și sporesc circulația limfatică a compușilor terapeutici.
 • În plus, fosfolipidele pure  care compun Lipozomii Quicksilver  sunt asemanatoare cu membranele celulare si în acest mod asigură funcția adecvată a membranei pentru a facilita absorbția nutrienților și excreția deșeurilor celulare și a toxinelor.
 • La cea mai înaltă expresie, lipozomii Quicksilver  aduc puterea terapiei intravenoase într-o livrare orală convenabilă. 

Totuși, NU toti lipozomii de pe piata sunt creați în mod egal din punct de vedere calitativ

 • cele mai multe forme de lipozomi de pe piață utilizează grade scăzute de fosfolipide, de exemplu  lecitină brută, în loc de amestecurile de fosfolipide cu fosfatidilcolină de mare valoare , necesare pentru un lipozom bun
 • utilizeaza lecitina din SOIA modificata genetic
 • producătorii de nutraceutice utilizează de obicei metode ieftine de forfecare, rezultând particule mari (200-600nm), slab absorbabile.
 • Quicksilver Delivery Systems® îmbunătățește tehnologia de livrare lipozomală de bază cu sfere mai mici, mai stabile, bine distribuite, cu un singur strat (numite vezicule unilamelare), fabricate din cele mai înalte ingrediente disponibile. Aceste vezicule mici încep să se absoarbă de îndată ce au atins gura, astfel încât să puteți obține o absorbție ridicată înainte ca acestea să fie modificate de procesele dure din tractul digestiv. 
 • Quicksilver Scientific utilizează aceleași echipamente de înaltă tehnologie, procese riguroase de productie si control , formule cu dimensiuni reduse ale particulelor utilizate de companiile farmaceutice.

INFORMATII NUTRITIONALE : Doza zilnică: 0.54 ml (3 pompite) ; Nr. Doze pe recipient: 50

Ingrediente active 

Cantitate/doză (5ml) 

VNR %* 

Zinc

0.5 mg 

5 % 

Complex brevetat din Zinc: Fosfolipide (din lecitina de floarea soarelui), acetat de Zinc, dihidrat de quercetina (din floare de Sophora japonica), extract de luteolina, extract de propolis

12 mg 

**

Ingrediente: stabilizator (glicerina), apa, etanol, Vitamina E (drept tocofersolant, extract bogat in tocoferol), trigliceride cu catena medie, menta naturala(Mentha Piperita) si uleiuri de citrice(Citrus Limonum)

*Valoarea Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011. **Doza zilnică nu a fost stabilită

Avertizari

A nu se depăsi doza recomandata pentru consumul zilnic! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată si un mod de viată sănătos! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Dacă sunteți insarcinata consultati specialistul! 

A se consuma, de preferinta, in termen de 24 de luni de la data fabricatiei MFG. Lot: vezi ambalaj. 

Producator: Quicksilver Scientific® SUA