Mândră de părul său după ce l-a îngrijit cu vopseaua vegana Mastey

Claudia Motea

Cunoscuta actrița româno-canadiană Claudia Motea, aflată în prezent în Los Angeles într-un turneu de promovare al realizărilor sale artistice, este fericită că a ales pentru sănătatea părului său produsele vegane propuse de singurul centru autentic de frumusețe organică din București, Global Wellness System. Vedeta s-a lăsat în grija echipei de specialiști formată din inginer chimist Aurelia Dumitru și trainerul Iulian Paraschiv.

012165902_10153239189805669_1103742256_n

Vopseaua organică vegană sută la sută Mastey de Paris este în primul rând tratament pentru păr, o infuzie de sănătate și frumusețe.
În cadrul acțiunii „Zilele Porților Deschise”, ce se desfășoară în această perioadă la Global Wellness System, au loc seminarii și workshop-uri pentru prezentarea produselor profesionale organice de colorare și îngrijire cu Mastey de Paris, Natulique, Lissfactor.
În armonie cu conceptul lansat, GWS invită să fie alese “Achizițiile Etice si Responsabile”, cu impact favorabil asupra sanatatii, clientilor si a mediului inconjurator si de parteneriat în proiectul ecologic de împădurire pe bază de voluntariat “PLANTĂM, PROTEJĂM, SUNTEM RESPONSABILI!”